Det är nu det börjar

Hade en trevlig kväll med bra människor igår hos födelsedagsbarnet Josseeeee! Åt gomiddag, åt godtårta (hahahha bäst) och spelade med andra ord. BRA GREJ

Stop draining the color out of my scene

Efter sex år, ett dussin festivaler, stadshäng, nätter, skoldagar, viktiga och oviktiga händelser har den här lilla grejen funnits med. Det kom rök ur blixten och luktade bränt när man tog bilder i solljus med blixt, man fick stå och posera i tusen år innan den tog bilden och batteriluckan var trasig - men få saker har jag älskat så intensivt som den här kameran!

Nu har den i alla fall fått somna in och blivit ersatt av en Sony TX10. Låter bra det med.

Hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar

Less på allt. Skitdag. Vill spotta svära och grina. Ska bädda ner mig med Man Overboards Decemberism och tycka synd om mig själv.

IIIIIIIH!!


Vi har väntat här i regnet

Blä. Sjukt stressad. Fick veta att jag kanske har hela mitt påskolv uppbokat och det känns inte asbra, får försöka planera och strukturera... det löser sig nog. Men jaha, mitt liv: skola, jobb x2, körkortsplugg, träna, ha ett socialliv. Orka leva liksom. Nä, skoja baa. Det är bara mycket som händer.
Igår fyllde i alla fall raringen Josefine nitton år, grattis igen, hihi! Mja. Vill bara ha helg NU så vi får fira x2! Kalasa, kalasa, yeah. 

Vet inte ens vad jag skriver.
Stress.
Trött.

Behöver sovmorgon. Det finns ingen tid till sovmorgon. 
Eller? Va? Eh. Ne. Ja. Mm.

Godnatt!

999

UNDERBAR.

It's all that I've got

Äter en riskaka, slår in en present, har lite skol och framtidsångest, har lite pengaångest, längtar efter helg (vet, har varit ledig sen i onsdags, men ändå), lyssnar på The Used, borde sova.

Ja, det är väl så det är ungefär.

Jag har i alla fall haft det trevligt med Jonte idag, vi har hängt runt i stan och mestadels spenderat tid på Opalen med en kaffekopp. Nåå, imorgon ska jag jobba. Fyra timmar närmare bestämt, tänkte att ni var sjukligt intresserade bara sådär. Nämen det betyder sömn snart. Försöker jag intala mig själv i vilket fall..

skins season 5


Trots att jag har mina favoriter i första & andra säsongen (och tredje & fjärde också för den delen) så måste jag erkänna att jag fallit lite för dessa också, hehe. Åh.

Här träffas man på nån godkänd sushibar


Stockholm med pappa innefattade detta: tåg, buss och spårvagnsåkande, konst på Liljevalchs och Fotografiska, fish and chips på Dubliner, Norrlands Guld (ja, jag är förvånad själv) på Bishops Arms bara för ironin och stolthetens skull, alldeles för varma jackor, vandrande i gamla stan och slussen och fika på Espresso House. Bland annat, alltså.

Jajuste, sen köpte jag Kom på limiterad vinyl, vykort och passepartout! Och insett att jag SKA flytta till Stockholm på ett eller annat sätt. Snart.

Där centrum är dödens väntrum

Är rätt dålig på att uppdatera, och bättre blir det tyvärr inte. För ikväll drar jag och Paps till Stockholm! Längtar längtar längtar. Ska bli så himla fint. Jaja, ni får ha det så bra här uppe i norr så ses vi på lördag igen!

I want you to kiss me as hard as you can

Hahahaha, tyckte den var lite fin.

I was your chance to get out of this town

Blev ju inte lite förvånad när man loggar in på mailen och hittar det här! Lisa hade dessutom fått ett likadant, och om ingenting nu skulle få för sig att komma ivägen blir det alltså Peace & Love 2012 som funktionärer för oss två. ÖH, NICE!!!!

You and me, we're worlds apart


En miljon nollor

Men åh, bra kväll igår ju!! Jag och Alexandra drog en sväng på minus 30 och tittade på lite Laleh och bilderna klassisarna ställde ut! Sen träffade vi Johanna och begav oss till Rebecca och Niklas. Där hade vi det trevligt tills det blev dags att dra sig mot Kafelino där vi träffade raringarna Suss, Josse och Josefina. Dansade och partajade till klockan tre då sista nattbussen gick hem, bra grej. Nöjd.



Seventy times 7

Lyssnar på Brand New och pratar med Josefine i telefon samtidigt, bra jobbat Stina! Idag har jag skolat mig och dessutom fick jag en minus 30-biljett av Lisa:) Jag tackar, jag! Hihi. Jajuste, the studentklänning kom också! Braaa

"My middle name is Rebecca..."

Har skrivit en novell och bildanalys, ungefär så duktig har jag varit nu ikväll. Haha, inte så mycket att komma med. Stressad, men saker och ting känns bra! Fick lite peppning från annat håll idag så det känns jättebra. Sen att det är fredag imorgon gör ju inte saken sämre heller, hehehe.

Annars tänkte jag informera er om att en av mina favoriter, Mark Hoppus (vet, passade asbra med bilden) faktiskt fyller 40 år idag. Finns mycket jag hade kunnat skriva här men jag tänker faktiskt bespara er det. Var nöjda ;) Grattisgrattisgrattis iallafall!!! (Ja, jag tror att han läser min blogg i smyg.)

I hope you choke and die

So, is that what you call a getaway?
Tell me what you got away with.
Cause I've seen more spine in jellyfish.
I've seen more guts in eleven-year-old kids.
Have another drink and drive yourself home.
I hope there's ice on all the roads.
And you can think of me when you forget your seatbelt,
and again when your head goes through the windshield.
So, is that what you call a getaway?
Tell me what you got away with
Cause I've seen more spine in jellyfish
I've seen more guts in eleven-year-old kids

 

Have another drink and drive yourself home
I hope there's ice on all the roads
And you can think of me when you forget your seatbelt,
and again when your head goes through the windshield

Making me go WOH-OH

Lyssnar på längta bort-listan och ser fram emot massor. Stockholm x2, Prag & Irland. Ska bli finfinfint. Kanske därför allt känns fint fast jag inte är sådär riktigt pepp på någonting egentligen (well, i alla fall inte skolrelaterat). Blev bestämt Kafelino till helgen, nicebajs! Gratis är gott. 

Sen har jag fått en liten lägesrapport från Ellen och Sydafrika idag, och dessutom sett Lasse Holm i L-town och blivit lite starstruck. (Ja, jag var tvungen att slå på den här låten nu, bara för att.) Vet inte riktigt vad jag vill berätta mer. Imorgon ska jag jobba, så bäst att sova nuuu! (Ja, älskar att sova. Alltid.) (Slutparantes).

Det är vår minsta gemensamma nämnare

Äter hårdbröd, dricker juice och lyssnar på Millencolin (hittade Life On a Plate för 10 kronor i fredags, hehehe. Bäst.) Har dessutom beställt hem en studentklänning nu alldeles nyss, så förhoppningsvis sitter den bra och är fin i verkligheten också!

Vem är kungen i djungeln?

Spenderade lördagenskvällen, natten och söndagsmorgonen med Josse! Tittade på melodifestivalen och blev russiangirls, sjöng låtar om Jesus och om att aldrig sluta älska någon. Typ. BRA. Nu måste jag städa... och plugga. Skoj. JÄTTEROLIGT VERKLIGEN. /Fuck

Life! Hope! Truth! Trust!

Gårkvällen i sammanfattning: Alexandra, hjortron, white russian, brännblåsor och knas! Haha. Ha. Alltså; jag hade skoj!

Du grundar med tax free-sprit

Eftersom jag har så galet bra med bilder (ironi, okejdå) så får ni två stycken från igår! Har inte hänt så mycket märkvärdigt idag. Blev projektarbetesplugg mot kvällen med Lisa och nu ska jag lägga mig och titta första avsnittet av skins säsong fem! Hehehe.



Skolgård vägg i vägg med äldrevård

Anledning till uppehåll på ett par dagar? Ja, jag vet inte. Brist på roligt och intressant att skriva om, kanske. Eller något sånt. 
Onsdag idag; jobb och sen skola, som vanligt. Blev mycket fotograferande idag också. Bra grej ju. Haha, oj så mycket intressantare saker blev plötsligt, inteeee.

Is it true that you like to sleep alone? Or is it what you just tell everyone?

(Fattar inte vad som blir fel när bilderna ser så färglösa och tråkiga ut när jag laddar upp dem, men inte på min dator!!! FFF-!!) 

Var på äventyr till Haparanda och senare mormor och morfar också, hann avverka ikea (såklart, vad annars?) men jag köpte mig bara ett champagneglas i plast jag. Fast det var inte ens från ikea. Bra jobbat!!!! Sen mot kvällen blev det inget Luleå som var halvplanerat utan drog ut på en långpromenad med Lisa istället och köpte statoilkaffe. Bra grej.

Nu ska jag sova. Snart. GODNATT.

I've been waking up at twelve p.m.


Massvis med musik, lite nytta, micromat, längtan och förhoppningar. Lite så, kanske. 
Idag är det fredag. Eller, idag VAR det fredag. Kändes lite som en söndag. Vad händer i helgen? Ingen jeeevla aning!

Selling t-shirts at heavy metal concerts, yesterday we met the ramones again


Hamnade på Filip & Fredriks blogg av någon anledning, hittade detta. Värt.

Vi är så roliga


Glasen glittrar tyst på vårt bord

Ost, kex, päronsaft, med andra ord, höga ISO-tal & bra sällskap = brabrabra kväll!

RSS 2.0