spis din syvende sans

 
halvtrashy hemmagjord textvideo, men hittade inget annat än denna som var covers. ÄLSKAR.

2015.07.23

hej kompanjoner! 

känner mig som fem år gammal som inte klarar mig själv, men jag är så TRÖTT PÅ ATT VARA ENSAM. anna sover och joel och nicke är på jobb. har suttit och kollat youtubevideos i antalet timmar. nu lyssnar jag på M.I.A. är obstinat och vill inte sova. kanske för att jag vänt på dygnet lite, och för att jag uteslutande jobbar kväll nuförtiden. men det är fint. gillar ju natten. 
 
hursom; idag är det onsdag (tekniskt sett igår, men jaja) vilket har inneburit mycket på jobbet pga trekkning på lotto. fest. men det har gått bra. vad är annat nytt? försöker sluta röka lite halvt. tror det går bra, jag och joel gjorde en deal att jag får ta rökpauser på jobb och när vi ölar. det funkar för tillfället. dock har konsumtion på snus ökat avsevärt men det är väl bättre det.
 
imorgon kommer amanda hit, det ska bli helfestligt!!! sen åker hela skaran till london på onsdag och jag blir kvar här i olso. men blir som tur bara själv i två dagar sen flyttar hela familjen stenman in här på thorvald meyers i ett par dagar tills de kommer hem igen. längtar!!!
 
blablabla. vet inte hur man skriver blogg längre. känns som att jag bara rabblar massa värdelöst trams. funderar på om jag ska radera allt istället. äh. jag publicerar.
 
hej!
 
 

jag såg dig och mig kvar i vår gamla hemstad

 
idag är det söndag och slut på ledighet och förkylning också för den delen. igår var det fest och vi var ut och dansade på london, som hade väldigt bra musik! kesha, icona pop, bastille och sen spelade dom PINNE FOR LANDET! (favvo!!). idag har jag sovit länge och ätit thaimat med joel på risbolle. 
 
spenderade även en timme med att prata med min fina familj, det gjorde dagens dos av hemlängtan lite lättare.
puss! 
 

RSS 2.0