george ezra//rockefeller

 
glömde ju! följde joel och såg george ezra för nån vecka sen. det var himla fint.
 

2015.06.30

 
 
 
 
hej kompisar!
är visst jättedålig på att skriva, men gör väl inte så mycket som är jätteintressant att höra om kanske. hursom; på senaste har jag mest jobbat. anna och joel har haft semester bägge två så dom har varit hem en sväng, så jag och niklas har haft lite FF. sen kom anna hem och hade med sig sin vän josefin så vi hängde en ledig dag i sofienbergparken och åt körsbär och jordgubbar. det var fint och mysigt. vi gick också i pridetåget nu i helgen, jag och anna that is. FANTASTISKT! så fantastiskt att vi fällde ett par tårar också.
 
joel hem hit igår (äntligen!!) och vi firade det med happytime-pizza. mmm. mindre kul var att jag hade öppning idag, inte helt fantastiskt med tanke på att jag hade stängning igår. det innebar även att jag kanske var lite för trött imorse och lyckades ta fel tunnelbana till jobbet. åååhhh less.

fick sluta klockan två i vilket fall och då for vi alla fyra till huk & badade (joel o niklas i vart fall), drack öl, åt chips och mådde gott i det fina vädret. tycker om dessa människor alltså. 
 
nu sitter anna och skriker i takt till någon fotbollsmatch. niklas disskuterar och låtsas vara insatt. jag och joel sitter med våra datorer. 
 
livet är fint. 
 
puss hjärtan

favorit

 

RSS 2.0