2015.03.30

 
 

når jeg lander, då håper jeg jeg lander mykt

hohooooo. här sitter jag och har precis unnat mig sill och ägg. spännande. lite uppdatering: i fredags kväll var vi alla lediga så då drack vi lite vin och for ut och dansade på elsker som är en gayklubb som ligger typ vid karl johan. det var kul!! och typ den första klubben vi är på förutom quadis. och första klubben vi varit på där de inte bara spelar hipstermusik. så dit ska vi fler gånger!
 
lördag så var jag och anna och strosade här på løkka och storhandlade på ica. söndag var också ledig dag och då gjorde vi ingenting förutom en lite avstickare ner på brugata för att köpa billiga grönsaker.
 
och IDAG; har jag jobbat!!! efter det mötte niklas upp mig i stan och vi åt sushi. mmm. det får man unna sig för jag faktiskt har sexdagars-jobbvecka & jobbhelg. spännande. njaaaej. nåja, nu ska jag försöka få niklas och joel att hitta på något kul med mig.  puss! 

girls

 
hoho. inte jättebra på att skriva här väl, men men!!! nåja, på senaste tiden har vi härjat & jobbat mest. igår hade jag dock världens BÄSTA dag!! var ledig och jag och niklas köpte med oss kaffe och bulla och for ut till kajen vid operahuset och låg där i solen. sen spelade beatrice eli på en bar i närheten där vi bor här på løkka så vi gick dit och hon var så himla bra och ball och allt!!! sen fick vi kramas lite med henne också och det var finare. på kvällen var vi alla ut och åt gomiddag på hardrock café. BÄST dag. 
 

RSS 2.0