ALLA KÄNNER ALLA SOM ÄR HÄR

Är så jävla vidrigt dålig på att skriva, men ja. Vad ska jag säga? Har gjort annat. Jobbat, firat jul, kaosat på mellandagsrea och imorgon åker vi till London, jag och Lisa! Pirrig i magen och glad. Ska bli fint. 

Nu måste jag fixa med det sista och eventuellt ringa ett par samtal.
PUSS & HEJ

GRÅTER SÅ JÄVLA HÅRT

 

Kasta bort problemen, jag vill va glad för att jag lever

 
Önskar den här dagen kunde få vara min themesong antingen ikväll eller imorgonkväll, men så blir det icket. Får spara det till nästa helg istället! Börjar min jobbhelg & vecka nu imorgon, nämligen! Ska nog gå bra, för denna gången är passen i alla fall humana;) Haha, nä. Ska inte klaga, vill att alla månader ska vara som den här!
 
Annars har jag inte så mycket att säga av värde. Håller på att läsa The Perks Of Being A Wallflower och den är himla bra hittills. Och igår var jag och fikade i Luleåstaden med Lisa, Ricco, Alexandra och Josse! Det var massa trevligt att träffas. Växlade dessutom pengarna till London så nu har jag ett gult kuvert här som det står FOREX på. HIHI. Plus att jag hämtade ut biljetter till Mando Diao som jag och Ellen ska på i April, ja, man måste ju vara ute i god tid när det gäller stora salen på KH;)

Rotting out from the inside

 

livet just nu

I won't be home for christmas

 
Nu börjar det kännas att det snart är jul på riktigt, även fast jag inte riktigt vill ta in det för jag vet att jag ändå ska jobba hela julhelgen. WORKING CLASS HERO IS SOMETHING TO BEEEE. Nej, skoja. Men hursomhelst; idag har jag julat det sista i mitt minirum, satt upp lite till glitter och sånt. Hehe. Sen har vi pyntat granen och myst på också. Fint. 

When I was young, the world it was smaller

 
Hade lite födelsedagsfika igår med raringar! Tack för att ni kom och för alla fina presenter ♥ Ni är bäst.

Nice choice, nice life

 
Idag blev det en sväng till Happis och Finland  (IKEA och Alko dvs, hehe) med Lisa, Ellen och Becca! Massa trevligt och det blev även (såklart) ett besök på Max och Snuskungen ;););) Hahahahahaha. Nåja, nu har jag tametusan inte nå mer att berätta förutom att jag ska springa till kioskpiraten och hämta ut en paket!!!!!! IIIH!!!! 

GÅR SÖNDER

 
 
DET HÄR ÄR SÅ FANTASTISKT ATT JAG GÅR SÖNDER INOMBORDS. FÖRLÅT OM JAG TJATAR MEN JAG BRYR MIG INTE<3 Kan inte hålla med mer i en av toppkommentarerna; "If you have a pulse, it's now beating faster." Herregud. <333333333<3<3

LIVET. ORKAR INTE

 
Trycker på play och alla problem bara försvinner
 

We were born to break the doors down

Anledningen till att jag inte skrivit på ett par dagar: är en jobbhora för tillfället. Har ingenting att berätta. Snart åker vi till London i alla fall!!! och i januari planerar jag att boka en till resa. WE'LL SEE. Puss och hEJ.
 

När himlen faller ner

Har varit en bra och lugn helg, I tell you. Är dock inte alls med på att det var lördag igår, eller söndag idag för den delen. Började med att fråga Erik vilken tid han slutat idag när jag kom hem och fattade verkligen inte varför när han sa att han inte varit i skolan idag... ja såattehhH!

Första advent är det ju med, och jag har faktiskt fått mer julkänsla än på längelänge. Blev ju ingen skyltsöndag men jag har druckit glögg och myst på jobbet istället! Nu är jag massa trött men får lov att ladda om och köra 07-17 även imorgon. Weeee!!!!



RSS 2.0