Animals, you ready to fight?

 
Godmorgon, försöker peppa igång inför jobb 15-20 med Ke$ha och kaffe, går väl okej! Nu börjar snart december vilket betyder inte en ledig helg förrens jag och Lisa åker till London den 28:e. Nåja, kör ba!!!

Warrior

 
Ke$has WARRIOR släpptes idag (??) fattar ingenting. Den skulle ju släppas 4:e december men nu finns den på Spotify?! ASBRA I ALLA FALL. Det firade vi med camo-tröjan idag för den är lite krigig. 

Hursom, nu ska jag kila över till Lisa och dricka kaffe med henne och Ricco! TJA.

Favorit

 
 
                                                                                 Vi fyllde glasen och vi skålade för ett annat liv
                                                                                 Vi var fångar i en liten stad
                                                                                 När vissa av oss växte upp och blev nånting
                                                                                 Blev vi kvar med en dröm och en flaska sprit

MASKINEN ÄR ETT MONSTER

 
Den bästa meningen för att beskriva spelningen är nog "maskinen är ett monster, du kan inte stänga av den" för det STÄMMER SÅ JÄVLA BRA.  Tappade skon under Stora Trygga Vargen, grät under Kärlek Vid Sista Ögonkastet, höjde nävarna mot taket med resten under Krossa Alla Fönster och dansade och skrek och sjöng och hoppade och avled under alla andra låtar. HELVETE VILKEN JÄVLA FEST. OCH STÄMNING. 

Behöver fler kvällar där jag får shotta vodka på tunnelbanan och se maskinen. Just sayin'.

Sthlm skyline för mina fötter

Min stockholmsresa var kalasbra, bland annat har jag:
 
Åkt tåg själv för första gången SJÄLV (nån gång ska väl vara första!!!)

Kalasat på 23+ ställe efter blivit nekade 20+ med nyfunna McDonaldskompisar
 
Ätit sushi
 
Sett Maskinen och avlidit för att det var så bra

Åkt pendeltåg och överskridit budgeten lite för mycket! Hehe

Sen har vi sett bio och fikamyst och ätit gott och mått gott!!!! Hihi. Och förresten så är det kompaktkamerabilder så jag får väl be om ursäkt för kvaliteten på dom. Dock får jag skylla mig själv lite också för jag har tappat den nån gång för mycket i backen... NÅJA

Minns bara det jag väljer att minnas

Spelar maskinen-playlisten och taggar. LÖRDAG!!! Åh. Och på torsdag påbörjar jag min resa till Stockholmen och det ska bli dödsfint med en långhelg där med allt vad det innebär. 


Annars gick den här helgen åt till att jobba. Fick förutom söndagen lördag och måndag med! Så jag ska inte klaga:)
Tror jag är på väg in i en bra period. Snart åker vi ju till London också!! YAY! *posi* 

Don't even try to deny-y-y-y

 
Tänkte fylla ut en inlägg med en rykande färsk egobild;))) Hahaha. Har alltid hatat uttrycket rykande färsk. Mest färsk. NÅJA, idag har det fikats i Luleåstaden med ett par fina vid namn Lisa, Suss, Josse, Alexandra och Gustav! GOSIGT. Nu ska jag sova för imorn har jag visst lovat skjutsa papz till jobbet (Luleå då alltså) klockan fem på morgon. FML. Jaja cheers! 
 
(TYP EN VECKA TILL MASKINEN OCKSÅ. NERVÖS TJEJ)

I'm just the man on the balcony singing "nobody will ever remember me"

Så ni vill veta vad jag gjort idag? Okejdå: Lagat köttfärssås, tvättat, jobbat, städat och träffat Ellen. Läst ut Catcher in the Rye (som var bra, läs deeen).

Happ, nu då?! Fall Out Boy.


We are the kids with the hungry hearts

 
Ja, tänkte att det var dags för lite mobilbilder igen, hehehe. Nä men.
Här kan vi iallafall bland annat se: telefongrejer jag skratta(r)t åt, sommarrace på hedenbasen med Joel & Melinda, häng på Jolinas balkong (+ en fin bilpresent jag fick av henne), minsta hissen jag någosin varit i, Ellen på mellanlandning i Köpenhamn, troligtvis det äckligaste jag druckit (fyrtiofem-procentig örtträdgård smakade den), en cool tjej som tyckte det var nödvändigt att ha på sig solglasögon inne på statoil & bästa boken.

DET VAR VÄL DET. PUSS OCH HEJ.

I don't blame you for being you

 
Har varit en dålig dotter och spenderat nästan hela farsdag på jobbet. Det är tur pappen vet att jag älskar honom i alla fall! Puss, du är världens bästa. 
 
(Finaste bilden jag kunde hitta också, hahahaha)

När alla säger nej ska jag säga ja

 
Igårnatt satt jag på mitt golv och tog mongobilder på mig själv i ett äckligt dåligt ljus som fick mitt hår att se mer slitet ut än vad det är. Tyckte det verkade som en bra sysselsättning då i alla fall, så vi kan väl låtsas om inte annat. Jaja.

Hade en väldigt bra dag igår förövrigt. Den spenderades i Luleå med Alexandra och vi var och drack kaffe på Friends, sprang runt på stan och sånt fint. Sen åkte jag mysbuss hem och hela världen är så underbar på bussen in till stan!!!! (Okej, Boden då) *Markus Krunegård fangirl* 
Fick även lite hets på bussen och är så himla himla HIMLA lycklig och glad för blink ska släppa en EP till jul!!! Weee!!! Fattar ni eller??? Helt underbart.

Nåja idag har också varit en jättebra dag! For ner på stan med Lisa vid halv tolv och lunchade på oregano (<3) och där satt vi ett par timmar. Efter det bytte vi till Opalen i ett par timmar. Fint. Nu på kvällen har Ellenpellen varit här och vi har sett Buried och Project X
 
Har inte så mycket mer att säga annat än PUSS OCH GODNATT RARINGAR.

Things must change

Tröttast i världen och loopar mina två favoriter från Depeche Modes A Broken Frame (The Sun and The Rainfall och Shouldn't Have Done That) Ih. Annars har jag gjort saker hela dagen. Och köpt en tröja.

Nu ska jag läsa The Catcher in the Rye och sova. PUSSEN OCH GODNATTEN.

På tal om VNV Nation:

 
Så bra.
 

Halloween 2012

 
Halloweenfest på farmen och det var festligt och kul! Fick träffa massa fina peeps och hookade snyggaste tjejen på stället. (Joel alltså) Idag lyssnar vi på VNV nation imorgon ska det jobbas! 

Puss och hej!!

Just keep asking yourself:

 
Har skaffat mig en ny kompiz. Den andra försvann ju efter mystiska omständigheter för ett tag sen, och man kan ju inte ha två 'känner ingen ånger' liksom. Nä, men. Nu har jag jobbat klart för den här veckan (haha, så jävla utarbetad!!!! Eller...) vad jag vet ännu i alla fall! Och som sagt blir det farmen på LÖRDAY!
PARTEY!

PLUNT-CITAT-KÄLLA, OM NÅGON UNDRADE. 

RSS 2.0