jonas gardell//vill gå hem

"- felet med dig är att du inte vill någonting. 
- det är inte sant, jag vill en hel massa saker, men inget tillräckligt mycket."

panic! at the disco//northen downpour

"i missed your skin when you were east
you clicked your heels and wished for me

through playful lips made of yarn that fragile
capricorn unraveled words like moths upon old scarves


i know the worlds a broken bone
but melt your headaches, call it home."


sandra beischer//jag ska egentligen inte jobba här

"jag skriker för det är så uppenbart att ungdomen håller på att glida mig ur händerna.
säg någon den inte glidit ur händerna på? det måste ha uppstått ett fel. ett planeringsfel. det säger sig självt att ungdomen borde vara placerad efter vuxenheten och ålderdomen." 

för jag sitter i ett flimmer

 
hej kompisar. här ligger jag och skriver brev till mormor, ballt va!!! nä men. sen jag skrev sist har jag hunnit fylla tjugo, blivit firad och grattad alldeles för mycket (ooooh så det värmer inni lillhjärtat), gjort min systembolagspremiär, åkt på utflykt till luleå med terese, petra och errao, hängt med melinda och pratat om livet. och idag har jag och martin hanssonsfikat! wee!! bästa.
 

let's forget how to breathe


i livets villervalla

jag blir så frustrerad.
känner bara att jag vill skapa hela tiden. men jag vet inte vad, hur eller varför. så det blir ingenting. vill inte måla, vill egentligen skriva tror jag. men inte till andra, till mig själv egentligen. fast ändå inte.

har börjat älska poesi och litteratur så himla mycket på senaste tiden. alltså, verkligen. jag minns när man fick skriva dikter och läsa böcker i skolan och jag tyckte det var det absolut mest värsta någonsin. skittrist. nu är det helt tvärt om.

köpte en samling med nils ferlins dikter (en döddansares visor, barfotabarn och goggles.) och jag grät till första dikten. och andra. och tredje. och så vidare.

"ser du dessa vissna löv,
vissna löv i vinden -
så är jag ett visset löv,
visset löv i vinden -
döden skall mig fatta
i sin gamla kratta -
... åh, jag är väl ännu röd,
ännu röd om kinden -
fast jag är ett visset löv,
visset löv i vinden."


samma sak med sylvia plath, jävla fantastiska människa.

"now, lying on my back in bed, i imagined buddy saying 
'do you know what a poem is, esther?'
'no, what?' i would say.
'a piece of dust' 
then just as he was smiling and starting to look proud, i would say 'so are the cadavers you cut up. so are the people you think you're curing. they're all dust as dust as dust. i reckon a good poem last a whole lot longer than a hundred of those people put together.'"
 
och ett dussin till såklart. tycker bara det är så fantastiskt.
 

sylvia plath//the bell jar

"the same thing happened over and over:
i would catch sight of some flawless man off in the distance, but as soon as he moved closer i immediately saw he wouldn't do at all. 

that's one of the reason i never wanted to get married. the last thing i wanted was infinite security and to be the place an arrow shoots off from. i wanted change and excitement and to shoot of in all directions myself, like the coloured arrows from a fourth of july rocket."

wake up in the morning feeling like p. diddy!!!

 
igår var det festligheter med en hel hög arbetskamrater!! jag, terese och pirran startade med middag och busdrink och kvällen avslutades på allstar. SKOJ!!!!
 

challenge us in football, yeah we might lose, but don't put us next to a barstool

 
alltså, hej! var ett tag sen och jag har hunnit vara till london! fantastiskt.
har haft det hur bra som helst. kalasat utav bara tusan (insåg att bilderna jag hade i kameran mestadels var kalasbilder och att de jag laddade upp nu är mest på öl, men SPELA ROLL) vi har varit på gayklubb, gaypub & blivit stammisar på den lokala puben i hounslow, hittat massa nya kompisar från hela världen (hahaha), varit på casino på leicester square, bläddrat bland vinyler i soho och en massa mer. men det bästa har ändå varit att få get sleazy med niklas och pussa på mitt finaste hjärta och absolut bästa vän i en hel vecka. kärlek!!!

RSS 2.0