flyger iväg som ett pappersflygplan

 
jahapp! detta har jag gjort på senaste: tatuerat mig för första gången (!!) är jättenöjd och den blev precis som jag ville, sett fotboll och druckit öl med terese, petra & erika, jobbat och ikväll har jag och melinda varit på bio och sett monica z som var helt galet bra!

och nu är det mindre än en vecka tills jag får pussa på mitt hjärta igen!!! känns bra i hela kroppen.
 
puss!

things i would tell my fifteen-year-old self if i could

 
1. det är lugnt. livet går inte under för att du inte åkte på pdol och såg håkan hellström & kristian anttila, du kommer se båda ett par år senare och inte vara speciellt imponerad av håkan, för den delen. 
 
2. well, fact is: i framtiden kommer du ha åkt till stockholm för att se bland annat kesha, maskinen, calvin harris och macklemore & ryan lewis. det är okej att tycka om annat än svår musik och visa det för omvärlden.
 
3. var inte ledsen för att du tappade kontakten med vissa vänner du trodde skulle följa med livet ut. du kommer få fler. och tusen gånger bättre.
 
4. du kommer jobba inom vården. ja, jag vet att det var något du aldrig trodde, men så är fallet. och det kommer visa sig vara en av de bästa beslut du tagit och du kommer få himla vänner på köpet. 
 
5. ditt favoritband kommer återförenas (I KNOW RIGHT??!) och du kommer fortfarande ha gåshud och gråta varje gång de släpper nytt. och när de har spelningar där de spelar hela self-titled albumet rakt igenom och livestreamar det på internet. och ja, du kommer ha sett dem live. 

6. sonny moore från from first to last är askänd, numera som skrillex, dock. å gör dubstep-musik?? KAN DU FATTA?? sonny moore?? sjukt.
 
7. alkohol & tobak... kommer vara en större del av din vardag än den var vid femton års ålder, då den var obefintlig. sorri!!!
 
8. din kärlek till hannah montana och miley cyrus kommer inte försvinna... bara förändras lite. fast mest kommer nog miley förändras. hahaha.
 
9. det är ingen idé att sukta efter svart hår. du kommer ändå inte passa i det...
 
10. DET ÄR KUL ATT LÄSA. böcker är fantastiska. det kommer du inse!!!!
 
 

asher roth//sour patch kids

"..but money doesn't mean a damn thing to me,
i just want to be, i want to be free
but unfortunately a fortune is what you need."

mhmmm

 
barnsligt & galet förtjust i dessa låtar (eller egentligen artister, hela mileys nya skiva är så himla BRA). det roligaste i avrils video är the obvious produktplacering precis i början. hahahah dör.

remember i'm a kid, i know not what i did, just having fun

 
hej busor!! här sitter jag och lyssnar på favoriterna. ska alldeles strax börja styra mot harads för att umgås med två raringar. känner mig sådär extra glad och upprymd just ikväll. trots förkylning och tristess. HIHI. 

kanske för att jag haft en kalasbra halloweenhelg och varit i lite i alla vrår av norrbotten känns det som, och att jag äntligen bokat en biljett till london i slutet av månaden för att hälsa på mitt finaste och mest saknade hjärta + raraste niklas såklart!!! ih. sen har jag lite mer bus inplanerat nu i november osså. kärlek!!!
 
 

RSS 2.0