things i would tell my fifteen-year-old self if i could

 
1. det är lugnt. livet går inte under för att du inte åkte på pdol och såg håkan hellström & kristian anttila, du kommer se båda ett par år senare och inte vara speciellt imponerad av håkan, för den delen. 
 
2. well, fact is: i framtiden kommer du ha åkt till stockholm för att se bland annat kesha, maskinen, calvin harris och macklemore & ryan lewis. det är okej att tycka om annat än svår musik och visa det för omvärlden.
 
3. var inte ledsen för att du tappade kontakten med vissa vänner du trodde skulle följa med livet ut. du kommer få fler. och tusen gånger bättre.
 
4. du kommer jobba inom vården. ja, jag vet att det var något du aldrig trodde, men så är fallet. och det kommer visa sig vara en av de bästa beslut du tagit och du kommer få himla vänner på köpet. 
 
5. ditt favoritband kommer återförenas (I KNOW RIGHT??!) och du kommer fortfarande ha gåshud och gråta varje gång de släpper nytt. och när de har spelningar där de spelar hela self-titled albumet rakt igenom och livestreamar det på internet. och ja, du kommer ha sett dem live. 

6. sonny moore från from first to last är askänd, numera som skrillex, dock. å gör dubstep-musik?? KAN DU FATTA?? sonny moore?? sjukt.
 
7. alkohol & tobak... kommer vara en större del av din vardag än den var vid femton års ålder, då den var obefintlig. sorri!!!
 
8. din kärlek till hannah montana och miley cyrus kommer inte försvinna... bara förändras lite. fast mest kommer nog miley förändras. hahaha.
 
9. det är ingen idé att sukta efter svart hår. du kommer ändå inte passa i det...
 
10. DET ÄR KUL ATT LÄSA. böcker är fantastiska. det kommer du inse!!!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0