i thousand dollars i had saved, and my sister two cassettes

hej kompisar! idag är det... tisdag? ja. vad det nu spelar för roll. är ganska himla glad att påsken är över för allt detta med helgdagar på vardagar blir jag så less på, förutom när det kommer till att jobba under dem... heheh.

nåja; påskafton spenderades hemma hos frida med fler raringar, och var lite kalasligheter på schemat och jag hade himla kul. påskdagen var jag & melle ute en stund och busade på kvällen. sen anslöt sig amanda och niklas och vi hade det himla festligt och härjade överallt och det var superkul!!!

igår jobbade jag 7-17 och var skittrött hela dagen, men jag motvierade mig med att jag ändå fick 98 (??) kronor extra i timmen. mmmm. efter att jag slutat kom terese hit och vi pysslade med lite ditten och datten innan vi for till petra och hängde där resten av kvällen och drack te. bäst!!! bra påskhelg sammanfattningsvis, alltså.
 
och idag då?? idag har jag varit en fantastisk dotter och skjutsat mina föräldrar till kallax för avresa mot budapest! sen ska jag träffa ellen på stan om en ungefär fyrtio minuter. så bäst att jag sätter fart nu... 
 
pussen!!!

when we walked the streets of bo-o-oden

 
men hej! har blivit hur bra som helst på att uppdatera här. klapp på axeln!! 
eftersom det är långfredag idag och stängt överallt så bestämde jag och martin oss för att fara ut i finvädret och grilla litte! blev inte så mycket grill kanske (eftersom vi inte hade nå ved med oss haha), mer kaffe och surr och solande! så himla bra dag. 
 
 

vi skulle dra nånstans där himmelen alltid va blå

 
hoho!
här för någon dag sen var jag ut och hängde med melinda & amanda! vi hälsade på terese en sväng i trånkan och sen gjorde vi mest ingenting, surrade & hade oss! hmm. idag har jag haft en skön dag med jobb till endast 13.00! mhmmm girl. annars är det påsk nu väl men allt känns väldigt o-påskigt?!!  har väl aldrig firat denna högtid speciellt dedikerat tidigare heller såatte, ja. vad förväntade jag mig???

är faktiskt ledig i helgen och det känns lite ovant men himla skönt!! har lite bus inplanerat osså så jag är nöjd. PUSS!
 
 

hurula//22

minns alla fester där borta på vavet, i stan
kommer du ihåg? 
hur vi snacka om att åka söderut 
tillsammans
tills hjärtat började slå

- - - 
 
trodde väl aldrig att det riktigt skulle vara på det här sättet. känns som att jag är i mitten av allt som bara snurrar medan jag står still, mer still än jag någonsin stått. är arg, är glad, är mest ledsen. har ingenting att vara ledsen över egentligen. har ett jobb, har tak över huvudet, har vänner och familj. kanske är det just det. är för trygg. för lat. för bekväm.
 
 

we're on each others team

 
hej kompisar!
hade en bra söndag igår; jobbade endast till tolv, träffade martin och fikade på opalen med honom, lisa och jessica som vi hittade där! fest. på kvällen träffade jag terese och vi åkte ut på bus. vilket innebar att våldgästa petra när hon slutat klockan nio. hehheh. fint va!!!

idag har jag hängt med cissi och frida, jobbat en kortkväll och hängt med ellen och planerat lite inför stundande resa till paris. woo!! aspepp. nu avrundar jag den här dagen med att prata med melinda i telefon, skicka in ansökning till högskola, lyssna på the cure & dricka ett glas rödvin. fab.

hörs!!
 
 
 

ur combat primer av charles bukowski

harry crosby's sun was black.
berryman preferred the bridge.
plath didn't light the oven.

seneca cut his wrists in the
bathtub (it's best that way:
in warm water).
thomas and behan drank themselves
to death and 
there are many others.

and you want to be a writer?

it's that kind of war:
creation skills,
many go mad,
some lose their way
can't do it
anymore.
a few make it to old age.
a few make money.
some starve (like vallejo).
it's that kind of war:
casualties everywhere.


bo gustavsson//om klarsyn

"jag sökte alltid sanningen. men hur skulle människan, detta irrbloss, någonsin kunna finna sanningen?
jag vet nu att varje revolution slutar med nackskott och nygrävda massgravar. om jag tror på något så är det det djupa grundvattnets blick - blicken där alla slagord, alla dekret, allt spillt blod renats till ett ingenting." 

i'll come back to haunt you


sipping at a cup thats halfway filled

 
hej o hå!!! igår var en mycket bra dag. jag & melinda åt hotellfrukost i luleå (börjar bli lite tradition... heheh) sen kikade vi runt lite i luleå innan vi for mot boden för att möta nicke som äntligen kommit hem från london!!!
 
på kvällen bestämde vi oss för att fira terese nya jobb, niklas hemkomst & min och melindas misär med bubbel & rosé. var himla fint.
 
 

bastille//haunt

"...and your thoughts they rewind
to old happenings and things that are done,
you can't find what's passed,
make that happiness last,
seeing from those eyes what you've become."

baby girl, i'm a blur


hoho! igår var jag och melle på bio i luleå och såg 12 years a slave som var himla bra! efter det traskade vi iväg till clarions skybar och unnade oss något gott att dricka. tyvärr är jag ju tristast i världen och väljer alltid öl... hahaha. nåja.
 
idag har jag och terese busat lite och efter det blev det kvällsjobb. råkade visst bli jobbhelg också. nu är jag igång igen. är nöjd så länge jag har en ledig helg varje månad... typ. haha. puss!!
 

get ready it's a new day

 
hej kompisar! 
haft en kalasbra dag idag. började med att sova ut ordentligt, åt lunch med terese i stan och sen for jag och melinda mot storheden & luleå! införskaffade mig en ny kamera(!!!) ih. har nämligen sålt min systemkamera pga. att jag aldrig använder den nuförtiden, tyvärr. så det blev en kompaktkamera modell lite bättre. (canon powershot g16). och jag säger så här; har aldrig ägt en bättre kompaktkamera NÅGONSIN. åh gud. min bebis.

sen var vi en sväng på myrorna där jag hittade mig lord of the flies som jag velat läsa ett tag nu. wee!!!
över och ut! pussen.
 

RSS 2.0