just escape

visst är det spännande hur allting kan vara sämst, och sen löser sig allt bara? okej, nästan så i alla fall.

jag har gått med brutal ångest över framtiden nu enda sen jag tog studenten. eller ja, första året var väl inte så panikartat direkt. var mest glad över att jag lyckats skaffa ett jobb som jag fått behålla och trivs på, även om det har betytt många långa veckor, helger, kvällar och osäkra arbetstider. (=livet som springvikarie)
 
jobbet är en sjukt trygghet. alltså sjuk, med tanke på hur det ser ut idag. har väl klamrat mig fast antar jag, men hur lätt är inte det? har väl mer eller mindre väntat på the breaking point. vill liksom nöja mig. nöjer mig inte. men jag tror att ur allt ont kommer något gott, och tvärt om. 
 
för en vecka sen blev jag inkonverterad av bodens kommun, vilket innebär att jag är garanterad jobb till 75% varje månad. fick panik samtidigt som jag blev glad såklart. osäkra och trygga stina hade såklart tackat ja och jobbat några år till bara för att, det liksom är en säkerhet. men nej. har nog nått den där breaking pointen nu. i höst ska jag och mitt hjärta och fler fantastiska personer inta norge och ja, jag är sjukligt taggad på något nytt och att kliva ur min comfort zone. 
 
har så himla mycket att se fram emot nu också; jobbar sista dagen imorgon och sen ska jag vara ledig nån vecka hade jag tänkt. det kan jag unna mig. sen far jag till london den 27:e och kalasar och har kul med mina fina & typ en vecka efter det kommer mina fina hem till sverige. iiih. tror livet och vardagen kommer bli mycket lättare då.
 
vet egentligen var jag vill komma med det här inlägget, hade tänkt skriva något tråkigt om min vardag egentligen men det blev nåt annat. ville väl mest säga att jag är himla nöjd över att saker börjar lösa sig och jag är gladare än jag varit på länge. KÄRLEK ÅDE!!
 

det måste vara NU det händer

 
kärlek. tror så mycket på det här. det måste vara nu det händer.

arrows

jaa, den här tjejen borde verkligen gå och lägga sig! nåja, haft en kalasbra helg och nu väntar en vecka av jobb, rätt konstant. jaja. 
i helgen har jag hunnit med att hänga med frida & terese på fredagen, utemiddag, kalas + utgång på bränna med bl.a frida & malin och nu ikväll har melinda varit förbi och vi har sett lite film och bara hängt. mycket bra:)
 
har inte så mycket mer att säga egentligen och nu ska jag försöka sova!!! puss

i don't give a WHAT

 
hoho kompisar! i helgen har jag haft det kalasbra. jag och melle var på bio på fredagen och såg the purge: anarchy, och den var bra! sen gick vi på friends och tog det launa ett tag och efter det bilade vi runt lite i luleå i åskovädret. mysigt åde!!!
 
på lördagen ringer linus och marie klockan 8 (jag vet, åtta på morgonen...) och säger att det bara är upp och hoppa för vi ska till älvsbyn och kolla på folkrace. jahapp, så blev det! och det var HIMLA KUL. okej, vi såg kanske inte så mycket folkrace men blev mer öl.. hahaha. och sen åkte vi bästa partybussen hem!!! och på kvällen skulle det bli bränna men det slutade med utebadet istället! avslutade dagen och kvällen med att hänga med erika som kom en sväng förbi boden. hihi. BRA GREJ! 
 

they haven't seen the best of us yet


RSS 2.0