Sylvia Plath//The Unabridged Journals

“i wish to cry. yet, i laugh, and my lipstick leaves a red stain like a bloody crescent moon on the top of the beer can.

- - -

"and all my thoughts
all my flaws
became spilled ink
on blank
white
papers.
 
nothing more
nothing less."

jag skulle till prag och hamnade på karlovy lazne

 
alltså ja! hej. har rätt dåligt med bilder från prag pga de flesta är analoga. hursom! hade det så himla bra och önskade bara att vi stannat längre.
 
men ja, vi hann se: prags uteliv (KARLOVY LAZNE!!! fem våningar och den största klubben jag varit på. sjukt. liksom, hur går man tillbaka till allstar i boden efter det? det gör man inte.) massa småpubar med skitbillig och asgod fatöl. (liveeeet.), karlsbron, malá straná (och de pittoreska takbjälkarna), old town, franz kafka-museét, john lennon wall, fika på franz kafka-cafeét, sett utställning med salvador dalí & andy warhol, promenerat i de fantastiskt fina judiska kvarteren osv osv. annars var vi med på en väldigt spännande BBQ på hostlet, träffade intressanta människor & lärde oss lite tjeckiska ord.
 
puss!
 

Beatrice Eli // Girls

 
FANTASTISK.

Markus Krunegård // Hell Yeah, Norrtälje

du var noga med att säga att du föredrog jazz & hasch
men att pop & bärs fick gå an
nu kommer vi aldrig mer från varann

bad news like a sucker punch, what do you say?

 
men ja, HEJ DAGBOKEN. 
ja, nu är det allhelgona & igår var jag till luleå och träffade lisa, vi fikade och for och tände ljus på josefines grav åde! är så himla fint på kyrkogårdarna nu. sen var jag och hängde med errao några timmar och efter det begav jag mig tillbaka till boden och mötte upp med mina rara pojkar vid namn joel & niklas. vi var arga tillsammans och lärde känna varandra ännu bättre. hahaha.

idag skulle jag egentligen vara ledig men jobbet kallade så var bara att fara iväg och jobba vavava. spännande. 
bra med bojkott av hela halloweengrejen. så himla otaggad och faktiskt(!) inte ens direkt kalassugen. 

annars i veckan har jag inte gjort så mycket tror jag. har kanske världshistoriens sämsta minne. kul. för ni brydde er säkert SÅ JÄVLA MYCKET.

pusse
 
 

RSS 2.0