nick drake // northern sky

"i never held emotion in the palm of my hand
or felt sweet breezes in the top of a tree
but now you’re here
brighten my northern sky."

nils ferlin

"vanitas vanitatum:
ett liv, ett kors, ett datum."

genom städer ingen längre behöver. e4an upp & ner, norr till söder

 
hej vänner. haft en jättebra helg, på fredagen var jag & joel till piteå, träffade saknade amanda och gick på gratiskonsert med markus krunegård på acusticum! hur bra som helst. sen bilade vi hem mitt i natten och stannade för att hälsa på johannes i sävast en sväng, höhööö.

lördagen var det full fart igen; hämtade marie från kallax, for till sävast och väckte johannes som inte svarade i telefon, köpte maxmat, hängde, träffade melle oså! sen mot kvällen blev det lite förkalas med niklas, joel och terese innan vi satte oss på bussen till luleå för ännu en markuskväll!!! (drömliv.) så sjukt bra. kommer aldrig sluta älska den här mannen. aldrig. sjätte gången jag ser honom och kommer ALDRIG bli less. herre.
 
nu de senaste dagarna har jag dock spenderat dödssjuk och utan röst. jävligt roligt. (läs: kanske det värsta jag varit med om, att inte kunna prata normalt på ett par dagar) nåja; nu är jag då i princip frisk så jag är NÖJD, och har såklart sparat det bästa till sist: i helgen har jag jobbhelg!!!! FEST.
 
nja. men!!! hihi. puss.
 
 

jag var 22, när jag lämnade lul...UMEÅ

 
hoho! har spenderat helgen i umeå med ellen, becca & niklas! och gissa vad, JAG HAR HAFT SÅ HIMLA KUL. seriöst. världens bästa helg. 
 
på fredagen var jag och nicke på life in color, vilket var asballt. bästa var att alla såg förjävliga och färgstänkta ut och ingen va snygg hehehe. på lördagen trallade vi runt på stan, drack kaffe och åt päron & äpplen på en parkbänk mitt i stan och på kvällen vart det korridorsfest med ellens klass på ålidhem, å utgång på origo!!! kalas. 
 
söndagkväll åkte vi hem och innan det var vi bakfulla, åt sushi och hängde på vegancafé!
 
pusse!
 

hurula // betongbarn

"en lång, het jävla sommar
i en trött och ensam stad
vart fan ska man ta vägen 
när man inte har nåt val? 

öppna dina ögon,
öppna dom om du kan
vi hoppade över stängslet
och vi försvann."

<3


"varför är det bra att sverige inte äger, varför är det bra att sverige ägs?"


taste the rainbow, taste my skittles

 
hej raringar. nu har det blivit oktober och är fortfarande så himla nöjd över fina höstdagar!!! hursom, sen sist har jag bland annat hängt med fd. londonborna när anna varit uppe i norr och hälsat på, haft personalfest med världens bästa SVB2, härjat med marie & johannes, hälsat på jolina i harads, fikat med erika i luleå och hängt med frida & terese på opalen. typ. och sen jobbat lite också. 
 
och nu har jag massa saker att se fram emot den här månaden, bland annat en umeåresa nästa helg & markus krunegård den 18:e oktober!!! fest.

RSS 2.0