2015.09.25

 
hej kamrater.
nu börjar jag bli less. jag har gjort allt som finns att göra. sett film, facebookat, läst bok, läst debattinlägg, lyssnat på musik, gått på toa, ätit, snusat. och än har jag drygt 1,5 timme kvar. fattar ni att jag suttit ner i en hel arbetsdag??? 
okej nog om detta. 
 
vad kan jag prata om? gårdagen? mm. intressant. igår jobbade jag och sen var jag och amanda och köpte ljusslingor på ikea. sen lagade jag asgod kyckling och vi pratade och lyssnade på halsey. 

nu är jag i västerås. idag har jag varit på tre nya ställen jag aldrig varit på tidigare. karlstad, karlskoga, örebro och västerås. okej egentligen kanske mer passerat än faktiskt varit där. men jaaa. however. 
 
nu ska jag skärpa mig. HEJ. 

2015.09.24


hej kamrater!
här rullar livet på som vanligt. här i oslo har det blivit höst och ingen är väl nöjdare än jag för jag ÄLSKAR (ja, versaler) hösten. bästa som finns. nu är det äntligen slut på argsvettningar.

lite grejer som har hänt sen sist: jag och gabrielle blev bjudna genom jobbet på en hemlig resa som var fantastiskt rolig. vi fick åka rib-båt, flyga helikopter, bo på finhotell (och jag hade kanske väldens största rum/lägenhet som är större än den vi nu bor fem stycken i) äta hur mycket vi ville och framförallt - dricka hur mycket vi ville. gratis. (det är nu niklas kommer in och dömer mig med 'är du inte lite för mycket kommunist för att det där ska kännas okej?')
 
sen så var jag, niklas och joel ut och åt på ett italienskt ställe som ligger här på løkka som kanske har den godaste lasagnen jag ätit, det har intagits en del öl på hytta som officiellt är vårat stammisställe där alla (förutom den rödhåriga tjejen som inte släpper in oss pga "beklager, etter klokka tjueto er det tjuetreårsgrense.") vet att det är "en hansa, tack." som gäller. sen har vi hängt runt mycket i stan när vi varit lediga. som vanligt.
och tillsammans med joel har det blivit några turer till sognsvann där vi promenerat, pratat och njutit av skogen. JAG SAKNAR SKOGEN. 
 
just det! amanda flyttade ju hit för nån dag sen också. helfestligt!! och på fredag åker jag till stockholm för att hälsa på katarina. det är också helfestligt. 

puss! 

RSS 2.0