DO IT FOR BALTIMORE!!!!!!!!!!!!

 
Freaking the fuck out. For Baltimore finns på spotify nu!!!! ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR

Och man vet vem som är släkt med vem

 
Förkyld som ett svin, men likförbannat har jag ju inte vett att sitta still. Har hjälpt papz idag med massa grejer, bland annat har vi varit till Storheden och gjort ärenden. Hämtade ut mina skattepengar som av nån anledning kommit in på mitt swedbankkonto i stan med. EHU! Sen har jag köpt hårolja, asbraaa. Å en flanellskjorta på Ica Maxi hahahaha!!! Bäst.

Så nu sitter jag här i den och lyssnar på Euskefeurat. Känner mig som brutalaste norrlänningen. Nä men det är faktiskt en fin låt, fast inte versionen som finns på youtube tydligen!!!!

Nåja!

Det är hit man kommer när man kommer hem

 
Idag var jag och paps på upptäcksfärd!

The city comes alive when we're together

 
TJA. Har hunnit med mycket idag. Tvättat, klippt mig, fikat på stan, lagat mat med Erik, hängt med Ellen som pluggat teori och tillsist tagit en kvällspromenad. Nu är jag tröttis och ska sova!! Juste, glömde nämna att jag även dragit på mig en förkylning idag, PRODUKTIVT. 

Älskar förresten All Time Lows nya singel FOR BALTIMORE<3 
Galet taggad på Don't Panic som släpps 9:e oktober. IIH

Ja


Young London

 
Lånade bilden av google, men JA! Idag bokade jag och Lisa en resa till London över nyår!!! Astagg. Iiih! 

Annars har jag varit till Luleå idag med Ellen, shoppingspree! Nä, slösade inte så värst mycket pengar. Ifall ni ville veta köpte jag ett nagellack, ett halsband och en halsduk!!! Och sen åt vi på dagoberts. Jätteintressant jag vet. Ville ni veta något mer intressant så kan jag säga att jag fastnat väldigt för 3OH!3 för tillfället. Japp.

My heart is broken like the bottles on the floor

 
 
Now I've got myself looking like a mess
Standing alone here at the end trying to pretend
but no, I'll 
put up my fight

But this is it this time,
'cause I'm here in the end, trying to pretend
I'm here in the end, trying to pretend

I remember the look in your eyes


Skulle egentligen publicerat det här igår, men det fanns som inte tid! Tänkte ba visa hur duktigt jag storstädat mitt rum och om hur mycket jag älskar det. För det är så himla jaaag. Hihi.

Nåja, kvällen igår väljer jag inte att berätta om, hahaha. Går bara att skratta.

Vi va dom som höll huvudet högt

 
Bild från Dubbe, endast och enbart för att jag är så himla ressugen! (som vanligt). Jaja, idag har jag hängt med Lisa på Arbetsförmedlingen, sen trallade vi in till stan och gick på marknad och åt varmkorv! När mamma kom hem tyckte hon att vi skulle gå och äta buffé på Boddan, sånt tackar man ju inte nej till hellooor! GOTTIZ.

Ja, det var min fabulösa dag det. Slå det om ni kan!!! Och imorn blir det Make Out! SES DÄR BITCHES

I just need these dreams to stop

 

We could leave this town and run forever

 
Har kommit in i en sån där period att jag bara vill skapa, skapa, skapa. Vill fotografera, redigera, och ba ALLT. På samma gång. Har fått inspoböcker av mamma från sextiotalet, och en kamera också till och med. Ska inhandla film till den när lönen kommer på måndag, ih. 

Nejmen, nu ska jag ut med Joel! Puss.

What can I do, what can I say

 
Har precis blivit klar med bästa bandet jag någonsin gjort. Perfekta köra-bil-på-natten-och-det-är-höst-och-jag-tänker-på-dig-och-allt-är-som-det-är-bandet. Varenda låt stämmer in och åh. Så jävla nöjd!!!!!!!!!!!!!!

Mmmmm.

Rock'n'Roll, ingen har nån koll

 
 
Igår var det måndagskalas hos Johanna!!!!!! That's how we roll bitchez.
Och idag har jag fikat med Martin på Hanssons och skrivit in mig på Arbetsförmedlingen. JahaJA

Vi ville bli nåt, glöm inte bort oss

 
Markus var finast. Speciellt Askan är den bästa jorden, Ibland gör man rätt ibland gör man fel och Korallreven och vintergatan. ÅH. 

MINUSGRADER RENSAR LUFTEN

 
Hahahaha, jaja. Säg till om du sett en bättre fjortisbild nån gång, va! Men helvete. Det blir så när man har för mycket tid och en kompaktkamera till hands. 

Sitter i alla fall nu och väntar på att Joel ska höra av sig, så ska vi dra oss mot L-town! Har förresten varit till Jolina nu på eftermiddagen och blivit bjuden på mat och hängt! HE VA SOM FINT! Men nu är jag lite nervös. Och otålig.

En till av alla andra nätter

 
Åh, glömde ju förresten berätta att jag ska se den här mannen imorgon, ASPEPP!!! Älskar Markus Krunegård och blev överlycklig när jag fick veta att han skulle spela på Musikens Makt, speciellt när jag missade honom på PDOL. Hihi. 

Längtar efter att få sjunga med i låtarna från Mänsklig Värme, kanske för att det är ett av de bästa albumen som släppts det här året (om inte det bästa), kanske för att han är så sjukt bra live och kanske för att jag kommer få dela det med fina personer. IIH!!

Staying up with you, coffee and cigarettes

 
 
Jättejättebra att man inte kan sova när man verkligen vill. Legat och vridit mig i två timmar. ORKA. Äh, men jaja. Kan väl passa på att lägga upp min absoluta favoritlåt för tillfället. Hittade bara den akustiska versionen, men den är jättefin den med. Åååh. 

Annars så har jag inte gjort så värst mycket idag. Blivit bjuden på smörgåstårta och sånt fint såhär på kvällen! Sen åkte jag hem, brände en fin CD och satt ute på altanen och lyssnade på den och drack kaffe samtidigt som jag pratade med Josefine i telefon. Det var fint. 

Spontant blev det dessutom efter det utgång på bränna, ser man på. Sober dårå! Men det var trevligt det med! Därför hade det suttit fint med lite sömn. Men kroppen skriker NEJ!!!!!! Var en douche då. 

Curse my existence and turn off the lights

HEJE. Orkar inte dela med mig av nån halvkass mobilbild idag, tyvärr. Har i alla fall hängt med Jonte igår, sen for jag och våldgästade Joel och hängde hos honom ett tag. Och idag har jag varit till Luleå och hängt med Erika, fikat på Friends och SÅNT. Fejnt. 

Annars händer inte så mycket i mitt liv, smider lite fina planer inför senare delen av året bara. Hihi. Och njuter av att vara ledig, såklartttt! Pusssss.

The ends coming quick, but not quick enough

 
Håhå jaja. Från igår då; vaknade klockan halv sju, for och hämtade Joel på station och hängde en liten stund. Sen sov jag i ett par timmar. Lunch på stan, ett tandläkarbesök och sånt blev det med. På kvällen åt vi grillat och det är först nu jag fått känna att det är sommar, finfint.

Senare på kvällen så hämtade jag upp Joel och vi for ut till Killingholmen och satt där och tittade ut på Bodenstaden, åt jordnötsringar, drack red bull och pratade. Det är så himla mys nu när det börjat bli mörkt på kvällarna också, iiih.

What's left for me now, besides these fucking clouds?

 
Blir så jävla ledsen över att Man Overboard inte får den uppskattning de förtjänar för dom är så JÄVLA BRA. Har suttit och lyssnat på Cry Baby på repeat i typ en timme. Vill bara gråta för att det är så fint och sant och bra och allt. 

Countless times, 
Countless nights,
I've walked in the shadows of this town.

Ja, förresten så köpte jag ett nytt läppstift igår. Citrus från Make Up Store är det visst, och jag tyckte det passade till håret rätt braaaa. Nöjd tjej.
 
 

Don't you let me down

 
Yo bitchez, idag har varit en bra dag. För den började med att jag vaknade upp bredvid en Alexandra nämligen. Sen så träffade vi Ellen på Amore för att äta lurre, gjorde iskaffe och låg ute på studsmattan och dog i värmen. När flickebarnet åkt hem till Luleyo så sov jag lite (hehe, som sagt - älskar att sova) och sen kom Lisa och hämtade upp mig mot kvällen. Vi drog till stan, coolt. Blev gomiddag på Ming och sen drack vi lite mintchokladlikör hemma hos henne. Bra grej.

The fab life of a arbetslös tjej, nä. Har faktiskt lov. SÅDETSÅ.
Puss och kram!!!

P.s imorgon kommer goseJoel hem, äntligen!!!!!!!!!!!!!! 

Jag kommer släppa mitt tag men vi får se vilken tid det blir

Jag sover, men det känns så vaket
Tror jag ser himlen, men det är bara sänggaveln

Svindyrt och asbra


Don't blink, they won't even miss you at all


Ah, hej. Lägesrapport väl: myser i gosigaste tröjan någonsin, har sminkat mig för första gången på hela sommaren (känns det som iallafall), sover i amerikanska flaggan, jobbar mitt näst sista schemalagda pass för i sommar imorgon och till helgen ska det firas ordentligt! Plus att jag ska ta ledigt ett tag. Höstlov blir det väl. Helvete vad skönt att få bestämma själv när man vill ha lov, he he he. 

Nä, men, ah. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska säga mer så puss och kramiZzzzzzzzz!

Välkommen till mitt liv, jag brinner permanent

blah blah blah. orkar inte blogga. är trött hela tiden.
jobbar jobbar jobbar.

efter den här jobbhelgen har jag dock bara tre pass kvar. två korta dessutom.
återkommer väl någongång då, eller sååå. 

kan dock meddela att jag vågat mig upp på cykeln igen, och det gick brabra! känns asfint. 
 
puss, kram, best wishes och allt sånt där. 

X's on trees


Om någon undrar vad jag haft för mig de senaste dagarna så kommer här en lägesrapport: i måndags efter jobbet hoppade jag in i bilen och drog till Luleå, där det blev kaffe och kaka med två rara damer på lerbäcken! Josefine och Alexandra närmare bestämt. Det var väldigt fint och bra och mysigt. Sen drog jag och Alexandra en sväng genom stan, och så lite skånska på det då!

Igår (tisdag, asso ba så ni vet) så blev det crazy shoppingspree i Luleåstaden med mams. Köpte kläder för nästan hela lönen, men det var fan ett av de vettigaste besluten jag tagit på länge. (Tycker det är astråkigt att köpa kläder och är absolut sämst på det), hann även träffa Jonte en stund med på kvällen/natten. Hänga på hängbron är asnice. Nåja, idag då slutligen: gissa var jag har varit? Luleå såklart. 

Träffade Erika och vi drog och lunchade på Mat & Prat, gottis! Det blev sen lite vandrade på stan, fika på Waynes, sen mötte vi upp Alexandra och drog en tripp till storheden! Efteråt utforskade jag och Alexandra Luleå Kalaset-området. Ah. Och sånt.

Nu har ni fått en jävligt detaljerad rapport om mina lediga dagar:) Tchüss!!
 

RSS 2.0