You waste your days with thinking

Idag är det sista dagen i januari och det här är ungefär vad jag lyssnar på, enligt spotify i vilket fall. Och det stämmer nog ganska bra också. Annars då? Ja, jag har sprungit på stan en sväng efter skolan och köpt mig en kameraväska, väntat på en försenad buss i typ tjugo minus och ätit fiskpinnar. Ikväll ska jag sova tidigt för imorgon blir det jobb, skola och mot kvällen hade jag möjligtvis tänkt mig ett träningspass!

Puuus.

Everybody hurts

Älskar Markus Krunegård, älskar livet.

Kill the rock

Lång dag som har bestått av jobb, skola och en sväng på gymmet med Lisa och Alexandra. När jag kom hem sen hade mamma lagat gomiddag, inte illa på en måndag! Nu ligger jag i soffan och slökollar tv. Snaaaart får jag sova i renbäddad säng. Liveeet.

Vill gråta för att det är så fint


Fucking up until we get this right

Jahaja, lite kort om gårdagen: drog till Luleå vid ett, träffade Alexandra och körde ett IWpass på Helex. Sen åkte jag hem och somnade tidigt, haha rolig tjej på en lördag...

Idag har jag vaknat tidigt (neeeeej, fuck) och gjort mestadels ingenting. Lagat asgod mat om det räknas! Lax med fetaost och pesto + bulgur. Hehehe. Och nu sitter jag här och väntar på att paps ska komma hem så vi kan fara ut och övningsköra!

Ni talar om livet

Jappjapp, det blev fredagsfika på Friends ikväll med fina Josefine, Josefine, Julia och Suss! Espresso, skratt och prat är hur bra som helst. Bara så ni vet.

I'll be seeing you

Gjort en affisch i GKO, samanfattat lite frågor till en diskussion, skrivit klart ett tal (som blev dåligt, men jajjjja), tränat, skrivit mer i ett annat worddokument. Produktiv har jag nog varit idag i alla fall!
Men nu är jag himla trött och kännder bara att det mer än gärna får bli fredag och helg! Tror allt kommer kännas mycket lättare efter imorgon, för då får jag stryka rätt mycket från min skolan-jävla-dödarrrr-mig-datorfästis. Ser fram emot morgondagen också för att jag och Lisa ska äta sushiii! WOHO

What am I gonna be when I grow up?

Broder Daniel och kaffe ur muminmuggen mitt i virrvarret på skrivbordet känns så jävla rätt just nu. Annars har jag varit lite duktig och pluggat for once. Eller okej, skrivit ner lite stödord till en diskussion, bra Stina. Nu försöker jag få ihop något som ska likna ett tal förhoppningsvis, eeeh. Äsch, annars har idag varit som vilken onsdag som helst. Jobb, skola och sen hämtade pappa mig och vi drog en sväng förbi Storheden där ett nytt minneskort inhandlades innan vi for hem. Braaaa. Brabra.


Dead end dreams


Move along

Asnöööjd. Min lugg som ALLTID delar på sig (spelar ingen roll om håret är nyduschat eller vilken bena jag har) har hållt sig ihop idag, jag har hittat lösningen!
Sen har jag och Alexandra varit lite busiga och till sist så fick jag nyss veta att jag inte bara kommer få se Blink i sommar, utan även All American Rejects och Four Year Strong. AAH! Dör. Fucking happiness overjävlaload!!!

I can't remember the time or place

Det känns bra när man får avsluta en asjobbig dag innehållande jobb, skola och en sväng på gymmet med ananas och kokos. Bästaaaa. Har inte så mycket att säga, och nu är jag så jävla trött att jag säger hejdå!

Om Eric Saade och kameraköp


Just nu sitter jag och lyssnar på en spellista som heter "Eric Saade !!!! :*<3" och om du frågar mig varför så har jag faktiskt inget vettigt svar på det, hahaha. Dagen idag har spenderats på Storheden och i Luleå, där en ny kamera (!!) införskaffades, det blev en Canon EOS 60D med ett EF-S 18-135 mm. Sweet. Jag är asnöjd. Fina bebiseeeeen. 

P.s överexponerat och uppfuckad vitbalans äger. HAHA. Nä.


Are you ready for this?

(Tyckte det såg ut som Boden... tills jag såg bildtexten)
Jahapp, astråkig lördag egentligen, därför bjuds det på bilder från veckan som varit istället. Har bara hunnit vara ner en sväng på stan med Ellen och köpt hårspray och kollat på Erik som spelat hockey. Nu håller jag på att firra lite skins season 5 (efter mindre påtryckningar av Julia), ska bli intressant. HEHEHE.

Hejdå.

I guess this is growing up

Kändes galet udda att GC skulle göra en cover av just den låten, men faaan va ballt! Jag gillare.

I wanted you to be there

Huja, sprungit runt på skolan idag från åtta till tre, nu har jag hunnit fixa till mig lite för ikväll får vi visst middagsgäster, mys! Asglad för att det är fredag också, wiih!!

I was scared and I'm sorry



Jahaaaaaja! Hade en lektion idag och sen drog jag hem till mig med Julia och Carro, de förvandlade mitt rum till en studio och jag fick agera framför kameran, artistic... ELLER?! Nej men det gick bra och vi fick skratta mycket åt gamla (pinsamma) bilder på mig. Hahaha.
Sen kom Lisa förbi ett tag efter det och vi har projektarbetat lite och sådär, duktiga vi är!
Nu, en dusch och lite te senare ska jag sova. GODNATTTT.

Fem år



Askass kvalité på bilden och ja, den är gjord i paint - men den har hängt med så länge så den är fin ändå! Idag firar jag och Ellen fem år som gifta! Ja, det är sant. Vi gifte oss på en fyshälsarunda i sjuan! Neverending story;)

Motivate me

Kokar mig massa kaffe och spenderar kvällen med att skriva en engelskanalys jag är alldeles för sen med. Let's gooooooo! Nej jag tänker inte ens försöka låtsas som att jag är peppad /surtjej

Beautiful loser


Over my head

Alltså... jag har egentligen inget intressant att skriva. Dagarna flyger förbi och jag har alldeles för mycket att göra och tänka på känns det som. Skola, jobb, körlektioner och teoriplugg och utöver det så tänkte jag hinna träna och ha ett KUL(!) liv också.
Mitt huvud snurrar mest hela tiden och jag dras mellan att vara glad och att inte känna nåt alls. Men äh, ja, jag lägger av med det. Fullt fokus. Slår mig själv i ansiktet. ("This is the greatest moment of your life and you're off somewhere missing it.") Ett par timmars sömn på det så blir det bra.



Skins

Världens bästa serie. Världens bästa verklighetsflykt.

Backlit memories

Hej världen! Här sitter jag och rensar igenom bilder från 2005/2006 och kände mig lite tvungen att lägga upp ett par som såg okej nog ut, hehehehe.

Bild ett visar hur jag såg ut när jag kommit på det där med att ta egobilder, nummer två är en bild från när vi precis börjat på Sanden och på den är Kero i våran älskade blåa korridor med 112-klassrum, nr. tre, ja, turkkiosken på TG som alltid reade ciggisar och snus, nummer fyra är från när jag fick mina första vans (okej, fakevans) och var överlycklig därför (för blinkisarna hade ju såna i den här videon) och slutligen; den sista bilden är en på mig, Lisa och Katarina från början av sjuan. Den kändes också minst acceptabel så jag tog mig friheten till att censurera lite ;)



Om någon skulle känna sig manad

... så lovar jag att jag inte hade tackat nej till någon av dessa. Mums.

The Starting Line

Jag ringde dig kvart över tolv
Fast det var svinigt dyrt
Fast du sagt att jag inte fick
Jag sa som det var
Att jag älskade dig
Att jag kunde flytta vart som helst bara du bad mig
Jag minns inte exakt vad du sa
Men jag tror det var bra
Förste i förste
Snön låg vit
Förste i förste
Jag mådde skit
Jag ringde dig kvart över tolv
Fast det var svinigt dyrt
Fast du sagt att jag inte fick
Jag sa som det var
Att jag älskade dig
Att jag kunde flytta vart som helst bara du bad mig
Jag minns inte exakt vad du sa
Men jag tror det var bra

I could go off the deep end

Jag märker hur jävla lat jag blivit som aldrig orkar ta med mig kameran och ta vettiga bilder, så här har ni en gammal, igen.
Den här fredagkvällen har jag i alla fall tagit mig till Luleå tillsammans med Julia och där träffade vi en Josse! Så det blev fika i ett par timmar på Friends och sista bussen hem, hur mysigt som helst juuujuju!


It's not over, over, over

*Dagens facelook* Hahaha. Nej. Bilderna är förövrigt från julafton men tänkte att det är roligare än inga alls! (och nej, det där läppstiftet är jättefint rött... men blev plötsligt väldigt rosa. Och...HOWEVER)

Vem trodde att mina dagar (läs: mitt liv) skulle bli så hektiskt? Idag har jag varit i skolan till tre innan jag åkte hem och pluggade teori och sen har jag och Lisa avslutat den här dagen på Step In. Efter en dusch är jag världens tröttaste så jag säger godnatt 21:19. Godnatt.


Tough times and long days

Jahaja, skola idag till fyra; och det bästa: jag klarade fas A!! Tack så mycket för hjälpen, Juliet! Efter det drog jag en sväng till Jolina, och här är en fin mobilbild från när kvinnan stod i köket och lagade mat till oss två. 

Godnatt!

Douse it in gasoline



I wanna break apart my heart
Glue the pieces to my car
Crash it in to a wall, I don't wanna feel at all
I want to break apart my heart

Helvetes jävla dagjävel. Jävla skitliv. 
Nu ska jag och dra kramas med en fin tills det blir bättre, cheers.

I know that I'm not a smooth talker

Eh, om jag hade det nå fint med gullegrafen igår? JA! Vi låg på golvet, lyssnade på Broder Daniel och pratade till halv tolv nån gång. (Inte så kul att gå upp halv fem idag, men det var lätt värt det) Sen blev det en sväng förbi statoil innan det blev hejdå. 

Idag har jag haft en jävla intensiv dag; först jobb, hem för lurre, finfika på stan med Kero och sen hade jag min första körlektion! Det gick finfint så det känns bra, nu ska jag fixa det här!!

No one knows where they're going, they just know they want out of here badly


I hope he kills you


Här sitter jag och väntar på att resten av familjen ska bli klara. Strax bär det av till stan där det blir middag på panelen, hehehe. Fancy. Sen drar jag nog en sväng till Jolina och hänger lite med henne!

Saknar lyckorus

Kent 31/7-10

Det är jag som är viljan och vinden

Bilder snodda av Jolajn!
Spenderade ju som sagt gårkvällen hos Jolina, där blev det lite vindrickande, musiklyssnande, spel och häng i duschen med fina människor! Jag hade en asbrakväll. Carpe jävla diem!!

Ge mig nåt som tar mig någonstans


Jahaja, hej hej hej!
Har inte gjort precis något idag; sovit länge och läst lite. Lyssnat på musik. Ungefär. 

Nu sitter jag dock och väntar på en Jonte som ska komma hit på en stund, för sen drar vi till Jolina för lite kalasande! Puss!

We'll fall apart on the weekend


Det är jag som är bränderna i paris

Strax efter jag vaknat idag ringde mamma, "ska du med och äta lunch i stan eller?" kunde ju inte tacka nej till det, så så fick det bli! Sen efter det drack jag och Jonte te på opalen, och begav oss sedan hem till mig. Här har vi myst, lyssnat på musik, kvällsfikat och pratat. Bra grejerrr! Sen somnade jag nästan på golvet. Men det är en annan historia.

My chakras stay closed

"Prepare to evacuate soul in ten, in nine, eight.
Chloe's splashing through the ankle-deep backup of renal fluid from her failed kidneys.
Death will commence in five.
Five, four.
Four.
Around her, parasitic life spray paints her heart.
Four, three.
Three, two.
Chloe climbs hand-over-hand up the curdled lining of her own throat.
Death to commence in three, in two.
Moonlight shines in through the open mouth.

Prepare for the last breath, now.
Evacuate.
Now.
Soul clear of body.
Now.
Death commences
Now."

Empty beds bum me out

"I spent this year as a ghost and I'm not sure what I'm looking for,
I'm a voice on a phone that you rarely answer anymore."

Trygghet är att kura ihop sig på sängen, läsa världens bästa bok och lyssna på TWY.


Om att förändras

Har både tänkt och pratat om det senaste tiden, av någon anledning; att det är galet hur mycket man förändras.
Jag är en helt annan person än jag var på högstadiet, även fast det inte var så jättelängesen som jag sprang runt i blåa korridoren på sandenskolan som emo (snarare wemo) och popare/panda/tjejsomlyssnarpåsvenskpop med tjugo kilo hårspray i det alldeles för tupperade håret och ett par klottrade röda converse tillsammans med en schackrutig hoodie.

Vänner. Det låter kanske lite klyschigt men det har verkligen visat sig vilka som är ens riktiga vänner, så mycket folk som har kommit och gått redan nu. En del har fallit bort bara sådär och en del vänskaper har avslutats medvetet och med en anledning bakom. Men allt känns bra nu, så jävla bra.

På ett sätt saknar jag det som var förut lite, för jag menar, jag antar att jag blir nostalgisk. Men samtidigt (och mest) så är jag glad att jag är på ett helt annat ställe än jag var då. När jag var femton tänkte jag "livet kan inte bli bättre än såhär!" bara jag fick åka till Luleå på fredag eftermiddag. Jag åkte till Stockholm två gånger med vänner förra året och iår (känns sjukt att säga så) åker jag och Ellen till Irland. So, in comparison? Ja, Världen är större. Och det känns så jävla bra.


No one owes you anything

Köpte världens mysigaste tröja igår, värt! Kostade mig dessutom bara en hundring. Anyway, idag har jag skottat en jävla massa. Blä. Less. Sen begav jag mig ner på stan för att dricka lite kaffe med Jonte. Fint!

Matchokillar beter sig som flockdjur

"Det är skillnad på att ha en kuk och vara en kuk"
Alltså, kan inte göra annat än älska den här låten. Blir så glaaaad!!!!!!!!!!


Party at a rich dude's house

Började dagen med jobb 06-10 och efter det hann jag i princip hem och äta plus duscha innan jag begav mig ner på stan för att umgås med Julia! Det blev kaffe på Hanssons och vandrande på stan, sådetså!

Ja, förresten, bilden är från i våras. Men det antog jag att ni redan hade räknat ut!

Konsten att släppa taget




Krossa alla fönster


Hade en himla mysig nyårsafton med Josse! Vi åt gomiddag och sen åkte vi in mot stan och hamnade på Bodensia där vi satt till tolvslaget. Efter lite skålande så begav vi oss en sväng förbi statoil innan vi trallade hem. Lite tomtebloss och överförfriskade pojkar på det så var det vår kväll i sammanfattning!

RSS 2.0