Känner ingen ånger

Som sagt blev det klasskalas under onsdagskvällen! Det var jättejättefint och trevligt och mysigt. Pussa!

Stället är packat och kvällen är ung


My latest obsession, åååh vad jag tycker om Maskinen. Bäst.

Känner hur det bränner inom mig

Så glad! Skickade precis in min sista uppgift (som förövrigt var världens fulaste hemsida i webbdesign) och det betyder alltså att jag är FRI(!!!) nu. Jag är klar med gymnasiet. Känns så himla konstigt, ungefär som; jaha, vad nu då? Haha men ja ÅÅÅH!!! Skönt.

Blev hemma idag, och imorgon ska jag få ta bort mina stygn på vårdcentralen! Brabrabra. Sen firar vi med att tjuvstarta studentveckan på kvällen, klasskalas! Åh, finaste klassisarna. GLAD :DDDDDD

Du får göra vad du vill

Martin skriver klockan elva; "vill du följa med och våldgästa i Luleå??! Jag har kakor!" Och det kunde jag inte tacka nej till ju! Så vi drog iväg och sa hej till Josse först och sen for vi till Ellen och tog med henne ut på en liten tur så där mitt i natten! Sen åt vi kakor och drack energidryck innan vi åkte hem. BRA GREJ!! Och idag är jag ledig, hihi.

You drove me all the way up here


Hade en fantastiskt bra kväll igår med Josefine! Först var vi till hagaviken och hade picknick med chirr å dirr! Finaste vädret och det kändes verkligen som sommar. Sen blev det lite titt på eurovision och det blågula sverigehjärtat slog några extra slag. Eller som pappade hade sjungit; "jag är så glaaaad att jag är SVENSK!"

Summers in PA

Jag och Joel köpte glass och for till ett lerställe och tittade på Bodenstaden. Sen for vi runt lite överallt och hängde. Mys!

She wrote me a letter from San Diego




Skriver inte så mycket nuförtiden för att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva. Igår var jag i alla fall ut med Joel och vi åkte till ica först, köpte kakor och lezk och sen så drog vi till hängbron och satt där. Melinda kom och hängde med oss också ett tag! Fejnt. 

Sen for vi ut en sväng, träffade Jolina en snabbis och sen så parkerade vi på prästholmen och satt och pratade där tills klockan blev två, haha. Vi som inte skulle vara ute så länge....

Ikväll vill jag känna ingenting


The life on the line

Ironin att förra inlägget råkade publiceras i 'Äventyr', hah.

Lyssnar på Eddie & The Hotrods och har tänkt duscha och klä på mig i ett par timmar. Blir bara inte av. 
Annars har jag firrat mig ett par nya skor häromdagen. Äh, vem försöker jag lura, jag är så jävla bortskämd och fick de faktiskt av mams & paps. Världens gladaste tjej är jag!!!

Annars kan jag nu gå rätt bra ändå på höger ben samt lyfta det rakt upp och fram i sittande position, slutade äta citodon i förrgår och idag har jag inte ätit nå värkisar alls! Inte ens alvedon!! Inte för att jag tror ni bryr er men det betyder i alla fall att jag börjar bli bättre, och snabbt! Hihi. Glad.

Everytime I caught you look

Jag låg och grät på dagkirurgin i två timmar igår. Knäoperationen gick visserligen bra, men doktorerna hade visst missat att hela min jävla knäskål var ur led.

Läktid: 6 veckor. Morfintabletter. Upprepade flera gånger att "livet är över" doktorn: "du verkar lite besviken" VAD I HELVETE TROR DU? Först säger ni att det är en liten skitsak och sen får jag inte böja knät mer än 45 grader?

Jag vet att allt är mitt fel och jag hatar mig själv för det med. Jävla skitliv. Ett riktigt jävla skitliv.


Could be the night when your life ends

Slutkompletterar. Hora, vad det är tråkigt. Fast det är slut på prestationsångest snart. Ska bli så jävla helvetes jävla skönt. Annars ringde Mr. Doktor idag och imorgon ska jag göra en titthålsoperation.

Jaha, fan vad bra då. Näe, tror jag oroar mig i onödan för det skulle tydligen inte vara so much of a deal direkt enligt honom. Mm. Ska titta igenom mina calibri-papper en gång till och sen ska jag fixa något fika och tycka synd om mig själv i telefon med Josefine.

GODNATT DU GRYMMA VÄRLD, FAN VAD JAG HATAR DIG



When everything is wrong, we move along

Så himla glad över att jag ska få se dessa i sommar.

Jag gillar


Det är bara saker man ser

Igår blev det Lotus med Ellen och Annika! Jag vart glatt överraskad eftersom det visade sig vara roligare än jag trodde det skulle vara. Kvällen fick däremot ett sämre avslut och nu är mitt knä paj :))))))))) Jag är så dutti.

Nä. Fucka ur. Adjö.

Våga vara rädd

Spenderade fredagskvällen i Luleå med Josefine! Det blev kycklingtacos, promenad på Hertsön och bus! Finfint.

Stäng ute verkligheten, älskling slut ögonen


Ser framför mig hur min engelskalärare på högstadiet suckar och säger "nej, Stina. Nej." Jag ser framför mig hur min mentor skakar på huvudet och drar ett dåligt skämt om att 'alla låtar låter som barnsjukdomar', jag ser framför mig hur de som hängde i röda korridoren på sanden, ni vet de som hade sockarna instoppade i byxorna och badtofflor från intersport även om det var trettiofem minusgrader ute tittar på mig och säger "Åååh, Stina, ditt emo!" 

Men jag har alltid älskat Kent. Och kommer nog alltid att göra det. Hur många ålderskrisar Jocke än går igenom och hur mycket kajal han än väljer att ha. Hur mycket synthar som än är inblandade. (Ja, jag gillar det soundet också, FYI). Jag Är Inte Rädd För Mörkret är ett mästerverk och det håller jag fast vid. Åååh, vad jag tycker om det här.

Jag kör mot München för att möta våren

Obligatorisk jag-har-färgat-utväxten-bild från i lördags! However. Har knappt tid att skriva. Känns bra.

Vad gjorde jag igår? Vad gjorde jag i måndags? Jag minns inte riktigt. Idag har jag varit i skolan och sen har jag busat på med Joel. Kastat färg på honom tills han luktade ammoniak. He är ju som bra he!

Och idag, om en månad (den nionde juni alltså) sitter jag på arlanda och väntar på planet mot Irland. Aaah. Sjukt!!

You're my object of affection, my drug of choice, my sick obsession. STEPHEEEEEN

Har gjort bort två uppgifter och känner mig duktig. Börjar på tredje. Mhmmm!
Dricker Red Bull, (inte bra att jag börjat dricka så mycket energidryck men vadfan) lyssnar på Ke$ha och vädret har skärpt sig. Livet är helt okej.

Blah Blah Blah


Igår vankades det inflyttningsfest i Gammelstan! Trevligt, trevligt. Jag och Julia blev dessutom nerstänkta av TVÅ bilar på raken, och inte lindrigt heller. Mmmmh, snöslask över hela jävla ryggen och benen<33

Släck inte ljusen än, lämna lamporna på

Fredag: samhällsprov i ekonomi (haha fuck), jag och Lisa hämtade ut vårt projektarbete (bilden ju) från tryckeriet och den blev himla mycket bättre än vad vi tänkt oss, så jävla braaa. Josse följde med till Boden efter skolan och sen träffade vi Julia & Carro på Bodensia där det blev middagsbuffé. Så jävla gott jag dör!!! Sen har jag och Jos glidit runt lite överallt och konstaterat att det är askallt ute.

Tror att allt kommer lösa sig i slutändan ändå, för imorgon blir det tamefan kalas, för det är jag värd. Fuck yes.



horhelvete.jpg


Dansgolv, dansgolv, titta på mitt dansgolv


Snodde bilden av Melinda för jag var dålig och hade ingen kamera med mig!

Ojoj, valborg va. Var tänkt från början att det skulle bli kalasande för min del, men i sista sekund ändrade jag mig i alla fall. Skjutsade Ellen med sällskap (grattis igen raring), tjänade lite pengar, for ut en sväng med Jonte, hem, och sen plockade jag upp Joel & Melinda och senare Niklas också, vi for runt överallt och hade det trevligt till klockan sent. Bra valborg!


RSS 2.0