John Green <3

 

Don't you worry child

 
Håhå jaja, började min dag redan klockan kvart i fem, skjutsade paps till jobbet (så jävla snäll jag är) kom hem, somnade inte om, åt frullis med lillebror framför vakna! med the voice, tittade på solsidan och andra grejer jag inte brukar se vanligtvis (ser fan aldrig tv överhuvudtaget hehe...). Sen tog vi en promenix nere vid träsket för att det var fint väder, men kallt som tusan. Hej vinter och minus tio grader i oktober, man måste älskar norrland. 
 
Annars? I helgen blev det utgång med Josefine, Julia och Carro och var massa kul! Dagen efter var också om man bortser från illamående, det blev middag på Sushi & Te plus häng med Julia! 
 
TJA!!

I'll wash my bloody hands and we'll start a new life

 
Jaaaväl. Jag har ju en tumblr, vilket jag inte vet om jag nämt tidigare, som jag kanske är slightly more active (höll på att skriva attractive) på. Och eftersom är det mest är bilder så kan vara lite mer underhållande än mina motherfucking boring textinlägg!!!!!! klickar man >>HÄR<< så kommer man till den. BRA GREJ. WOHO.

Ääääh, har inte så mycket att säga annars. Jobbar inte så mycket för tillfället men har de senaste dagarna hunnit hänga med bra människor såsom Lisa, Rickard, Alexandra, Julia, Ellen, Josefine och idag nu ikväll har jag blivit bjuden på smörgåstårta och glass och hallon som efterätt av Birgit:) Nog har jag det bra allt!
 
P.s: Nu är biljetterna till farmens halloweenfest köpta också så see you there EVERYBODEY!!!

HERRO.





"Y'all smoke to enjoy it, I smoke to die."

 
Köpte den här boken för ett tag sen, visade sig att den var precis så bra som jag hört att den skulle vara. Hetsmarkerade de finaste delarna med skakig hand, hihi. Herregud, läs boken!!! John Greens Looking for Alaska. Asfin och man bara lipar och lipar osv!!!! Lovar.

Tonight imma break it down down

 
Alltså som om det inte var nog med att jag tycker den här astöntiga remixen är bra och har den på repeat utan var fan tror ni jag hittade den??? PÅ JUSTIN BIEBERS TWITTER. /skäms.

(...repeat igen)

Basgången från Gud och dina händeeeerrr

 
Bra söndagshäng, har både ätit lunch OCH fikat med Julia och Carro på Opalen! Sen försökte vi komma på en bra utstyrsel till Julia på halloween men det blev inte så mycket med det......

seems like i got myself an addiction

Men åh så excited jag är!!!! KOM NU

Lately I’ve been thinking about things I might do different

 
Myser i min troligtvis mest använda tröja någonsin, den fyller snart fem år dessutom! Annars så känns det konstigt att skriva ett sånt här inlägg. Som sagt så vill jag mest lägga upp låtar. (Började lyssna på Handguns nya igår också, så jävla bra dör lite inombords). Nåja, idag ska jag i alla fall och fika med Julia på stan och nu är det bäst jag skyndar mig och hoppar i duschen och sånt för annars hinner jag inte och VARFÖR sparar jag alltid allting till sista minuten och sitter och skriver meningslösa inlägg på min blogg istället?!?!? HEJDÅ

Säger bara att jag hade inte tackat nej


If we're fucked up, you're to blame

 
 
Sitter och lyssnar på blandlistan. Högt.
Så börjar Anthem Part Two spelas. Vet inte var jag ska ta vägen längre och jag gråter och känner att jag hade kunnat tatuera in bandnamnet över hela kroppen. Kommer alltid vara det finaste jag vet. Alltid. 

Regain an honest perspective as you puke on the floor, can't remember why your knees are so cut up and sore

 
Vill skriva nåt av värde men det känns svårt när det enda jag egentligen vill är att posta youtube och spotifylänkar.

Varför kan jag inte släppa det?

"before you twist your tongue
know there's no chance at all."

Do you look yourself straight in the eyes and think about who you let between your thighs?

 
 
Lite bilder från veckan som har varit väl! Kan väl summera genom att säga att jag har vinat och haft mig lite grann, gosat med Joel i en busskur på natten (och ätit dagoberts!!), lyssnat mycket på The Story So Far (speciellt denna) hälsat på på NTI, haft håret utsläppt alldeles för sällan, jobbat lite, grillat korv med Ellen och haft rätt mycket panik. Fast inte när jag grillade korv då! Nåja, allt blir bra. Puss! 

Fighters don't quit and quitters don't fight

Är världens mes och skriver inlägg från mobilen. Vet inte ens vad jag tänkte säga.... BRA! Nåja, idag har jag i alla fall varit lite överallt och sen jobbat kväll. Nu ska jag sova så jag orkar 7-17 imorn (ouuuhhh!!!! Haha ne) pözzzzz


Bäst just nu

 

Everything about you is somebody else


Jaha. Hej, väl! Idag har jag varit i L-town och fikat med Erika på TA och sprungit på stan litte! Lyssnat på favoritlistan för tillfället (den här). Annars händer väl ingenting egentligen. Lite för lite, kanske. Fick hem min pippitröja som jag beställde för ett tag sen också, mysiii!

Igår var i alla fall Joel hit, och efter han åkt hem hoppade jag in i bilen och drog iväg till Julia med en film som hette Pappa på burk och en tvåliters Coca-Cola. Filmen var bra, colan smakade gott och Julia var som vanligt fint sällskap, bra kväll alltså! Hihi. 

Nu ska jag sluta, och ikväll ska jag skriva ett CV. Måste skriva CV. Och söka jobb. Skärp. Dig. Nu.

So long soldier

 
Har verkligen kommit in i en sån period där jag bara vill läsa en massa och inspireras och ALLT!!!!! Kunde i alla fall inte hålla mig från att beställa hem dessa två. Looking for Alaska ser jag speciellt fram emot, har bara hört bra saker om den och citat som är himla fina. MUMS.

Krossa alla fönster!!!!

 
Igår blev det lite festligheter! Förfest hos Suss mä annat bra folk och sen blev det utgång på Lotus! Trevligt trevligt. Idag spenderar jag dagen i sängen för att jag vill och kan. Ringer halva kontaktlistan på mobilen i hopp om att känna mig lite mindre ensam och det går väl sådär. Nåååja!

Is that what you call a getaway?

 
Titta vad jag köpte idag!!! Visst är den fin??? En jordglob som är en sparbössa! Här ska sparas till massa resor!!!

Blev inget fika idag, det blev lunch på Oregano istället! Plus massa prat och skratt och så smidde vi lite planer halvt som halvt, jag och Julia! Så himla finttttttttttt. Gillar allt idag. Fick håret färgat också, blev lite mer rödorange men jag är nöjd! Hihi. PUSS NU SKA JAG SOVA

I'm lost in empty pillow talk again

 
Idag är en bra dag, har spenderat morgonen med att äta gofrukost och ligga i sängen. All Time Low's Don't Panic har läckt ut, hehehe. Så bra. Annars ska jag hoppa in i duschen nu och sen ska jag träffa Julia i stan där det blir fika och sånt! Myyys. 



RSS 2.0