pretty eyes and white lies

äntligen äntligen äntligen börjar det bli höst. världens bästa årstid. älskar stora halsdukar och mysiga jackor och HÖSTKYLA. fantastiskt. bästa årstiden.
var ute nu ikväll och vandrade runt och stannade och satt mig och tittade ut över stan, lyssnade på musik och funderade över allt. var skönt. var fint.

ville egentligen bara säga att jag är glad över att det börjar bli höst. så, ja. WOO!


i'll be seeing you when all my days boil down

begravningen idag var jättefin och jag grät mig igenom hela.
började med en instrumental version av some die young med laleh följt av kents utan dina andetag. mitt i prick. vet ju hur mycket du tyckte om den låten. 

"har du inte 'utan dina andetag' på den här?" (ser framför mig hur du gormar med kassettfodralet, haha)
"men josse, det är ju den mest sönderspelade kentlåten i historien"
"men den är ju så fiiin!!! har du den eller?" 

efteråt hade vi vår egna lilla minnesstud på friends med ett tiotal fina människor från mp09, kändes jättebra att få omge sig med människor som alla kände dig på samma sätt och som vi har skrattat mycket med under de senaste åren.

vila i frid, josefine.
vi saknar dig, jag saknar dig.

everything is borrowed

 
kan som inte riktigt reflektera över det som hänt, även fast det nu gått en månad snart. varför ligger det en bild på dig och mig vid vägkanten till väg 97, i norra sunderbyn, tillsammans med en massa blommor och ljus? varför svarar du inte på mitt sms? varför sitter jag och loopar wonderwall med oasis fastän jag inte ens lyssnar på oasis? varför går jag igenom din facebook och allt vi skrivit till varandra?

vi började i samma klass på gymasiet. ska väl inte påstå att vi egentligen umgicks så mycket under första året men började mer och mer under tvåan. sista året var vi sammansvetsade och pratade hela tiden, smsade, pratade i telefon, hängde i soffor på trean, brygghängde, hängde på boddan, gled runt på natten med lilla EOH när jag tagit körkort, pratade om allt, klagade på varandras musiksmak, fikade, åt hotellfrukost. JA MEN ALLT.

jag antar att vi gled ifrån varandra efter vi tog studenten. vi träffades nån gång ibland, fikade och sådär. men det är väl så livet är, du hade ditt och jag hade mitt. vi hade hamnat på helt olika platser i livet. det är nog sant som dom säger att livet efter skolan är helt jävla annorlunda. 

lisa ringde mig en måndag och undrade vad som hade hänt. tänkte, vadå, inget? kunde inte greppa någonting efter det. förstod inte varför jag fick massa facebookmeddelanden & samtal från fina vänner och bekanta som beklagade sorgen. förstod inte varför erika plötsligt for från hennes jobb i piteå och kom till mig i boden. varför vi var och hälsade på suss och pratade om det som hade hänt. varför jag satt ett par sena kvällar tillsammans med alexandra, ellen och martin vid vägkanten där och pratade minnen. eller, jag förstod väl på nåt vis. men det var bara konstigt och kändes... fel. antar jag. 

imorgon är det begravning. 
det finns ingenting rätt i den meningen. jag är så ledsen för det som blivit. 
jag drömde om dig inatt, allt var som vanligt och vi skrattade och lyssnade på kent-mixtapen i bilen, du vet. jag saknar det som var, det vi var, det vi hade och nu kommer det aldrig tillbaka.

jag älskar dig alltid.
sov gott älskade vän






 
 

doin whatever we want

 
hej hej hallå, live från dunkas! sitter och väntar på att errao ska bli klar, sen ska vi dra oss mot stan och träffa nickepicke. blir musikens makt även idag fast sober. ska väl se movits! och såklart LILLA NAMO!!! och haffa massa guzz. 

nu ska vi fortsätta lyssna på miley cyrus. (we can't stop<33) puss. 
 

after all

oj oj oj.
har hänt så mycket. _så_ mycket. jag vill skriva om det. ska göra det inom sin tid, men det blir inte bra nu.

spenderar fortfarande det mesta av min tid med att omringa mig med bra folk och att jobba, vilket är lite samma sak egentligen. hursom, tråkigt vardagsprat; idag har jag jobbat 7-16, ätit middag med min familj i vår gosestuga i brändön och sen kom ellen och alexandra hit helt spontant nu inatt. himla fint.

annars har helgen spenderats med niklas och erika till största delen, klagar inte. puss

RSS 2.0