And it just keeps going

 
HEJ! Den här dagen har varit helt fantastiskt bra måste jag säga. Känner mig bara glad och upprymd!!
Har fyllt den med massa bra saker också; först och främst att sova till jag vaknade (<3 bästa), lunch på Oregano med Lisa, hittade en bok på Bodens lilla bokrea (som verkar bra, gillar ju Lukas Moodyssons filmer så why not). Sen ringde Julia och undrade om vi skulle gå lite på stan så det blev en sväng till vandrande i finvädret! Finemanggg. Avslutade dagen hos Birgit och med att bli bjuden på smörgåstårta (BORTSKÄMD) och kaffe. 

Mycket bra dag som sagt! Hihi.

(Lite ironiskt med svartvita bilder, so depressing!!!1 Nä det bara råkade bli så)

Jag är ingen katolik baby, jag tar det lugnt

Well, yeah. I'm a shitty blogger :P
Haha, nä. Har inte haft nåt att säga eller skriva, eller inte orkat hehe (vet, börjar typ alla mina inlägg så). However, har hunnit bli förkyld, (kul, hade ju inte alls hunnit komma in i bra träningsrutiner, verkligen inte) och... *försöker desperat komma på nåt* skaffat ny mobil! HELVETE VAD INTRESSANT.

Idag är det i alla fall löning och det är ju KALAS. Visade sig att det blev lite mer än tänkt, hehehe. Behövdes. /Slösaren nummer ett. NU SKA JAG IVÄG OCH JOBBA, eller ja klockan tolv.

PUSS OCH HEJ

Keep my goddamn name out of your mouth

 

All I want is forward progress
And maybe next year I'll miss your face,
but right now it's still worthless.

Favoritlåt för tillfället OK. (Tycker det fortfarande är asballt att jag och Lisa varit där dom spelar hehehehhe.)

Om alla hjärtans dag och renhjärtat

 
Hej photobooth, igen. Haha, är verkligen sämst i världen på att ta bilder med en vettig kamera, nåja! "Firade" alla hjärtans dag på ett bra sätt igår, (med tanke på att jag egentligen tycker att hela konceptet är aningen överskattat, töntigt och till för affärer). Började med ett träningspass med Ellen, sen blev det fika på stan med Lisa, middag på Sushi & Te med mamma och till sist avslutade jag kvällen med Joel i bilen. Massi fint!

Angående Renhjärtat; SÅ. JÄKLA. BRA. Vill bara att vinylen jag beställt ska komma NU NU NU, men lär nog få vänta till måndag. Men alltså, så himla bra album! LYSSNA.

Annars har jag jobbat idag. Kul info, tänkte att ni ville veta. Har mer eller mindre lyckats dra på mig nån form av förkylning också. Orkeslös, trött och andra symtom. Ja. Nu ska jag sova och så. Pussen

Tanken slog mig när jag åkte på spö

 
Jaha! For till Luleå idag igen väl! Promenerade till Alexandra på malmudden, vi hängde mest och drack kaffe. Efter ett tag vandrade vi in till stan och hamnade på Friends ett tag innan jag gick och mötte en Juliet och senare en Madde. Var nämligen konsertdags; Kristian Anttila på Lillan!!! Weee.
Två lokala band sen blev det mysjävla-akustisk spelning. Fick höra Självmordsblond så blev asglad! Hihi. Och Västra Frölunda. Och Tio. Och Smutser. Och Världens Snuskigaste Man. OCH MASSA. IH :D Mest glad över självmordsblond dock, heheeee!



He-he-hej här kommer segertåget

 
Har haft en askalasig helg! Efter att jag slutade igår så blev det avfärd mot Luleå med Suss. På porsön hamnade vi hos Josefin och andra människor. Blev utgång på STUK, billiga drinkar, bra musik (maskinen & ansiktet, hehe), fint sällskap (såklart), och pommes, chili & beasås, gurka, sockerärtor på natten. Mycket nöjd tjej!

Fredag hej hej

Well, känns som att allt går i slowmotion. Har tänkt skriva nåt här jättelänge, men vet inte hur jag ska börja. Nåja, idag har jag jobbat och pratat massa engelska at le work, det var förvånadsvärt trevligt och inte alls speciellt ångestfyllt som jag trodde.

Äsch, har inte så mycket att säga egentligen. Jobbar delat imorgon men sen blir det kalasande med Sussilull! Tagggaaddd! 
Puss och hej, nu ska jag sluta gorma och ta mig ut och till det där förbannade gymmet som jag velar om. HEJDÅ!

Favoriter



 
 
 
 

Vill inte leva efter gamla kristna ideal så baby vi kan göra en fjäder av en höna

 
Hej vänner. Här sitter jag på golvet och har nackspärr!!!!!!!!!!!! Nej poserar ju bara som alla modebloggare här iförd en armyjacket från primark :P ne skoja harrods såklart man har väl inte lite pengar hehe ;) ;) Haha, okejdååå!

Ja men idag kan jag berätta att jag legat och dragit mig länge länge, mmm. Sen blev det en sväng ner på stan med hela la familia för lite opalenfika och inte så mycket mer. Nu på kvällen kom Ellen och hämtade upp mig och vi har hunnit med att vara och träna! Dutti vi är. 

Nu ska jag sova för imorgon ska jag jöbba! Puss och godnatten sa katten

I can't sleep at night


I would kill to be the cold,
tracing your body and shaking your bones

Nu har helgen v.5 tagit slut

 
Jahapp, då var den här helgen slut! Trist, för den har varit jättebra. Erika kom hit igår eftermiddag, så åt vi godmiddag i form av oxfilé och sen blev det kalasande! Efter ett tag anslöt sig Suss och Sandra och vi hade förfest på den minimala ytan som mitt rum utgör. Sen tog vi sista bussen in till stan och lotus! Hahah, det var massa trevligt. Dans, 'jag har aldrig' med okända människor (haha, mmm på krogen) och bus! Så himla fint:)
 
Låten högst upp i inlägget är förövrigt vårat soundtrack till allt detta, mhmmm gurrl
 

Is there something that you miss?

 
Sovit med blött hår = virrvarr. Lång sidecut åssåååå. NEJ! Nu är jag i alla fall färdig för att hoppa på bussen till Luleåstaden där jag ska träffa Erika och planera lite inför morgondagen då det blir kalasligheter! Wee!! Äntligen ledig helg. Puss och hej!

RSS 2.0