I NEED YOUR LOVE, I NEED YOUR TIMEEEE

 
vad är detta?? har för en gångsskull sminkat mig, fixat håret och målat naglarna. EH? dessutom har vi fått värme och fint väder! kul att jag ska jobba hela helgen då *hoppas det vänder* haha nä, SKOJA.
 
idag är jag ledig och har spenderat dagen med att födelsedagsfika och fira birgit som fyller 84 imorgon, hänga med niklas och dricka kaffe i gräset och ikväll ska jag väl in till stan och ta mig nån öl kanske, för har turen att börja tolv imorgon. (första gången jag sagt att det är bra att börja tolv tror jag)

P.S älskar calvin harris!!!!!!!!!! D.S
P.S2 IMORN ÄR DET LÖNING!!!!!!! WEEEE. D.S2
 

allting kommer lösas och bli bättre igen, om du har pengar i fickan eller ett ess i din ärm

mycket som snurrar nu. mer ångest nu för framtiden än efter studenten, åh ja. mycket mycket mycket mer.
söker en lägenhet. funderar om jag ska tacka ja till högskola eller om jag ska jobba ett år till. vill ju så himla mycket. helst jobba och resa. men känner att jag borde plugga för att jag ska ta mig i kragen och göra det NÅN gång. men ja, tror det får vänta tyvärr. ALLTSÅ SPOPFLöDÖÄFSLWITOEPÖGDÖ:ÄS.
 
hatar att man får så många valmöjligheter. (fast älskar det egentligen, ju.) 
 
well; spenderade helgen i ersnäs. orkar inte att jag fortsätter skriva det, spenderar mesta tiden där som jag inte jobbar. jaja, jag och erran gjorde inte så mycket. hängde mest på ersnäspuben. nyktra då. wöööö! (fast ja, egentligen var det för att vi inte hade pengar och erika jobbade dagen efter, eheh) sen var vi och firade hennes mamma på söndagkväll och blev bjuden på gomiddag och tårta!!! mmmmmm. sen när vi styrde mot dunkas så var jennifer redan där och hade fixat kväll/nattfika, så vi myste på ett tag. fint!!!!

oj vad mycket onödigt det blev, men det blir väl kul att läsa nån gång.
nu har jag jobbat, jobbat och jobbat. och ska jobba resten av veckan också. hej ge mig augustilönen.

this is not the time or place for us to speak like this

 
hej hej hej.
sitter på min favoritplats där jag ägnat typ varje kväll på senaste tiden; utemöblerna. lyssnar på musik, filosoferar och sånt mestadels. however; idag har jag jobbat och efter det kom niklas förbi här en stund och åt lite kladdkaka med mig. hur bra som helst!!!

nu har jag duschat(!!) fantastiskt stina, pratat lite med errao i telefunkasjärvi & nu ringde joel för en stund sen så prioriterar såklart bort sömn som vanligt och far och hänger med honom. pussss!!!

(kul att himlen blev grå på bilden när den för en gångsskull INTE är det, haha)
 
 
 

glider glider omkring

vill ni veta vad som händer just nu är det inte så mycket som låter kul om man berättar om det. har kommit in på ett högskola i halmstad, vet inte än om jag ska tacka ja. lite sugen att bara kasta mig in i det fast jag inte riktigt vet vad jag gör, men samtidigt har jag inte jättemycket pengar och skulle gärna jobba ett år till, men jaaaa. som sagt; obestämt. VI FÅR VÄLAN SE!!!

sen annars så ja, jobbar jag mest. bor typ på jobbet. jobbar 12-21, 7-17 och en jävla massa delade turer & evighetspass, tur att jag trivs. och när jag inte är där är jag med erika. (och joel & niklas mest va) nog mår vi när vi får göra ingenting. 
 
för tillfället lyssnar jag mest på afasi & filthy, _så_ jävla bra. hej hej hej.

läser august strindberg & kafka (ja, ska bli klar med DER PROCESS!!! hade jag tänkt, trots att den boken verkligen är en jävla process.) 

sover alldeles för lite, spenderar mina pengar på saker jag borde dra in på (syftar främst på bensin), lyckats dra på mig en förkylning från helvetet. men jag mår så himla jättebra.

allt löser sig.

puss mina sockerhjärtan!

I NEED YOUR LOVE, KESHA!

 
ja, vi kom hem för en vecka sen snart. hade bästa helgen ever och någonsin. hann med att kalasa en jävla massa, hänga på uteserveringar & båtar, se calvin harris (älskar vår spontanitet) & kesha. sen har vi zackeprideat med armmålningar och hittat på egna lösningar när hotellet inte har någon minibar, eller ja, kyl för den delen. helt sjukt, ta mig tillbaka!!!

RSS 2.0