I've been living on such sweet nothing

 
mår så fruktansvärt bra så det finns inte. därför jag aldrig skriver, haha. nåja; de här tre bilderna är från de tre senaste dagarna. spenderade söndagkväll till tisdag förmiddag i dunkas. vi åt gofrallor, tacos en annan kväll, for nån sväng till luleå, satt ute i gräset och lyssnade på musik och drack trefemmor, spelade lite kubb med emelie som kom förbi. bara mådde. 

sen var jag tvungen att jobba ett 12-21pass, så när det var slut kom erika till boden och mötte upp mig på jobbet. kom hem till mig, brände en cd och sen ut igen! plockade upp joel efter vägen och vi gjorde väl mest ingenting, hängde på gruvberget och runt om i boden. 

när vi vaknat dagen efter kom vi på att vi hade massa ärenden att göra innan jag skulle börja jobba klockan 16, så vi for på återvinningen och letade utemöbler (utan resultat :(), åt på oregano (jag ville ha max, erika thaimat så då blir det så, hehe) efter det drev vi runt lite till, träffade katarina en sväng, träffade niklas en sväng och satt på brännastrand och mådde! 

sen ett tag efter att jag slutat jobba klockan 21 så for jag till joel en stund och hängde med honom, blev bjuden på hamburgare. gud så jag har det bra alltså!!!!! puss. over & out
 
 
 

och vi tar alla homofober i kronologisk ordning och slaktar dem


i don't need you and your brand new benz

hej världen. har ingen som helst prio på att skriva här, haha. nåja; har ju börjat gå på min schemarad nu så igår jobbade jag 07-16, for ner på stan och fikade med cornelia och efter det stryde jag mot ersnäs (som vanligt). jag och erika firrade lite gomat (som vanligt) och sen bestämde vi oss för att dra oss en sväng in till luleå. så vi for och hälsade på suss och gustav i gustavs nya lägenhet. astrevligt wooo! 

imorgon ska jag besikta bilen, hänga på ortopedtekniska på sunderbyn & jobba extra 16-21. hej och hå. PUSS.

graduation day, we take back everything we've said about you

 
i fredags var jag och alexandra och tittade på studenterna i luleå, eller ja; nti-studenterna såklart!! gud grattis och GUD I HELVETE vad avis jag var. vill också åka flak och ta studenten och ALLT. nåja. ska inte vara bitter.... sen blev det i alla fall lite tittande på stan och uteservering med pluppan cornelia som vi träffade i förbifarten!!!
 
på kvällen hängde jag med erika i dunkas där grillade vi och mådde innan vi drog oss mot porsön för att lämna en presse till joel! så plötsligt hamnade vi på studentfest och jag hade sönder knät:) var dock inte ens onykter så man ba mmm gu så duktig du e stina :P
 
äsch, det blir bra!!!!!! pusssss

get me off like a prom dress

 
okej, lite bilder for once!! här är från balen i luleå i tisdags. började dagen innan med att sova i ersnäs och äta frallor med goskinka mitt i natten med erika. sen såg vi film som jag sov under största delen under, hehhh!

vi styrde in mot luleå efter tolv nån gång för att lite ärenden, där anslöt sig niklas och vi hamnade på friends för rosé, öl & kaffe. weo!! efter lite umgänge med nyfunna vänner begav vi oss bort till stadspaken för att titta på balen. melinda och joel var SÅ HIMLA FINA! lätt finast på balen. helt galet. 

efteråt så blev det mcdonalds och erika bjöd laget runt, hahah! sen hann vi med en sväng förbi gültza innan vi styrde hemåt. mycket bra dag!
 

RSS 2.0