You don't impress me

Ser ut som en mongoblogg. Men nåja, var visst inte ens så bra idé att sätta sig och börja gorma med att koda och html:a sig efter att ha jobbat långpass. Howeverrr; SKA FIXA. Nån dag. 

Ja, det är ju långfredag idag. Glad påsk!! Eller glatt lidande Jesusboy. Asssååå orkar inte!!! Firar iallafall hela helgen på jobbet, storhelgsOB jatackktack. Märks dock att jag inte jobbat på många helger. HERREGUD, brukade jag jobba typ tusen sånna här på varandra??? Okej well yeah I sound old. Kan leva med det. 

Puss och ja nu ska jag unna mig hallonfruktsallad. Precis som jag beställde hem böcker för tvåhundringen tidigare idag... är en usel sparare. Kan ba inte hjälpa att jag är så duktig att jag måste belöna mig själv.
Alltså nej, godnatt. 

Jag orkar inte mer

 
Hahahaha

You could be greatest man in the world

 
 
Orkar inte att den här låten är så bra att jag får ont i magen.

När jag lättar på mitt hjärta är det lamporna som släcks

#DENNYARNBMANNEN är ett så himla genialiskt album. Säger bara. Nu ska jag trotsa allt och fara och träna, sen blir det jobb ett par timmar. Puss.

Showoff



KOLLAKOLLA! Har köpt nya träningskläder, eller rättare sagt; har köpt träningskläder. För jag har nog aldrig haft några vettiga. VÄRLDENS SKÖNASTE I ALLA FALL.

Nu ska jag och papz ner på stan och äta lurre, handla lite åt Birgit och sen ska jag treena! Bra. Måste passa på att styra upp nu för i helgen väntar jobb (är det sjukt att längta till det?? Haha)  
Nästa steg: gymbilder på instagram med minst fem hashtaggar. GO!

(SKOJADE OKEJ) Puss och hej!!!




Dance our tears away

 

Erika kom hit igår vid femtiden, var som sagt tänkt att vi skulle ha en sober weekend och bara ta det lugnt. Det slutade med att det inhandlades vin utifall att, hahaha. Mycket bra. Sen hamnade vi såsmåningom på förfest med fler trevliga som egentligen inte heller skulle ut, tur vi hade nåt gemensamt! Blev i alla fall en himla bra kväll!!! Helt galet nöjd. Nu idag så har jag och Erikan beställt mat och sett Fucking Åmål, hihi weee!! Bäst. 

My Chemical Romance

Idag är en mörk dag, hade varit ändå mörkare om det varit under början av högstadiet. Vila i frid till ett band som jag aldrig direkt lyssnat på sådär men ändå varit en himla stor del av min mellan/högstadietid.


Läs... HÄR!

You drive me craaaazyyyy


Hade tänkt ladda upp en vacker bild eller två på mig och Erika här egentligen, men vår internetuppkoppling är årets skämt så NÄ! Fick bli en annan symbolisk bild. Det blev i alla fall spontantripp till Luleå och häng med min Salamander. nu på kvällskvisten. SEN ÄR HON MIN I HELGEN OCKSÅ WEE. 

Annars? Ja, söker febrilt efter kassettbandspelare till gammbettan, så jäkla less på radio. Ser dock rätt ljust ut HEHEHE. Sitter även och lyssnar på min hits for kidz-lista för jag är less på all musik jag egentligen gillar, hatar när det blir så :(:(:(::(:(

Vet inte vad fan det här är för inlägg. PUSS PUSS

Minus 30 grader

 
Minus 30 var massi skoj! Bra bra band, trevligt folk i allmänhet och framförallt fint sällskap hade jag. <3 Puss!

The past is only the future with the lights on

 
Hade visst inte några bättre bilder än dessa. (stod på Toms sida ok. MEN TITTA VAD NÄRA HAN ÄR!!!) however, idag fyller en av mina största förebilder år. 41, närmare bestämt. Herregud. Känns inte som det. 
Tänkte att jag skulle skriva en kärleksförklaring men det har jag gjort så många gånger tidigare så jag låter nog bli. Hihi.

Nåja, idag har jag annars varit massa produktiv såhär långt! For och morgontränade med Ellen vid nio, kom hem och duschade, städade och lagade golurre. Nu ska jag om ett tag ner på stan och fredagsfika lite med raringar! Efter det ska jag handla och sen vet jag inte. WIHO

Empty Space

 
ALLTSÅ JAG KAPITULERAR. Släpps så himla mycket bra musik just nu. Igår släppte Ansiktet nytt och idag hittar jag det här. MY GOD.
 

Paths that cross, will cross again

 
 

Rise up hold the reins
We'll meet again, I don't know when
Hold tight bye bye
Paths that cross
Will cross again
Paths that cross
Will cross again

(Saknar er allihop.)

Livet på en pinne

Hej livet!!! Vad skönt att du är så himla snäll mot mig just nu.

Sitter här med värdens paltkoma och kan inte förstå att det bara är måndag idag. Men nog ska jag hitta massa skoj och bra saker att fylla den här veckan med också! YAY. I helgen är det planerat och bokat minus 30 med världens bästa Erika. TAGGAD. Vi ska se Alina Devecerski, SMK, Familjen osv!!!!! FY VAD SKOJ. 
 
Nu vet jag inte rikigt vad jag har mer att säga. PUSSEN & HEJEN.

She don't wanna man, she just wanna dance

 
HEJSAN. Nu är jag hemma.
Har spenderat helgen i Piteå och den har varit alldeles förträfflig! På fredagen var det ju internationella kvinnodagen och det firades med vin, hallongrottor och allsång till BD. Tidigt lördagmorgon gick avgick bussen till Luleå igen, frukostade med Niklas och Melinda på max och efter det KH-hängde vi innan Erika kom och hämtade upp mig och det begav sig igen! Det blev tacos och kalasande, och till sist utgång också! Mycket trevligt det med:) Nu har jag avrundat med att gosa lite med Joeln. Fint. 

Orkar inte


Kids in the street

 
Det här är det jag vill ha mest just nu. Sommar i bilen och en fungerande kassettbandspelare. Rysningar i hela kroppen när jag ser den här bilden. ÅH :(

They can't hurt you now

Tror det slog mig idag. På riktigt, alltså.

Jag var och jobbade idag och en dam frågade om jag kunde hjälpa henne med att klippa sina naglar, självklart svarade jag. När jag satt på sängkanten bredvid henne var det som att jag förflyttades tillbaka tio år, sittandes där på verandan bredvid dig och du klippte mina naglar, det som du var så himla duktig på.
Det var varmt, växte kamomillblommor runt och mellan stenplattorna som var framför altanen och vi hade varit vid älven och badat precis som vi alltid gjorde om somrarna när vi var hos er. Ser dig sittandes i de vita utemöblerna. Ser dig drickandes kaffe. Skratta. Prata.

Minns att du inledde vårt sista telefonsamtal med "Men hej gumman!" och jag blev lite förvånad eftersom jag inte hört dig kalla mig det sen jag var liten, och sen när jag sa att jag funderade på att söka in till universitet i Uppsala till hösten frågade du om inte utbildningen fanns i Boden eller Luleå istället, Uppsala var ju så långt bort.
Minns sista gången vi hälsade på er, dig. När vi skulle gå gav jag dig en kram och sa "vi ses" som jag alltid gör. Du log mot mig och sa uppriktigt att det var kul att vi ville komma förbi och vi ses snart igen.

Det kommer vi aldrig göra.

Sittandes där på sängkanten och krånglandes med nagelsaxen på jobbet slank det bara ur mig; "Min morfar var jätteduktig på att klippa naglar, det var synd att inte jag fick den talangen också" sa jag och vi skrattade båda två.
 
Det är svårt att förstå att du är borta.
Vi saknar dig. Jag saknar dig.

Int äre nå


HEJ RARINGAR! Idag är jag glad. Solen lyser och på ett tag ska och hälsa på världens bästa Birigit. Men innan det ska det lagas spenatsoppa och lyssnas Zacke. ÅH HEJ!

Time isn't wasted when you're getting wasted

 
Jaha; gårdagen! Snurrade runt hela dagen skulle man kunna säga. Blev väckt tidigt och fara ut på uppdrag, en sväng till sunderbyn, såg Pugh Rogefeldt med paps (och drog ner medelåldern i stora salen REJÄLT) och sen till sist blev det kalas och utgång på lotus med Suss och Sandra! Var massa trevligt och skoj!! Hihi:)

Och idag har jag hängt med världens bästa Joel som har tagit hand om mig, hahah. I'm a douche. NÅJA! 
PUSSEN!

RSS 2.0