what would you do

hallå, uppdatering i mitt fantastiskt intressanta liv: jobbar mest hela tiden för tillfället. så spännande var det! imorgon tänkte jag vara ledig en dag i alla fall, sen är det bara fyrtio jobbtimmar kvar av denna vecka, KÄMPAAAA!!!!
 
annars? hm. bokrean startade idag!! bäst. hittade mig petters 16 rader, som inte var på rea i och för sig, men ändå... och första delen av jonas gardells torka aldrig tårar utan handskar. score. sen har jag och paps hjälpt birigt att handla och nu på kvällen har jag hängt lite med mellebus! mycket fint. 

we need to talk


fast det känns så bra

 
hoho! igår var jag och melinda på tripp till luleå. vi åt finmiddag på max och sen tog vi en öl på the corner (var tänkt bonsai från första början men där var det visst stängt) efter det bestämde vi oss för att kolla in skybaren på clarion hotel. FETT! himla fin kväll vill jag lova! mhmmm

turncoat! liar! thief!

 
satt och tittade igenom bilder på min gamla bilddagbok. åh gud. ibland kan jag sakna allt det där lite. var svart och svår på utsidan, det toviga håret, proffs hårspray, anti-flag citat på händerna, ingen direkt framtidsångest, lyssna på dashboard confessional tidigt på morgonen i stan på bänkarna vid lillån, msn messenger, pop-armbanden, lukten av parfymen fizzy och högsta lyckan när man lyckats tjata till sig ett par converse och investerat i schackrutiga skosnören. 
 
vet inte riktigt var jag ville komma med det här inlägget. men jag kan väl konstatera att det var en fin period i mitt liv som jag ändå helst inte gör om. haha. puss!

gunnar ekelöf

 

it's a new art form, showing people how little we care

 
hoho! igår var det inflyttningsfest hos frida! så jag tog med mig terese och två alkoholfria öl (ingen höjdare alls, förresten) och hade supertrevligt. idag har jag jobbat och de tretton timmarna ville verkligen aldrig ta slut. men se, det gjorde dom och nu får jag dricka en rosa panter, lyssna på musik och bläddra bland lite konst. score!

bo setterlind//tänk inte på att du skall dö

"tänk inte på att du skall dö.
det är vintermorgon
och du har bett din vän att hälsa på 
hos dig i vintermörkret,
innan arbetet börjar.
gör dig fin.
din vän kommer snart, 
och det är ont om tid. 
bädda din säng.
öppna fönstret,
låt vinden göra fint i rummet, 
friskt, som doften av blommor.
tänd ljus, 
det är långt till dag.
sätt på musik, 
morgonskymnings,
din vän kommer till musik,
ni ska ju mötas tidigt 
för att upptäcka dagen.
låt det vara sommar.
låt det vara parasolltid.
låt din vän vara välkommen,
och livet blir vackert.
låt din vän vara sommaren
och livet blir sällsynt.
som att sitta i en gravkammare 
förvånad och lycklig
under ett parasoll
hos sin älskade,
medan det snöar utanför 
till avsked." 

you're my best friend and we're dancing in this world alone

 
(för min absolut bästa vän och den mest fantastiska människan jag någonsin träffat.)

sylvia plath//lady lazarus [ariel]

"[...] dying 
is an art, like everything else.
i do it exceptionally well.

i do it so it feels like hell.
i do it so it feels real.
i guess you could say i've a call.

it's easy enough to do it in a cell.
it's easy enough to do it and stay put.
it's the theatrical"

adam mcewen

 

but we sure know how to run free

 
hej!!! på senaste har jag gjort lite av varje. bland annat hunnit med att jobba, hänga med melinda och petra, hälsat på jolina & amanda i harads tillsammans med martin och ätit poptarts, varit till luleå med katarina och hälsat på lisa & rickard i deras (kanske inte så nya längre, hehe) lägenhet!! var himla fint ju, speciellt eftersom det var så längesen vi sågs.
 
i lördags firade vi världens finaste och mest fantastiska terese som nu fyllt hela tjugotvå år. jag och pirro raceade till stan efter vi båda slutat klockan nio och sen blev det kalasande och allstarutgång! wooooo hihi. massa skojs.
 
annars så lyssnar jag mest på lorde för tillfället. äh, vem försöker jag ens lura? lyssnar BARA på lorde at the moment. allt annat känns bara fel. så jävla fantastiskt. ganska fantastiskt att jag och joel kan tycka samma om vissa saker, mestadels är det tvärt om. hahaha
 
 
 
 

RSS 2.0