adiam dymott // today was just a downer

"wouldn't mind eternal rest,
not have to worry about this and that,
take away the pain in chest

seems nice controlling fate, but
that's such a ego thing to do
after everything that we been through."

midsommarhelgen

 
hej! jag har haft en KALASBRA midsommarhelg. på midsommaraftonen var vi hos ellen och grillade, spelade lite kubb och diverse andra spel + drack vin! och igår var egentligen oplanerad men jag for till frida och det blev lite mer kalas. bestämdes utgång på bränna, var ju inte jättemycket folk direkt men jag hade tametusan sjukt kul!!! TACK.
 

aaron james // assholes - a theory

"according to rousseau, healthy self-love does not require comparing oneself to others at all; feeling worthy does not necessarily involve feeling superior to someone." 

no freedom 'til we're equal, damn right i support it

 
åh hej! nu var helgen slut och den har varit hur bra som helst. mötte upp melle och erika i luleå ett tag efter jag slutat jobba i fredags och vi begav oss till gültzauudden för häng och möjligvis lite vin. kalasväder men lite blåsigt!!! nåja, eftersom så drog vi oss tillbaka till stan och träffade bland annat martin innan vi gick för att se zacke. (skojar inte när jag blev sjukt starstruck när vi såg honom och jag frågade melinda som ett litet barn om hon kunde fråga honom om vi kunde ta en bild). efteråt hängde vi lite i öltält och mådde!!

lördagen började med pride-parad vilket var FETT!!! första gången jag gick och satan vad rysningar!!! fick höra sen att vi varit kring fyra tusen stycken??? ibland återfår jag hoppet för mänskligheten lite. det var en sån dag. 
efteråt åt vi lite mat, drack en öl, parkhängde & kollade på magnus carlsson. osså blev det kalas på kvällen!!! som sagt och summerat; mycket bra helg, mycket bra folk, mycket bra stämning!!!
 
och sen; har fått frågan flertalet gånger om varför jag går på pride "när jag inte är bög???" men ja, för mig är det självklart att man ska få älska, gifta sig, och skaffa barn med den man vill. tyvärr är det ju inte alla som tycker eller tänker så. så dels för att det är sjukt viktigt och för att det är så HIMLA SKOJ. 

puss och kram mina hjärtan

karolina ramqvist // alltings början

"på nyheterna visar de hur skinnskallarna tågar med sina facklor i ett tätt följe från klarabergsviadukten till karl XII:s torg där de lägger ner sin krans vid den svenska stormaktsfurstens staty. de är fler i år än på länge, de gör heil hitler-hälsningar och sjunger nationalsången tillsammans i mörkret med höga klara röster så det står vit rök ur munnarna på dem. 

mitt under inslaget knackar min mor på dörren till mitt rum. 'jag trodde inte ni var hemma', säger hon. 'varför är ni inte där?' hon gestikulerar mot min brusiga gamla tv-apparat som står i ett trastativ på hjul. 'varför protesterar inte ni mot det här, det är ju fasansfullt vansinne? det är ju unga människor. dom är ju i er ålder.'
 
'det är en motdemonstration', säger pauline. 'men skolan ville inte att vi skulle gå dit. dom har bett alla vara hemma.' 
min mor öppnar munnen för att säga något och stänger den igen till hälften. hon ser ut som om hon inte förstår vad det är pauline säger. hon står där, ett par steg in i mitt rum, med rynkad panna och verkar liksom uppepa orden för sig själv.
 
'vara hemma? men varför gör ni som dom säger? ni borde ju tåga i ett eget fackeltåg och visa att ni är så många fler än dom', säger hon. 'skolan borde insistera på att ni går ut och demonstrerar istället för att tysta er. dom ska vara överlyckliga att dom har elever som vill stiga fram och säga nej åt dom här stackars idioterna.'"

kan ej lyssna på denna utan att lipa

 
 
sista kvällen med gänget
genom städer ingen längre behöver
e4:an upp och ner, norr till söder
genom norrlands tomma inland, alla byar
där vemod är det enda som finns kvar
 
bästa vänner tills vi dör
sen går livet vidare precis som förr
det som händer när vi dör
är att livet går vidare precis som förr

summerbreeze

 
igår var en fantastisk dag! jag och ellen hängde på kvarängen och picknickade lite. sen for vi ett ärende till storheden och sen tillbaka till kvarängen för lite öl/cider/vin-häng med mer peeps!!! så jävla fint väder och HEJ SOMMAR. WEE.
 
 
 

it's a party in the U.S...tockholm!

 
hallå!!! har haft en kickass helg i stockholm. vi tog flyget ner fredag eftermiddag, väl nere hittade vi inget systembolag i närheten av området där vi bodde så det slutade med att vi drack finvin från receptionen.. hahaha. på kvällen var det miley (!!!) vilket var BÄST. seriöst. så jävla BRA. sen träffade vi även två astrevliga tjejer från dalarna!!! annars har helgen bestått av vin och öl, bra sällskap, cityhäng, gröna lund och väldigt mycket skratt och internskämt. WOO! 

RSS 2.0