2015.04.26

hej vänner. idag är det söndag och världens lugnaste dag. alla här hemma, förutom niklas som är på jobbet, ligger och sover. jag och joel har haft vår första lediga helg tillsammans någonsin känns det som, så igår var vi och härjade i oslo city och brände lite pengar. det var festligt. inte nu så här i efterhand när jag kommer få leva på majs och tonfisk (det billigaste man kan köpa här) men jajaja. 

igår var vi i alla fall och härjade, jag och joel var till hans jobbarkompisar och drack vin. mot natten så plockade vi upp anna och niklas men det hela slutade med att det var jag och niklas som gick ut och busade. det var kul i alla fall. 

nu hade jag tänkt att jag skulle gå och köpa någon form av mat. hadeeee.

maskinen // upp

"vi är varandras akilleshälar
men vi får aldrig gå skilda vägar
jag kan lova det blir enklare
vi gör det här tillsammans -
glöm aldrig att jag älskar dig"
 
till den största tryggheten i världen

vi är power pussies

 
gjorde något vettigt & gick med i kvinnefronten för ett par dagar sen. PENT.
 

2015.04.16

 
hej vänner. här har vi haft ett par riktigt fina dagar, bortsett från lite hagel idag. VÅR. bäst. jag och niklas var och härjade på stan för ett par dagar sen, åt lunch, hängde och köpte lite grejer. sen gjorde vi ett stopp på brugata för att ta en öl på den sunkigaste baren vi hittade. i den klassen när det är borta bokstäver från skylten utanför och det de enda gästerna är fulla stammisar vid ett av borden.  på kvällen var vi och härjade ännu mer lite utanför stan och sen köpte vi karra. mmm.

idag har jag och joel varit på stan och unnat oss grejer och thailunch. mmmm jättegott och jättestarkt. sen skulle han och jobba natt, så jag for hem. OCH NU HAR NIKLAS KOMMIT HEM SÅ NU SLIPPER JAG VARA ENSAM MER. puss! 
 
 
 

favorit


2015.04.07

 
hej kompisar. påsken i oslo har varit himla fin, trots att jag tokjobbat hela förra veckan. vi har ätit påskemiddag, kosat oss & sen på annandagen var jag och niklas först ut på glöd och tog en öl, sen gick vi vidare till BLÅ och dansade lite. avslutade med att sitta vid ån på väg hem klockan fyra på morgonen. pent.

nu är jag ledig imorgon, sen jobb resten av veckan & helgen. blir bra. blir fint. puss!
 
 

RSS 2.0