Hej värlen, tänkte bara meddela att jag le...

Hej värlen, tänkte bara meddela att jag lever. För tillfället ligger jag på en säng i ett hotellrum i uppsala. Har haft det jättebra i stockholm och tallinn och överallt där vi varit men nu längtar jag heeeem! Men snart är jag hemma, troligtvis på tisdag eller onsdag eller sisådär. Berättar allt när jag kommer home, puss på er pussgurkor!!!!


I just want one more night with you

(Att egofota och se ut som ett mongo är ett bra tidsfördriv)

Ja, eftersom det spöregnar ute för tillfället kan jag väl passa på att uppdatera lite här också! Just nu sitter jag i Stockholm, eller närmare bestämt Stjärnhov, där vi bor hos bekanta. Resan ner började med att bilen gick sönder i Skellefteå, så det blev hotellnatt där istället för Sundsvall som det var tänkt från början. Vilket betydde att det blev rätt långt att köra igår, närmare tolv timmar i sträck för att vara korrekt. Nåja, sådär vid elva på kvällen var vi framme i alla fall! 

Annars är jag glad, glad, glad för det mesta och saker och ting känns bra! 
Nu vill jag bara in till Stockholm stad, men det blir nog på torsdag tror jag, då vi drar till Estland också. WOOH! I'm out!

(Here we lay again 
On two separate beds 
Riding phone lines 
to meet a familiar voice 
And pictures drawn from memory 
We reflect on miscommunications 
- - - 
Turn our music down 
And we whisper 
"Say what you're thinking right now"

Ja, den här låten är fruktansvärt bra och beskriver saker galet bra också)

Precious paper doll

Har haft en galet trevlig kväll med fint sällskap och jag tror jag låter bilderna tala för sig själva, för jag är faktiskt för trött för att skriva något vettigt, hehe. Tänkte även informera er om att jag drar iväg till Stockholm imorgon på morgonen. Sen kryssar vi till Tallinn på onsdag eller torsdag. Ska bli skoj, och jag är tillbakaaaa i augusti nån gång, före kalaset i alla fall! 

Puss, puss, puss.

We feel alone in a strange blue ocean


Suit up, boys
We're on vacation
With endless stay and reservations

Saddest girls
Who will await while dying inside
How will they get by?



Lyssnar på Young London som är en av världens finaste låtar och har galet ont i hjärtat, kan inte saker vara som de var förr? (Jag vet att jag överreagerar. Som fan, ungefär. Men ändå. Och kryptisk är jag med, men det får nog förbli så.)

P.s, är det inte lustigt att den här låten alltid får mig att rysa och känna att "det här är ju mitt liv i en låt" oavsett om jag är glad eller ledsen? Skulle vilja lägga upp hela texten och stryka under alla rader som handlar om mig. Men det skulle nog vara onödigt för det skulle bli 90 % av alltihopet. Nåja, lyssna. För den är asfin.

Domen föll på en morgonflight till London



Jag glömde visst berätta om min gårdag, hehe. Tog mig i alla fall till stan vid två för klippning. Blev bra. Blev lugg. Sen mötte jag efter ett tag Julia och vi satte oss på Hanssons i ett par timmar innan det var dags att dra vidare och innan vi skiljdes åt vandrade vi förbi röda korset och där hittade jag Fucking Åmål på VHS och American Pie (The Wedding) på DVD för femton kronor tillsammans. Värt.

Girl of eighteen, fell in love with everything

2009

Vet ni vad? Idag är det faktiskt inte vilken dag som helst, utan det är faktiskt Lisas födelsedag! Hela 18 år fyller lilla sparveln, lite fint väl! Så jag och Katarina drog på galet trevligt födelsedagshäng och fika. Nåja, det jag egentligen ville säga var bara: GRATTIS! igen. För typ tusende gången, but that's how I roll.

Erik, the master of comebacks


Jag: Men kan du snälla vara tyst, kioskmongo?
Erik: Ska du säga, det var inte jag som jobbade på godisarenan...

Ladies and gentlemen of the underclass


Den här dagen började redan vid nio vilket, enligt mig, är det alldeles för tidigt. Annars har största delen av dagen spenderats instängd i en varm bil, om man bortser från en sväng förbi IKEA då. March Of The Dogs på repeat mest hela tiden och sen införskaffade jag mig en arméskjorta på ett överskottslager med militärgrejer. Rätt värt ändå. Bortsett från det så är humöret idag jävlart i botten.

(Not a second goes by that you're not in my head)
Klyschhelvete.

She's so smart and independent

"Is this something I'll regret?
Why do I want what I can't get?"

Drar till mormor och morfar på en strax. Men frukta icket, för jag är tillbaka redan imorgon. Puss!

Destination unknown



Cadillac

Reason

Jag är helt galet förtjust och nykär i det här albumet, bara så ni vet liksom. Kanske för att det är helt underbart, mhm!

(och kan någon snälla ta mig tillbaka till slutet av nittiotalet/början av tvåtusen, då massa sån här bra musik gjordes? Okbratack.)


There's a fine line between living a lie and feeling alive


Jag och Ellen utsåg oss själva till mästare på minigolfen denna afton. Haha nä, inte direkt. Vi sög. Men skoj hade vi minsann!
Haha, vi och norrmännen...

(P.s; headern är tillfällig. Tror jag.)

Can you tell, that I'm losing myself?


Fruktansvärt braaaaaa.

Han fångade sparken med huvudet



Det här var tanken: Eftersom jag inte gjort något idag så tänkte jag en lägga upp en skabbig egobild och skriva att jag inte har gjort något. Sen när jag tagit två bilder blev jag less på att dom blev suddiga pga dåligt ljus. Då tänkte jag bara 'FUCK' därav fingret. Sen när jag tagit den bilden
(läs: bilden ovan) insåg jag att jag ser ut som en jävla skabbig fjortis på den. Sen tänkte jag att 'äsch jag bryr mig inte' och här är vi nu. Bra va? Eller nja. Men i alla fall. Nu vet ni!

Hi. We're blink-182.



Ni får ursäkta allt fangirlande på sista tiden, men jag är bara så lycklig i hjärtat.

They keep me up all night


Inga ord räcker till för hur bra, vackert, underbart, fint och magiskt det här är. Inget är ens i närheten. Fyfan.

Bara sånt som man kan mäta kan jag förstå



Jag och Josefin drog oss mot Luleå och Josefine vid halv tre och där blev det lite kubbspelande, matlagande och asgod tacosmiddag! Dessutom lekte vi statoilkorvar i röda filtar och lyssnade på kent. Fint! Suss anslöt sig lagom till efterätten och sen har vi mest bara babblat på och myst, mhm!

UP ALL NIGHT!!

JAG FICK IN RADIOKANALEN OCH UP ALL NIGHT SPELAS EFTER PAUSEN!! JAG DÖR. HEJDÅ

Out of this town



Vaknade förvånadsvärt tidigt idag av någon anledning. Fixade i alla fall klart inför Stockholm, eller ja, bokade flygbiljetter och boende! Känns asbra även fast det blev lite mer pengar än vad vi från början trodde. Men alltså, Stockholm i tre dagar med finaste Sussilullan. Känns hur jävla bra som helst.

Sen blev det ut en sväng med Ellen och vi satt på en kulle mitt emot Seven Eleven och pratade i nån timme! Mys. 
Ååh, och sen längtar jag till imorgon hur mycket som helst. Alltså, obeskrivligt mycket. Ni fattar inte. Blink-182, världens absolut finaste band i mina ögon och öron, släpper ny singel imorgon. Up All Night. Fattar inte, kommer bli så jävla underbart och jag är så fucking excited.


Something I call personality


Hej på dig överexponerade och överredigerade egobild deluxe. Nåja.
Drog mig ända bort till staden Luleå idag, där blev det lite vandrande på stan med Josefine, Make Up Store kallade på mig och ett nytt löspuder och en ny primer inhandlades. Sen satte vi oss på Waynes i ett par timmar!

Nu väntar jag på att klockan ska bli åtta så jag kan traska till bussen som ska ta mig till Sävast och Suss! Badass.

Times like these

Det är gånger som det här som man bara behöver sätta sig ner, ta ett djupt andetag och tänka "allt löser sig" för det gör det i slutändan, hur krångligt och invecklade saker än verkar. Nu ska jag lägga mig och sova, inte tänka utan låta fin musik ta över mina tankar istället.

We got older, but we're still young

Blev mysfika med Katarina idag, hihi! Sen gjorde vi några bankärenden också, duktiga som vi är. Sparkonto skapat, katchiiing! Efter det så hämtade mamma upp mig efter ett tag och for och hälsade på morfar som ligger på sjukan, uh :( Inget superallvarligt som tur är.

I'm the kind of guy that shouldn't be left alone


Vill ni veta vad jag gjort idag? Verkligen? Okej. Nä. Finns typ ingenting att berätta egentligen. Drog en sväng till stan med lillebror för att göra lite bankärenden. Sen köpte vi glass (notera att jag var snäll och bjöd, åhja) och satte oss på bränna en stund innan vi cyklade hem. Sen har jag även hunnit med att möta upp Cherie som jag köpte dessa fina armband av, ih!

The Beach


Well, you're a long walk from my street
And I'm dying in this summer heat
I hope like hell you're waiting, waiting

Everybody's living like they're crazy in love
I'm a dizzy mess, and everything is so above me
From the floor of any life I lead today

Sitter ute på baksidan i denna fruktansvärda värme och dör lite samtidigt som jag dricker vatten och lyssnar på The Beach med All Time Low. Rätt fint ändå kanske. Den låten passar rätt bra just nu.

This could be perfect if I wasn't worthless

Sitter och lyssnar på Sugarcult, som förövrigt är väldigt fina, och tänker lite på allt.
Har inte något galet att rapportera idag, har mest sovit länge och gått runt hemma. Suttit och snackat skit hemma hos Lisa med henne och Rickard i någon timme har jag också hunnit med!

Äsch, har inget mer att säga såå - I'm out!

Sida vid sida, tillsammans hjälps dom åt


Idag, eller ikväll, blev det Sävasthäng hos Suss med bra folk! Astrevligt. 
Nu ska jag hämta lite juice, slå på lite Depeche Mode och filosofera innan jag går och lägger mig (dvs tittar på skins, herregud jag har bara två avsnitt kvar av säsong två. I tredje säsongen är det nästan helt nya karaktärer, ALLTSÅ NEJ. DET GÅR INTE.) Fint.


Can't keep my hands off you


Har hängt i Bodentown idag med Julia, mys! Fast galet varmt också. Spenderade tid på Hanssons innan vi trallade runt en sväng i lite butiker och avslutade det hela med en milkshake på Opalen, mmmh!


Här kommer lyckan för hundar som oss


Natthäng med Jonte ännu en gång, eftersom vi båda fuckat upp våran dygnsrytm litegrann! Vi hängde runt i stan och kan nu officiellt se oss som stammisar på statoil:

"Ja, jag skulle vilja ha en... korv med mos."
"Okej, inte en stor kaffe då?"


Hahaha, underbart.

Blev även jävligt glad när jag bestämde mig för att ta ett kontoutdrag och kunde konstatera att min lön hade trillat in på kontot. Dessutom var det lite mer än jag tänkt mig, hehehe, och är alltså rätt så rik nu.

I just wanna live


9 kronor. Japp. Tradera är bra grejer!
Jag tycker dessutom den aukustiska versionen av Mountain som är med är sjukt mycket bättre än den vanliga. SJUKT mycket bättre.

You're freaking me out, freaking me out



Idag blev det avskedsfika för Isabell i staden Luleå! Lilla sparveln åker ju till Brasilien på måndag och stannar där i ett helt år. Kommer sakna henne! Efter en frapino (som det visst så fint heter), prat och häng på Roasters uteservering med henne och Martin så drog jag såsmåningom vidare för att träffa Lisa och Rickard! Vi satt på floras och chillidillade. Coola som vi är. 

Drog mig hemåt vid fem och sen blev det sushi här hemma, mmmmh!

Sommarn snurrar fort


Galet vackert med mobilbilder, är det inte så säg?
Nåja - jag och Ellen for förbi godisarenan en sväng och sen blev det vidare till hängbron där vi satt på en filt och tittade på solnedgången, pratade och lyssnade på ke$ha! Efter ett tag drog vi oss mot statoil där jag inhandlade kaffe som förtärdes på en bänk i stan. 

Vid tolv tog jag farväl av min kära vän och fick ett sms av Jonte som löd "möt mig på statoil om 10 min!" sagt och gjort. Så vi har hängt i stan, varit lite koffeinhöga och fnissat lite för högt till klockan blev halv tre och vi begav oss hemåt.

Finfinfin kväll!

Skins

Världens bästa serie. ♥

Det här är Sverige, snälla gråt när ingen ser


En liten pojke i för stora skor




Drog ut med Jonte vid åttasnåret, köpte lite kaffe och så och satte oss på ett par bänkar och pratade samtidigt som vi lyssnade på Håkan Hellström. Efter vi blev less så bestämde vi oss för att ta oss en svängom till stan, där vi hamnade på bodensia och för min del blev det ännu mer kaffe, kanske lite mycket, hahaha..

Efter nån timme så cyklade vi slutligen till hängbron och satt där ett tag, åh så fint. Jättefin kväll alltså, sammanfattningsvis!

Under a paper moon




Ååh, har köpt världens finaste skrivmaskin idag. Har velat ha en jättejättelänge, men aldrig hittat någon som fungerar och så.
Men idag, på veckans allehanda, hittade jag en fungerande för 120 riksdaler. Galet fin. Hihi.


A question of lust

My weaknesses
You know each and every one
It frightens me

Boden Alive






Har varit lite oaktiv de senaste dagarna, mest beroende på att jag jobbat och det har varit Boden Alive. För ni vet, det är sånt man gör när man inte har råd att åka på Peace & Love. Nåja, trevligt har det varit i alla fall! Josefine kom hit och vi drog oss mot området vid nio nån gång. Träffade folk, såg lite kassa band och traskade en sväng till statoil för att köpa kaffe. Sen träffade vi lite till folk och vid tvåtiden gick vi till max för att köpa med oss mat hem, mums. Finfin kväll!

Stay awake


Nejdå, jag var inte avundsjuk alls...

RSS 2.0