Dansa fastän hjärtat brister




Cyklade in till stan på lunchen och inhandlade mig lite värmeskydd till håret och sisdådär. Och hittade även en fin film (älskar control, not gonna lie) för 35 kronor på jobbet. S to the weet! Efter jag slutat där vid halv sex så blev det en sväng till stan med mamma och lite klädköp blev det visst också. Yez, I like spendning money. Tyvärr. Fast hehe.

Har inte så mycket att säga, taggar två dagar till sommarlov igen! WOHO! Fick dessutom veta att de två resterande dagarna kommer jag sälja remmar på boden alive/kvarnägen. Kom och säg hej!


I remember every sunset

Hej bloggen! Nej jag skojade, hatar när folk pratar med sin blogg som om det vore en person. Man skriver ju till andra människor, inte en blogg. Om man har några som läser bloggen dvs... nåja!

Idag blev det jobb hela dagen, 9-18 i alla fall. Mot kvällen cyklade jag och Lisa iväg till bryggan och satt där ett tag och pratade och gossipade en massa! Hehehehe. Asfint.

Too good to be



Okej, lite snabbt då så jag hinner se ett avsnitt av Skins innan jag måste gå och lägga mig - spenderade dagen i Luleå med Ellen och jag inhandlade mig lite nytt smink, bland annat ett fint rött läppstift på make up store. Sweet! Nu har jag inte så mycket mer att säga känner jag, förutom att Skins (UK versionen) är asbraaaaa!!!!


Believe me, you're not alone



I know what you're thinking,
I know how you're feeling.
Believe me you're not alone, no.

Why don't you stay with me tonight?
Because I know everything is not alright, and that's not alright.

(Alltså åh)

Jag har sett solen gå upp, jag går och lägger mig





Egentligen tycker jag det är roligare att ta trashy-stadsbilder, men nån gång ska man väl föreviga midnattssol också.
Välkommen till norrland.

She's so damn cold, like twenty below





Midsommar spenderades i Piteå med familj och mer trevligt sällskap och var brabra! Blev god mat, kubbspelande och lite cruisande mot kvällen, yez.

Fyr, fem, sex, gör allt till ett spel



Idag har varit en bra dag! Har känt mig sjukt uppåt och positiv, kanske för att det är soligt ute, kanske för att jag nu har helg, kanske för att mina betyg igår var en glad överraskning? Kanske alltihop. Plus att jag åt lunch med fina Suss och Josse på Sushi & Te idag. Puss!

Tonight, I'm feeling like an astronaut

Ikväll hade jag ändå tänkt att försöka lägga mig tidigt, vilket är nåt jag är urusel på. Så för att påskynda detta tänkte jag lägga mig i sängen redan nu och titta på Skins (som tydligen ska vara asbra). Ett telefonsamtal kanske också kan funka, eller så blir det helt tvärt om. You never know!

Sista dagen innan långhelg imorgon i alla fall, sweet. Behöver helg. Nu.



Don't believe a word they're telling to you


Get your heart on!


Jag älskar när plötsligt ett fint band som Simple Plan släpper album som visar sig vara sjuktjävlabra. En sak speciellt som jag märkte är att jag brukar tycka det är tråkigt när band och artister gör låtar tillsammans med en annan artist, men inte i det här fallet! (hela fyra låtar på albumet är collabs) Kan ju hända att det är för att det är med bland annat Alex Gaskarth (All Time Low) och Rivers Cuomo (Weezer).
Hursomhelst; jag gillar det här, väldigt mycket. VÄLDIGT.

Kan ju smyga in också att sista låten (This Song Saved My Life) är asfin. Mhm.
Lyssna här! (eller här om du vill spara spotify-timmar)

Walking disaster



I'm a walking travesty
But I'm smiling at everything.

Tolka det som ni vill.

I'll be there in a heartbeat



Det blev en promenad mot kvällen med Ellenpellen! Vi gick och köpte oss lite godis och satte oss på en lastbrygga och pratade en stund innan vi drog oss hem igen. Annars tänkte jag försöka mig på att lägga mig i vettig tid, men sånt brukar ju gå sådär!

I was down, I was drowning


Sometimes I feel like you've known me forever
You always know how to make me feel better

You let me know like no one else
That it's okay to be myself

(Herregud jag dör så underbart bra)

Jag vill ha din kärlek, så länge den inte är min


Idag är det söndag och min sista lediga dag innan arbetsvecka nummer två. Planerar att spendera dagen i sängen med How I Met Your Mother och Kristian Anttila - Din Kärlek (Bara för att båda två är så jävla bra) Puss!

Back to summer paradise with you




This world is just illusion, always trying to change you



Det finns ingen låt som är jobbigare att lyssna på den här, Illusion med VNV nation.
Jag hittar inte riktigt ord till att skriva, jag tappar bort mig och har en konstig obehaglig känsla i magen eftersom jag lyssnar på den medan jag skriver det här. Den här låten är alltid den låten jag lyssnat på när jag mått dåligt, gjort saker jag verkligen ångrar och till och med vid dödsfall. Oftast klarar jag aldrig att lyssna klart på hela, eftersom jag känner direkt hur ögonen tåras när jag hör de första tonerna som utgör introt.

Men den är så fin ändå. Så jävla fin och bra.

"Everyone has hopes
You're human after all"

The whole thing spun out of control







Drog till Jonte vid sju någon gång, där blev det lite grillning och häng med trevligt sällskap! Efter det spelade vi med andra ord också, alltid lika kul hahaha. Mys!

Alla är högt över taken




Piggnade av någon lustig anledning till mot kvällen, och drog ut på äventyr med Jonte!
Vi skulle till en kickass lekpark, men den var upptagen av ungar så vi fick åka till ett annat ställe, hehehe. Satt och pratade ett tag om allt och inget, for förbi 7eleven och köpte varsinn kaffe och pratade mer. Cyklade runt och hamnade såsmåningom i stan där vi satt ett tag och lyssnade på Håkan Hellström. Myyyyysii!

When it's broke it's perfect



The SoCal sun has grown on me




Slutade och drog hem från jobbet vid sex, hemma blev det middag och efter det traskade jag iväg ett kvarter bort där det blev kortspel på Lisas altan med henne och Ricco. Asfint. Sen åt vi chirre också. Det var gott. Och jag vann en gång av tusen av alla kortspel...

HIHI. FINFINT

Day 13: favorite picture of them live


For life


She has no idea


Första arbetsdagen gick bra! Nu fixar vi bara en miljon till, haha...
Nä, har inte så mycket att säga idag förutom att jag har jobbat, och även beställt hem Dirty Work, jag kunde inte hålla mig längre! HIHIHI. Så jävla nöjd.

A daydream away



I wish you could see your face right now
'Cause you're grinning like a fool

And we're sitting on your kitchen floor
On a tuesday afternoon

(But you're just a daydream away
I wouldn't know what to say
If I had you)


Jag älskarälskarälskar den här låten. Börjar alltid le när jag hör första raderna bara för att den är så fruktansvärt fantastiskt fin rakt igenom. Åååååh.

Hello world. Sitter för tillfället i bilen...

Hello world. Sitter för tillfället i bilen på väg mot mormor och morfar där jag och Erik ska tillbringa helgen. Annars har jag fina johnossi i öronen och sånt fint! Var förresten till luleå tidigare och tittade på studenterna:) grattis, grattis och grattis till er som tog studenten på nti och jag vet att jag kommer sakna ett par stycken av er väldigt mycket! Jaja, bilder och sånt kommer upp nån gång när jag kommer hem. Puss!


If we stand for nothing, we'll fall for anything











Firade in sommarlovet med största delen av MP09 på malmudden. Det blev grillning, prat, lite kubb, häng och sånt där annat som är fint.
Så jävla mysigt!

Vi ska sluta när planeterna stannat







SKOLAVSLUTNING! och jag är fri, så fri. Sommarlov, hej hej hej.
Det blev lite fika i klassrummet innan kvadraten där rektorn höll ett tal som gjorde mig lite smått deprimerad, men det gick över fort! Sen i väntan på bussen så drog jag, Lisa och Rickard till floras för att fördriva lite tid.

Asfint väder också, hur varmt som helst. Nej ni, nu ska jag göra mig redo för en till sväng till Luleå ett tag, grill och sommarlovsfirande med klassisar, ska bli himla trevlans! Puss.

You're just a daydream away






Himla fint väder idag, och jävligt varmt också! Så det fick bli mys på kvarnängen med Lisa och Ellen. Köpte med oss lite billig (men god) smultrondricka från coop och sen spenderade vi några timmar med prat och häng! Sommarmys.


Day 12: a piece of blink merchandise you wish you owned

Hade hemskt gärna velat ha en sån här. Synd bara att det ska vara en sån douchebagaffär som inte shippar till Sverige. Blö!

Vi är lördagens änglar som virvlar i stan





Cyklade mot stan med Lisa mot kvällen, där blev det bryggmys på brännastrand, underbart! Nu känns det verkligen att det är sommar. Bryggan ♥

Do you want me, or do you want me dead?




Var till Luleå igår och busade med Alexandra! Gick på Willys och köpte lite att grilla, tillbaka till hennes apartment för lite fixis och sen vidare för att grilla med mer trevligt sällskap! Myskväll :)

I'm feeling this


Jag dör lite inombords av excitement. ♥


Two plastic hearts with nowhere to run

Idag är jag kung av egobilder. Och mobilbilder också för den delen! Fast egentligen så ville jag mest visa att det är FUCKING SOMMAR NU. När jeansjackan är på, då är det fan sommar. Så är det bara. 

Har inte hänt så jättemycket idag, har varit ut och övningskört en sväng runt i Boden och hamnade såsmåningom i Gammelbyn och hälsade på Josse en sväng i deras stuga, hihi! Ikväll blir det grillat också, mums. 

Puss!

Baby, we're like a time bomb



Blir inget Göteborg idag, ändrade planer då sjuka kom ivägen. Lite tråkigt, men av någon anledning känner jag mig jätteglad ändå. Så där så det bara spritter i kroppen. Kanske för att saker löst sig så bra på sista tiden och jag ser saker och möjligheter framför mig. 

(Tack, jag behövde dom orden, förresten)

Puss!

Fight Club


"We're the middle children of history.
No purpose, no place. 

We have no great war, no great depression.
Our great war is a spiritual war. Our great depression, is our lives."

(Jagdörsåjävlabrafilm)

Two kids, no consequences


(Fransarna från helvetet)

Känner att jag verkligen har gjort nytta idag. Haha, inte. Ljuger inte när jag säger att jag har inte gjort ett skit idag. Tänkte dra och träna vid fyra, men då stängde visst Step In halv fem, så det blev inget med det.

Äsch, jag och Ellen kör ett nytt försök till att se Fight Club ikväll/natt. Wish us luck!

Day 11: a piece of blink merchandise that you own



Insåg just att jag hade en hel del med merch, nåja haha. En liten del där i allafall!

Dirty Work

Alltså åååh, den här underbart fantastiska plattan kommer med all säkerhet vara soundtracket till mitt sommarlov, som Nothing Personal var förra sommaren. Så jävla underbar, vandrade runt i solen igår och lyssnade på Time Bomb, blev så jävla GLAD! 

Längtar ändå till 7:e juni då releasedatumet är, även fast den redan har läckt så har jag inte hört alla låtar och framförallt så är läckta med dålig kvalité som tusan. Men åh, ÅH VAD JAG ÄLSKAR DET HÄR. RYSER.

Me and you, living under a paper moon




Fick säga nej till Luleå idag, för det blev utrensning av förråd för min del. Senare mot eftermiddagen kunde jag dock inte hålla mig från det fina vädret så jag och Ellen drog ut en sväng på stan och spenderade lite pengar och åt en dagobertsmacka i lekparken vid kyrkan. Så jävla somrigt och underbart!

Ah juste, promenerade ju iväg till fagernäs igår för att se fight club med Ellen som vi tänkt se nu hur länge som helst, när jag kommer dit och Ellen stoppar in filmen i VHSen så går filmen sönder. Hahaha asså vad fan, det är inte meningen att vi ska se den där filmen alltså. Men vi hade det trevligt i alla fall! Vi såg The good girl som gick på nian. Asbra film. Promenerade hemåt vid halv tolv nån gång, det var tur att Johan ville hålla mig sällskap i telefonen, annars hade jag nog tråkat ihjäl lite.

Puss!

Issues



Duktig jag har varit idag då, vaknade vid tio och tittade lite på The Office (som jag förresten inte tycker är roligt, mest bara jobbigt och irriterande, haha..) satte igång med att städa efter det hursomhelst och nu har jag ett rent rum, wuhu! 

Nu ska jag hoppa in i duschen och senare ikväll bär det av till Ellen, och jag ska äntligen få se Fight Club!

Day 10: describe what you want it to be like to see them live




Day 9: your favorite blink album





Jättesvårt, för det beror på humöret. Men får nog säga dessa två just nu. Mums

It doesn’t matter where, I don’t care if people stare...



...'CAUSE I FEEL LIKE DANCIN' TONIGHT!

glad_tjej_93 har haft kanske den bästa dagen på länge idag. Anledningar?

Sovmorgon till klockan halv ett, fika på skolan, kommunen ringde och erbjöd sommarjobb (1:a perioden dessutom), jag och Suss fick ett OK av Kalle angående våran kickass projektarbetes-idé, alla uppgifter innan sommarlovet är klara och inskickade, min nya strömsladd kom idag, jag har umgåtts med massa fina människor och vädret är F-U-C-K-I-N-G FABOLOUS. 

Nu ni, nu ska jag lyssna på underjävlabara All Time Low och glädjas åt att jag inte har någon mer skola förren nästa torsdag, då det är avslutning. Ah juste, glömde jag nämna att jag också åker till Göteborg på söndag? Love life. (Tomorrow holds such better days)

Puss!
//s

RSS 2.0