Aj aj kapten


Ligger i soffan och _kämpar_ för att hålla ögonen öppna. Ja, klockan är kvart över tio på kvällen, och det är lov. Fandå. Har haft en trevlig dag på stan med Ellen idag i alla fall, köpte mig en kaptensmössa för ett par riksdaler och sen åt vi kycklingsallad på dagoberts också. Niiiiiiice.

I wont pretend i understand


Fin fjortisuppdatering. Nu ska jag springa till bussen, för jag ska hänga i stan med Ellen. CHEERS!

Brb, dör


One more day like yesterday

Spenderade gårdagskvällen och natten i Luleå hos Josse! Vi lagade god mat, busade med potatisar, kattmat och ägg, blev galet besvikna när vi skulle kasta ägg på en skylt och insåg att de var hårdkokta, hittat det nya ordet som passar in i alla meningar, fått dåliga vibbar av att gå på toa (okej, jag i alla fall...) och massa mer! Himla fint har det varit i alla fall, fina raringen!

En stadig puls över broar, genom städer

Ehehe, enda bilden jag har från idag så den får pryda detta inlägg!

Idag är det fredag, och nu har jag HÖSTLOV. Känns hur fint som helst. Hade två lektioner idag, samhälls (eh) och webbdesign. Sen ringde Alex; "ALLTSÅ JAG ÄR TYP UTE PÅ LANDSBYGDEN NÅNSTANS I LULEÅ, JAG ÄR PÅ VÄG MOT STAN IGEN" pojkvaskern hade glömt sin jacka på skolan och hoppade av sin buss i utkanten av luleå och vandrade in till stan, så jag och Josse mötte upp honom i gymnasiebyn, hahaha. Sen gick vi och köpte hubba bubba på blå gåsen innan vi begav oss hemåt!

Puss

Why do I get my hopes up at all?


My mind is a dream-filled balloon
Dripping dreams into my shoes
And I'm too afraid to move
To face the real world

I'll run away with you

Har märkt att jag älskar att ligga nerbäddad och lyssna på The Cure. Det måste dock var rätt sorts The Cure, annars blir det ledsamt och ångestfyllt. Nej nu ska jag fortsätta med mitt mysande och titta på ett par avsnitt av skins, åh så fint. Puss!

There is


"..and it dominates any other feeling in your body."

Finns ingenting i världen som kan få mig att sluta älska den här mannen. Känns så jävla overkligt att den 12:e juni kommer jag befinna mig i samma byggnad som honom. Så. jävla. galet.

Day by day is how I go on

Hej världen. Sitter på min  första lektion för dagen, webbdesign ehehe. Trött och hungrig som ett jävla helvete men jag är i alla fall glad att det inte är söndag! Hatar söndagar mest i världen kanske.

Vet inte varför jag skriver här egentligen, men tänkte att det kanske kunde vara lite trevligt. Fast jag har nog fel. Och nu gormar jaaaaag men sånt är väl fint. Laakso är fina också förresten. VARFÖR HAR MARKUS GETT UPP SIN SOLOKARRIÄR FÖRRESTEN? Helt galet. Han är ju så himla bra. SLUTA jobba med Veronica Maggio och styr upp din egen karriär säger jag bara! 

Vad fan hände?

Prologue


Den här mannen är jävla så inspirerande så det finns inget slut. Älskar.

Det är söndag



"I would like to think you’re okay without me 
And your happy thoughts are rarely about me. 

You’re so worth all of this torture. 
You’re so worth all of this torture."



Det är söndagmorgon och mulet utomhus. Ligger kvar i sängen trots att det var timmar sen jag vaknade. Läser Rocksound. Lyssnar på Man Overboard. Läser om Man Overboard i Rocksound. Funderar över livet. För det är väl så det är? Saker och ting är bara bra, vissa grejer känns lite konstiga men det löser sig alltid så det är ingen fara. Vill hemskt gärna ut och fota, men tappar lusten när jag vet att min kamera aldrig vill samarbeta.

Ja, vad ska jag säga nu? Jag säger hejdå.


Don't let me cave in

Vet inte riktigt varför det blev svartvitt och brusigt idag, men det blev det i alla fall! 
Har spenderat dagen i Luleå med fina Ellen, och ja, jag var visst inte så jävla bra på att spara pengar. Brände iväg en femhundring bara sådär, eheee... dock på nödvändiga saker! Köpte mig ett par byxor och ett linne, yeah yeah! (och en tidning, men det man fick faktiskt två för priset av en så det var galet värt, WOHO)

Nu vet ni!

I've never told a lie, and that makes me a liar


Jag älskar när det är stjärnklart. Det har det varit ikväll. Så himla fint.
Hursomhelst, har varit ute och vandrat med Ellen i några timmar. Började vi ica och drog oss in mot stan och runt om en sväng, var himla fint ju! Imorgon ska vi dessutom till Luleyo, shoppingspree!!!!! Nej skoja jag ska spara pengar.

(För sånt är jag ju bra på...)

Your own personal Jesus

Tre ord: så jävla trött.

Började dagen med ett tandläkarbesök, sen direkt till skolan, lektioner till fyra, hem och äta snabbt som fan, till stan och körskolan för en tre timmar riskettan. Ja. Nu är jag trött. Nu ska jag sova.

Måste bara berätta att jag fick ett fint besked idag, jag har fått jobb!!! Extrajobb på måndag och onsdagmorgon. Så jävla glad! Hej extrapengar, wihooo!

Come on man, is that the life you want?

Lyssnar på You're Not Salinger. Get Over It. på repeat tusen gånger, är lite nervös, är lite glad, är lite nöjd. Har skrivit klart helvetesuppsatsen (okej, den var faktiskt rätt rolig att skriva, fick ju skriva om nåt jag älskar så himla mycket. Men det känns som jag hållt på med den i tusen år) i engelska. Kom upp i 6350 tecken tillslut innan det fick vara nog och jag klickade på 'skicka'. 

Annars har jag haft min sista teorikurs-lektion idag, woho! Har dock riskettan på torsdag så tji fick jag. Nej nu, pojkar och flickor, ska jag visst bestämt sova. Puss!

Tack

(Vid matbordet hos Birgit, pappas moster som alltid varit som farmor nr. 2 för mig och Erik)

Erik: Alltså, fan vad ful du blev på den här bilden. *Visar upp sin telefon*
Jag: Tack, vad snällt sagt av dig...
Birgit: Men Erik, varför säger du sådär? Stina, du är så fin så!
Jag: Vad tror du om jag att jag skulle färga håret orange, skulle det vara fint?
Birgit: Nej, då skulle du nog kanske bli ful, hahaha.



Jävla skit

Varför är det såhär? Det ska inte vara såhär.

Mark Hoppus


You're not Salinger. Get over it.


One day, i'll cough all this shit out of my lungs
from second hand smoking at all night restaurants
and they'll be up in arms over all the shit we've done
because were getting out, we're fucking gone.

Så. Jävla. Bra. Jag. Dör. (Skojar inte, lyssa på texten förtusan)

Kom till mig


Så jävla sugen på dessa två. Min kamera som har varit min käraste ägodel i över två år nu börjar falla i bitar har jag märkt, vilket kan ha att göra med att jag använt den nästan varje dag under tiden jag haft den, haha... så, jag har spenderat min kväll med att sukta efter sånt här; en Canon EOS 550D och ett Canon EF 50mm f/1.8 II.

Då var det bara det där med pengar, men vi får hoppas att det blir ändring på det snart.

Puss

I love you

- Har du saknat mig idag?
- Ja, tänk om jag kanske har det.

Haha, älskade lillebror.

Reklam all day

Har inte så mycket skoj att berätta idag, men jag kan dock berätta att jag tycker att ni ska klicka HÄR för min fina vän Ellen säljer nämligen ett par skor! Och det kommer mer dessutom. WOHO!!!!

Lillasvart


Blev en kort dag på LTU idag. Sen drog jag, Lisa, Ricco och Martin på max och åt. Efter det blev det lite shoppingspree på stan, och jag har inhandlat mig en proper mobil, faktiskt. Suprise va? Gillar den massa mycket faktiskt, har inte för mycket och inte för lite saker, sååå! Får hoppas på att denna håller i alla fall. Rickard hittade sig dessutom en Camilla, det kanske är värt att nämna också!



Lies, fucking lies

"The smoke clears and in whispering waves of self mutilation I see the dark sky fall to pieces.
The world is sometimes too heavy to breathe, and the dead surround me like an ocean. I can't recognize the reflection looking back through the mirror, as if some sort of silent stranger with mean eyes and a deadly stare he sees everything, and why?
Then with one last glimmer defiant, I'm transformed into a monster, a giant. With no heart, no limbs, no desire.

This is not a suicide letter, I just want a real close look at death. Touch his mattered hair as I pass him by."


I am inside you,
living and breathing

I AM WILLIAM CONTROL.

Local Man Ruins Everything



I’m not a self-help book; I’m just a fucked up kid
I had to take my own advice and I did
Now I’m waiting for it to sink in

Expect me standing tall, back against the wall,
'Cause what I learned was
It’s not about forcing happiness;
It’s about not letting the sadness win

Tar en paus härifrån. Hur länge vet jag inte, kanske en dag, kanske en vecka. Känner att saker är lite jobbiga för tillfället bara. Här får ni en jävligt fin låt i allafall, som beskriver rätt bra hur saker och ting ligger till.

Puss

Teleport


You’re not next door,
You’re not down the street.
You're three thousand miles so teleport to me.

(Fina, fina, fina Man Overboard.)

Come on and lie to me

Hatar livet. Älskar att klaga. Speciellt på söndagar har jag märkt.

Idag skulle jag:
- Plugga teori
- Göra klart två stora uppgifter i engelska
- Ta fram bilder till morgondagens lektion i estetisk verksamhet
- Lära mig iframe

Hur mycket har jag fått gjort? Jag har nästan skrivit klart en engelskauppgift, men jag vet inte hur bra den blev. Sug. Har fixat bilder, pluggat jättelite teori och iframe kan dra åt helvete. 

JAG ORKAR INTEEEEEE. HEJ HEJ HEJ. Så jävla less vill bara sova, lyssna på musik och dricka juice. Är så fucking jävla obrydd i skolan att det finns tamefan inget slut. Nej, nu blir jag bara arg så tror jag slutar.

(En bra sak är i alla fall att flygbiljetten till Stockholm är bokad nu. Inför Irland alltsååå. Asfint.)

Incase you were wondering

Vet att jag är världssämst på att skriva här, men vad tusan, jag har haft annat för mig helt enkelt! Igår gjorde vi i alla fall tårta till Suss och Josse (Suss fyller år 7:e och Josse 9:e) på skolan och mot kvällen drog jag och två braiga cheyer (Josefine och Josefine) till Sävast för att fira dessa två. Hade det massa bra med trevligt folk och pratade om allt från NTI till Kalix och hockey, hahaha. Asfint. 

Några fina citat från kvällen:

"- Går det framåt eller bakåt? 
- Uppåt"

"Det är klart du inte kan någonting om hockey. Du är ju från Kalix, där spelar man ju bara bandy."

"Han är ful och kan ingenting"

"I'M GONNA HAVE A HOUSE PARTY IN MY HOUSE. FUCK THE CLUB, FUCK THE CLUB. FUCK THE DJ, FUCK THE DJ"

‎"ÄR POCAHONTAS MITT NYA OFFICIELLA SMEKNAMN NU!?!?"

I would never fuck up having you in my life

I kinda hate everyone I know,
and lately I've been feeling so low.

Come get inside my bed,
you make me feel dead,
by being out there in the unknown.
(Man Overboard - World Favorite)

DUBLIN, IRELAND

sö 10 jun 2012
10:25 - 12:05 Stockholm, Arlanda (Terminal 5) - Dublin
SK535 Trafikeras av: Scandinavian Airlines | Flygplanstyp: MC Donnell Douglas MD-80 All Series
Bokningsklass: Economy | Bagage: 1 st/pers


Dansar runt i mitt rum och lyssnar på Ke$ha och 3OH!3, för NU ÄR RESAN BOKAD!!! OCH JAG ÄR SÅ GLAD. Det enda som återstår är flyg ner till Stockholm, men dom biljetterna har inte släppts än så finns inte att göra så mycket på den punkten! Alltså är så glaaaad. 10-15 juni 2012, då drar jag och Ellen på äventyr! Och den 12:e ska vi se världens finaste band som vi tillsammans började lyssna på i femman. Tänk om vi hade vetat det då. Nej det är bara för galet.

We are young

Haha, så här såg det ut när vi brainstormade och gick igenom saker vi ville göra/se i Irland... en del i alla fall!

Kan väl dela med mig lite av dagens händelser, Ellen kom förbi på kvällen och vi planerade lite inför våran Dublinresa till sommaren, känns så himla bra och vi är fucking taggade as hell!!! Dessutom blev boende bokat. Fem nätter, ka-fucking-tching. SAS bråkade dock, men det är också snart firrat!



Natives. Natives. Natives.

Fin dag från början, sämre dag i slutändan. Kanske det inte ultimata, känner mig lite såhär:

"I'm just a bastard child, don't let it go to your head
I'm just a waste of your time, maybe I'm better off dead
They turn us loose in the night, I'm fucking Jekyll and Hyde
We'll have the time of our lives although we're dying inside

So let me go, go
So let me go, go
Just let me go, go"

Ljug för mig, ja ljug för mig

Helt värdelös söndag, om jag ska vara ärlig.
Orkar inte ens skriva nåt mer, är så less på mig själv, less på att jag är på väg att bli sjuk, less på allt.

Har en fin skiva (som jag fick i fredags) i min hylla som jag kan titta på för att bli lite glad i alla fall.

Watch the seasons change


Så här har min dag sett ut! Jag har vaknat sent (kanske lite för sent), gjort ingenting och varit ute och kört lite bil med pappa. Gick ju fina fisken! Dessutom hann vi med att ta ett par höstbilder eftersom det var så fint väder, hehehe.

Igår spenderade jag min eftermiddag och kväll i Luleå hos Alexandra! Vi hängde, pratade och gosade! Himla fint. Tog sista bussen hem vid elva och ville bara sova när jag kom hem. Fast jag tvingade mig själv att vara vaken till två i alla fall, jag är ett mysterium ibland.

Puss

RSS 2.0