I do that shit on tour

Hahaha, alltså. Höjden av tristess kanske, det där med bildredigering. Eller vitbalansfiffel. Nååååja.
Har hunnit med ett par saker idag också; lite jobb, lite träning och härjande i Luleå med Josefine och Julia. Häng på BO's i smedjan och jag kände ett cashflow så det blev lite pengar brända också. Fintåååhjå.

Nu försöker jag reda ut vad jag ska göra imorgon. Ser mest troligt ut som det blir träning, ett stycke körlektion och finhäng i B-town mot kvällen med finbesök från Luleyo:) Lov måste ju vara det bästa ever (synd bara att de snart är ett minne blott).
Pusssss.s.s.sisisiiss.s.is.s..s.

So hey, wow, fuck you Sid


I felt something in me change

Vet inte riktigt vad som hänt med vårat internet, det vill iallafall inte vara på min sida idag.
Nåja, har haft världens mest hektiska dag, men den har varit bra ändå! Först jobb, ett träningspass sen till Luleå en sväng för en fika och lite vandrande på stan med Erika och tillsist en körlektion. Nu förtjänar jag SÖMN så godnatt!

Hang the blessed DJ

Packar en liten väska och beger mig norrut till mormor och morfar för att spendera lite kvalitetstid! Annars lyssnar jag på The Smiths och funderar. Förresten, on a completely unrelated note; såg att de bytt namn på Gärdesskolan till Kristallkulans förskola tidigare i veckan. Varför? Jag känner mig minst sagt kränkt och berövad på min barndom...

The few that remain

Freeeedag! Lite pengar rullade in på kontot och en del rullade lika fort ut, men en biljett till stora staden rikare blev jag! Ååh, längtaaar. Snart gör jag och Alexandra Stockholm osäkert! 

Ja, och sen avslutade jag den här dagen och firade in att vi nu har sportlov med fredagsfika i Luleå med fikafolket, bäst! Asbra dag. Gladgladglad (trots den läskiga ryssen bakom oss på bussen hem)

Just 'cause we're down, doesn't mean we gotta stay there

Det känns som att det händer så hemska och dåliga saker hela tiden, därför tänkte jag bara påminna er om att ni är så himla himla bra. Och vänner och kompisar som inte är på någon bild ska absolut inte känna sig bortglömda, för jag älskar er lika mycket! Puss.

Livet är människans bästa tid

Jobb 07.30-10.30, skola och hem. Vanlig onsdag, dvs!
Förutom ett väldigt hemskt besked jag inte riktigt kan begripa. Känns så konstigt bara och det känns inte alls som att det är sant. Vila i frid.

Bara jag och plogbilen är vaken, och mina tvivel

Fruktansvärt magiskt.

Jag vet vad jag ska titta på ikväll


Vigselringen på ditt lilla finger


Känns rätt konstigt att jag säger det här men... bra söndag! Har fikat med Julia på Opalen i ett par timmar och haft det trevligt! Sen drog jag hem och gjorde ingenting, ingenting, ingenting!!

En känsla som jag haft sen jag var barn

Ellen kom på besök denna kväll! Vi gick och hyrde Let Me In (USA-versionen av Låt den rätte komma in) och Limitless. Myslördag, jag gillar!

You have no idea how unproductive it is


Picture Perfect


Halvkass bild från en tidigare fikafredag, men vi körde ikväll igen! Bästa fredagstraditionen everrrr.
(Vi är förresten grymma på pest eller kolera. Hahaha.)

Sen har jag skolat mig idag också, men det är inte så intressant. Känns som jag fått massa gjort i alla fall så det är ju helt gaaalet bra.

Breathe in

Torsdag = samhälls & grafisk kommunikation. Fast idag blev det även lite lek med Rickards nya objektiv som jag är lite kär i! Måste nog köpa ett sånt jag med.

#defendpoppunkforever



Gjorde bästa listan ever. Här.

world favorite

i spoke to myself in the mirror for a while tonight
and i made a promise;
that i would never fuck up having you in my life.

- - -
I bought a new notebook for the road
covered it with your area code
over and over again
it's tattooed by the pen 
and i wish it was my home

'cause i kinda hate everyone i know
and lately i've been feeling so low
come get inside my bed
you make me feel dead
by being out there in the unknown

Do they even know you?


Utbildningsmässa i Piteyo blev det visst idag! Fick en jävla massa kataloger, pennor och grejer. Tyvärr vet jag fortfarande inte vad jag ska göra med mitt liv. Skitless på att höra om alla hjärtans också (lovade mig själv att inte nämna det egentligen från första början). Inte för att jag är singel själv och det kommer någon form av bitterhet från det, tycker bara dagen är allmänt överskattad och värdelös. Puttinutt gulligull, finfint.

Äsch, efter vi kommit från Piteå blev det spring på stan i Luleå med Julia och Josse. Fint! Hemma vid sex nån gång och då blev det en sväng in till Boden och sen åt vi thaimat (NEJ, thaimat och kinamat är INTE samma sak).

Vadfan. Låter galet jävla bitter, men ja. Åh. Fuck lifeeee. Skittrött och asless på att vara trött och vill inte göra någonting och ÅÅÅÅÅÅH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hatar allt och alla.

MVH, Emojäveln

Isarna

Saker jag gör när jag egentligen borde plugga: Tittar igenom gamla bilder (typ sommarbilder och saknar lite), rensar spotifylistor, letar ny bra musik, redigerar bilder, facebookar, hänger på sas.se och tittar på flygbiljetter, dricker smoothie, halvsover, sjunger, försöker räkna ihop hur mycket jag pengar jag kommer tjäna och vad jag ska köpa för dem, överlägger med samvetet, tittar på start the machine & straight to dvd, tuggar tuggummi, dricker juice (inte samtidigt), lyssnar på Burn Heart Burn med BD och skriker alltid i första delen ("YOU SPEND YOUR DAYS AT A DEAD END JOB WHERE YOU DO WHAT YOU ARE TOLD!!!") & dricker vatten ur de dyraste kristallglasen vi har sittandes i mitt ostädade rum med myskläder och uppsatt smutsigt hår.

Ja, alltså: gör i princip allt för att slippa. 
/Fuck life

None of my time is wasted


Vi åkte till Luleå och failade med bussbiljetterna (men som tur så var busschauffören snäll), hängde på Josses loft och spelade, drack lite drinkar och hade det trevligt. Sen begav vi oss mot Kafelino och rejvade där ett tag innan det blev hemfärd vid halv tre nån gång. Bra kväll med bra människor, let's do it again snart!!

Det kommer bara leda till något ont, ändå

Sitter och lyssnar på den här fina låten (som jag inte alls gillade förut) men ja. Fin ären. Hela morgonen har bestått av att ligga i sängen och lyssna på musik och försöka lära sig lite körkortsrelaterat. Nu ska jag snart ta en dusch hade jag tänkt och sen lite senare ikväll drar jag till Luleå för lite kalasande med fina vänner! Ska bli himla fint.


Before I die

(Bara för att jag hatar när andra gör såna här så var jag tvungen att göra en själv)

Leave in silence

Bjuder på ett par projektarbetesbilder. Idag blev det ingen skola för min del, var helt enkelt för trött och nog förkyld för att inte dra mig upp ur sängen vid sex på morgonen. Så ja, idag har jag redigerat lite bilder, lyssnat på vinyler i 45 varv (=de går snabbt och med bebisröst) och ja.. vilat. Druckit te och knaprat fishermans friend. Imorgon ska jag då hursomhelst på rejv i Luleåstaden med fina vänner, inte ska en liten förkylning få hindra mig!


Har ni analfapet?


"Äh, du ska inte lyssna på den försenade aborten här"
"Schhh, han hör dig" 

Hahahahaha, bäst.

All I want to do is see you again


Hittade A Broken Frame med Depeche Mode på vinylaffären som ligger på Malmudden. Fint. Vill dit igen. Tänkte vara produktiv (som jag alltid tänker men aldrig har orken till) men ja. Vafan. Livet. Håller på att bli förkyld också, halsont och grejer. Får hoppas att det försvinner snarrrt.


I wonder if you'd notice

Började dagen med kokos och Nothing Personal och avslutade den med att klara fas B! Plötsligt kändes livet lite bättre.

The story so far

Eftersom jag har lite dåligt med bilder för tillfället så tänkte jag att jag bjuder på en bildis på monkijackan jag köpte i helgen. Gillaren himla mycket! Tyvärr är det liiiite för kallt för att jag ska kunna använda den för tillfället. 

Har inte något intressant att berätta idag heller (när jag har jag det egentligen? Typ tre gånger om året.) Måndag innebär som alltid jobb, skola och gym. Har dessutom frusit som aldrig förr idag känns det som. Jag är i vilket fall som helst överlycklig över att ha sovmorgon imorgon. Att få åka med 9.44-bussen är det BÄSTA. 

Äsch, nu gormar jag bara på. Om ni inte har något annat för er kan ni ju vila blicken på mitt fina partydjur där i bakgrunden!


Hahaha Joel <3


Keep your hopes up high and your head down low

Har hunnit med ett pass på Step In med Lisa idag! Och inte så mycket mer utöver det. Jo, lite projektarbetes & svenskaplugg. Nu orkar jag inte mer och jag intalar mig själv att det är okej, så ska jag lägga mig i stängen och dö! Mhmm. Bjuder på bästa träningslåten också, ADTR är galet bra.

Yeah you know what to do

Trotsade vädret och hängde med Keshagirl i Luleyo idag, shoppingspree!! Fyndade en ny mössa för 30 kronor på gina och en jacka på monki (som förresten INTE var svart, säg grattis) för en hundring! Asbra. Nu ska jag alldeles strax dra mig mot stan, blir lite Bodensiahäng och cider med Katarina! Mys.

Iceage

Jag och Lisa for ju som sagt ut och fotograferade lite runt om i Boden igår. Här är ett par bilder! Galet trevligt men galet kallt också.

Idag har jag hunnit med skola (wow, motherfucking surprise på dig med) och kvällsfika på Friends med Josefine och Julia! Sen kan jag även informera er om att det varit kallare än -30 grader idag. Känns inte okej.

Hur man raggar



För vi tar snart studenten(!!!)

Idag möttes vi av en stor brun kartong när vi kom till skolan som det stod 'STUDENTMÖSSOR' på. Så ja, studentmössan har kommit och jag är asglad. För snart tar jag studenten, och det ska bli så fint! Galet, galet less på skolan bara. Fast ändå är lite sådär ångestfyllt, såklart. Men just nu är jag nog inne i en "TAGGAAA"-peiod så ja, hehehe. Nåja!

Nu ska jag söka runt lite efter tal på internet, sen kommer Lisa förbi och plockar upp mig på ett tag, så drar vi ut på ett litet hemligt uppdrag;) HAHA, inte så hemligt men vi kan väl låtsas!

The wrong questions with the wrong replies


Trött som tusan efter att ha spenderat lite tid på Step In, skönt att jag börjar få in lite rutiner iallafall! Nu ska jag strax sova och avslutar den här dagen med den här låten och videon för jag tyckte den passade rätt bra eftersom jag ska börja min dag imorgon med en körlektion, hahaha.

Ni talar om framtid


RSS 2.0