i fuck this up almost every time

you pushed me away
you pushed me away
but i feel alright

if time was on my side
the clocks would say 'i'm sorry'


Maskinen för alltid


Eh, galet nöjd tjej?? Belönade mig själv efter jobbet med att beställa ett par nya skor! Blev ett par nya Vans, fast inte som mina gamla då. Stod mellan dessa och ett par Macbeth, men he blev it nå mere! Sen beställde jag även en Maskinentröja :DDDDD. Asglad. Älskar maskinen. Maskinen för alltid.

Nu ska jag hämta pappa på station! Och sova. Jobbar ju visst delad tur imorgon, 07-21. Wihoooo

Behövs ingen rubrikjävel


My heart is crushed


I'm my own worst enemy

 
Fortsätter med instagrampixxx! Nåjå. Har inte gjort ett skit idag, lovar!! Eller ja, vaknade sent och for till Luleå för att hämta ett stycke bil. Nu mot kvällen däremot så for jag och Lisa till Luleyo för att fira Johanna lite i förväg. Det blev mys utomhus med peepz! Fina fisken. Efter det for vi till Malmudden, hämtade upp Ricco och sen blev det McDonalds. Fuck YE. Nu ska jag sova. För jag är trött. (Som alltid)

HERRO

I feel reborn when you touch my arm

Lyssnar nästan bara på Spirit Desire med Tigers Jaw nuförtiden. Waiting for the sun, but I know that it'll come.
Jaja, annars händer det inte så jättemycket i mitt liv. Idag har jag jobbat, vilket jag gör varje dag den här veckan förutom torsdag. Men nu har jag gjort bort alla mina morgonpass tills helgen kommer, så fuck yes! Gillar att jobba kvällis. För sovmorgon är ju en bra grej!
 
Nåja, efter jobbet idag somnade jag till när jag kom hem (haha, ovanligt..) och sen drog jag och Lisa ut på en promenad och snackade lite bajs om allt möjligt! Sen blev det ut en till sväng vid tolvtiden med Suss, vi köpte Red Bull på Statte! Inte kanske jättesmart om jag hade tänkt sova och så, men helvete. Jag är på bra humör so I DO NOT FUCKING CARE!!! Hehe. Nåja.

Annars känns det ganska fint i hjärtat av vissa anledningar. Fast dom får ni inte veta, för jag är så jävla kryptisk och hemlig av mig. Nä. Men ändå. Hihi.



Så fin att man vill gråta lite


"I get scared you'll leave me soon,
even though we call each other every afternoon."

I'll smile and you'll wave

 
Ja jag vet att ni älskar när jag förgyller er dag med instagram-bilder. Började i alla fall min dag tidigt tidigt (för att vara ledig) med ett besök hos sjukgymnasten. Gick brabra och nu ska vi få till knät till hundra procent! Sen ringde pappa och bad så snällt om att jag skulle komma och hämta honom från jobbet i Luleå så jag kunde ju inte säga nej. Kom hem, slocknade i tre timmar (ja, har börjat sova middag, hahaha. Bästa.) och sen har jag och Joel varit på Boden Alive! Vi och 96:orna i minishorts och magtröjor. Åh, så vi kände att vi passade in. Men himla trevligt var det, vi åkte breakdance och stardancer ju!!

Skrattar varje gång


My song has not been sung


Hahaha. Började precis skatta helt utan anledning. Klappar mig själv på axeln och säger "duktigt Stina, det där gjorde du bra." Äh, vafan. Kryptisk tjej!

However, har följt med daddeeey till stugan en snabbis idag, sen hem och sen dess har jag inte gjort nånting! Eller jo, for och handlade och gick ut på spontanpromenad med Lisa! Nu ska jag sova för dom ringde visst in mig idag och ville ha mig till att jobba 7-12 imorgon såå, okejdå!!
 
Förresten var jag lite skeptisk till låten från första början men nu lyssnar jag på den hela tiden, så jävla catchy!!
 

Long live the reckless and the brave


Men JA! Har inte skrivit på ett par dagar men har i alla fall under dessa hunnit med att vara en sväng till Luleå, träffa Josse och Alexandra, fikat på Waynes och vandrat runt på stan. Igår var jag förbi Birgit och blev bortskämd med smörgåstårta, hallon och glass (igen, hehehe), vi såg på allsång också och det var bäst för Markus Krunegård var med ju! Sen tvingade jag ut Joel på en svängom. Vi satt på max ett tag och sen for vi till vårt place och satt där ett tag med. Fint. Lyssnar mest på Neighborhoods nuförtiden också, bara så ni vet. Och All Time Lows nya.

I wish you didn't have to be so bad

 
Hej och hå, här snor jag bilder av Josefine. För idag har vi varit och ätit på max och hängt i en lekpark, joho. Sen mötte jag Joel en snabbis och hängde med honom en stund. Bra grej.

Another planet

 
Ja, det blev lite festligheter igår visst! Spelade med andra ord (bästa spelet evör) åt popcorn! Senare blev det utgång på bränna, stannade dock inte så länge eftersom det icket fanns något dancefloor och sen var det inte så mucho folk eftersom de flesta hängde på farmen. Men trevligt hade jag då i alla fall, WUH!

Han hade pengar och vänner för livet

Åh, vad allt känns bra nu! Jobbade 7-16 idag, och nu är jag ledig i nio dagar, YAY! Första helgen jag är ledig sen jag började jobba, stooort. Det ska vi fira imorgon med utgång blev det visst bestämt, låter brabra! Har inte varit ute sen studenten jö. *omg parteygirl* näää. 

Men firar lite gör vi nog ikväll med, fast med dusch, myskläder och choklad! Nåjååååå!


If we're fucked up, you're to blame

 
Hej och hå, idag drog jag, Julia, Lisa och Rickard ut på roadtrip till Finland! Det var väldans trevligt. Sen hann vi även med en sväng på IKEA och mat på max! Brabrabrabra. När jag kom hem hade jag visst fått (rätt) paket från USA! Mina fina armband som jag så länge velat ha. Bäst. 

Jag vet för jag stal deras pass

 
Så dålig kvalité på bilderna att I DON'T WANNA LIVE NO MORE //medieeleven. Men ja, min photoshop-trial har gått ut och än har jag inte listat ut hur jag ska lösa det. Måste komma på en lösning väldigt snart känner jag. Äsch, hursomhelst!

Var på stan med Joel idag och spendade massa pengar. Investerade i riktiga (bed head i mitt hjärta forever) hårprodukter och sen fyndade jag lite singlar på kupan! Utöver det blev det massa vandrande överallt och nu mot kvällen har jag och Katarina suttit på Bodensia och druckit te och pratat i ett par timmar! Finfin dag. Och imorgon ska jag visst jobba! Tre dagar och tre pass kvar, sen är jag ledig i hela nio dagar! :D Glad!!
 
P.s angående bilden på mobilen: jag fick en ny på garantin, och plötsligt kändes livet lite enklare igen! 

washington square park

i'm looking for the upsides
to these panic-attacks nights

trying to play the b-side
to this awkward life of mine

I've been obviously on the verge of a mental breakdown this week

 
Vet inte riktigt vad jag vill säga, men Wonder Years är så jävla bra. så. jävla. bra. Tror jag är på väg in i en TWY-period. Känns rätt.

Here comes the promise of summer

 
På senaste: avslutade min tredagars ledighet med att dra till Luleå och sitta på Friends uteservering i solen med Johanna! Asfint. Sen åkte jag hem, jobbade kväll och denna helg är det jobbjobb som gäller. Delad tur idag och igår 07.30-20.00, tur att jag är ledig måndag och tisdag! Hihi.

Förresten så kom min fina underbara bästa familj hem igårnatt. Satt väckarklockan på 04:00 och fick kramas med mina tre hjärtan som jag saknat så mycket under dessa två veckor!! Sen fick jag presenter också, vilket självklart också var fint! En parfym, gojävla godis och lite hårgrejer. Wiiih!!!!!



Året 2012 så här långt i.. MOBILBILDER!! YAY

 
Eftersom min mobil är inne på lagning och jag för en gångs skull överfört bilder till datorn så varsågod! Här är ett par blandade bilder från 2012 this far! WOHO

Anthem for the unwanted

 
Bra grej när tisdag innebär mongiga egobilder! Jag vet inte ens varför jag skriver nu för jag är alldeles för trött, men jajajajaja! Även idag blev det en sväng ner på stan för att luncha, lever drömlivettttt. Sen promenerades det runt lite på stan och nu på kvällen har Joel varit förbi och ätit middag och hängt med maj! Finfint. 

Nu är jag trött efter massa körsbär och Jersey Shore! Puss.

I traced away the fog

 
Igår: blev bjuden på lunch i stan, gick ännu mer på stan med Lisa och uträttade ärenden och annat skoj, fick håret färgat av Lisagirl (tack raring!). Sen hängde jag med Jonte ett tag på kvällen och jag kan nu konstatera att jag är SÄMST på att göra pannkakor/plättar/whatever. Eller ja, goda blev dom men fulast ever, hehehe. Vi åkte på upptäcksfärd i Btown på natten. Sånt som vi gör bäst.

Färger på natten

 
Blev visst lite orange idag! Och fuck you, I like it very mucho.

This is so much fun

 

HAHAHA. Jag dör. This is so awkward <3333333

Everything's gonna be fine

Åh så fint allt känns! Lämnar allt jobbigt bakom mig, lyssnar på finaste favoritbandet och pratar med fint folk. Jag älskar er, kära familj, vänner och band. Ni är så himla himla fina!!!! 

Let's light another match, 
Stop living in the past.

However, idag har jag jobbat från klockan sju till tolv, om någon var intresserad! Sen på eftermiddagen blev jag minsann bjuden på smörgåstårta och hallon. Fast inte samtidigt då! Ännu lite senare så blev det en promenad och massa prat plus jordgubbsätande med en fin, och sist så drog jag ett häng i Buddbyn med en Julia! Vi såg En gång i Phuket och jo, den var som ruulig! 

Imorgon har jag också lite roligheter planerade och det känns så braaaa! Uppskattar ledighet, åhja! Hela tre dagar ju. YAY!




RSS 2.0