hur ska jag ha det egentligen?

 
man overboard släpper nytt i slutet av maj, älskar det bandet och de singlar som de släppt hittills jättemycket, men det känns som att när man kommit ur sin livslånga (känns det som iallafall) olycklig kärleks-fas så relaterar man inte till musik på samma sätt längre, för att ja... det finns ingenting att relatera till. SNACKA OM ATT ALDRIG BLI NÖJD. nåja, låten är i alla fall SUPERBRA så lyssnananana

och jag ska chocka hela världen

ja, alltså, det här är den enda bilden jag har från igår så attEH! det blev lottelördag och vi firade joelhjärtat som fyller år nu på torsdag! hade en jätteskoj och slightly galen kväll, haha. fantastiskt. 
 
nu idag har jag inte gjort så väldigt mycket, träffat erika nu på kvällen, ätit på max och pratat en massa. så himla fint! har känt mig lite konstig idag, lite som jag vet inte riktigt. men nu ska jag sova tidigt och imorn är en ÄNNU bättre dag har jag bestämt! pussen.

you're free to whine, it will not get you far

 
hej kompisar! idag har jag hunnit med rätt mycket faktiskt. varit till luleå och lunchat med erikan, dessutom vandrade vi runt på stan och tittade lite. synd bara att kommunen ska va så himla efter med löneutbetalningarna och att vi inte får pengar förren den 27:e. (eller 26:e i detta fallet) HUUU! nåja, vi handlade i alla fall en pressis till ellen som fyller år på tisdag, hehe. OCH (!!) vi hittade världens bästa Salamander. ring!!! helt crazy.

sen efter allt sånt finbus så har jag jobbat ett kvällspass, ätit jordgubb & kiwisallad och skrivit kärleksbrev. wee! och snart är det cheers to the JÄVLA WEEKEND. veckorna blir ba längre och längre. 

you can do better

gjorde ni också så när ni var yngre? alltså, skrev och radade upp alla band och artister man lyssnade på alla communitypresenationer när man var fjorton-femton? det var det mest fantastiska jag visste. trodde på allvar att jag skulle hitta min musical soulmate på det viset. gjorde till viss del det, fast skulle väl inte säga soulmate direkt (eh, nej verkligen inte.) 

men det var så himla kul på ett vis, för jag var så himla mån om att det bara skulle vara coola band, fast det var väl sån man var. älskade att lyssna på eminem men det var hemligt. så mina listor såg väl ut ungefär så här:

blink-182, +44, angels & airwaves, good charlotte, simple plan, from first to last (lyssnade på tre låtar, som jag knappt gillade okej), nickasaur!, jeffree star, millionaries, breathe carolina (hahah), panic! at the disco, håkan hellström, marit bergman, markus krunegård, broder daniel, scotty vanity (hahah), fall out boy

så vill bara säga att det känns så himla skönt att bara ha släppt allt det här nu, NO GUILTY PLEASURES!!! och finns så jävla mycket mer att lyssna på också. mmmhmm. för det skulle väl se ut något sånt här idag:

blink-182, +44, angels & airwaves, the wonder years, maskinen, ansiktet, broder daniel, good charlotte, say anything, eminem, ke$ha, zacke, petter, kristian anttila, markus krunegård, marit bergman, lars winnerbäck, kent, johnossi, all time low, millencolin, ebba grön, sum 41, the offspring, the descendents, man overboard, fireworks, the story so far, tigers jaw, patti smith, weezer, britney spears, backstreet boys, afasi & filthy, joy division, the xx, the used, zebrahead, new found glory, handguns, asher roth, lilla sällskapet, chris crocker, cobra starship, the smiths, 3oh!3, the all-american rejects, william control, lasse lindh, bob hund, bowling for soup, depeche mode, alina devecerski, familjen, de vet du, andrew jackson jihad, dave days OCH SÅ VIDARE. 

så till dig som läser det här; jag hoppas verkligen att det här överrenstämmer med dina preferenser, för det här inlägget är bara skapat av den anledning; att hitta en musikalisk själsfrände. om så är, vänligen kontakta mig snarast möjligt.


i samma båt tills döden skiljer oss åt

 
har aldrig riktigt tyckt om petter, har väl inte tyckt illa om honom men ja, mja, njä. MEN NU! alltså herregud vilken bra skiva. orkar inte ens. ska införskaffas imorgon, så himla bra bilmusik också. svensk hiphop alltså, MUMS.


 

men alla har ett val, ja det är paradoxalt. å vissa kör på max tills dem krockar frontalt


waaah. idag är det lördag men känns som en... tisdag. blir dock så himla sugen på utgång och partycups och hela faderullan när jag kollar instagram... nåja! att få ihop lite pengar på en helg är väl inte helt fy skam det heller. 

så ikväll har jag spenderat min kväll främst med att prata med erika och mms:a dubbelhakebilder till varandra, hahaha. gud, älskar den tjejen aso!! ja. det var väl det. nu ska jag sova! PUSSEN.

 

jag måste bort härifrån, det är inte sunt

 
så himla bra

nånting hotar kväva mig

oj hej! har gjort rätt mycket skoj sen sist.

i lördags blev det fika på hanssons med melinda, niklas, cornelia och isabell sen hängde jag med alexandra hela kvällen och vi åt nötter och körde runt planlöst i l-town. avslutade med att träffa joel en sväng efter att han slutade jobba klockan tolv! 

på söndagen begav det sig till luleå igen, denna gång för att träffa erika! vi middagade fancy på mcdonalds och sen tog vi med oss alexandra på äventyr till storheden. 

måndag jobbade jag ett kort morgonpass, och sen är jag ledig nu tis, ons, tors. sen ska jag visst jobba långhelg fre, lör, sön, mån. kör ba!!
 
puss

search the ruins for trapped doors, wonder what you're put here for

...och ÄNTLIGEN fick jag helg också. fantastiskt. tröttast i världen efter att ha jobbat två långkvällar på raken, men det har ju gått bra så vad har jag att klaga på egentligegegen!
 
ska hoppa in i duschen och sen sova för imorn händer massa bra och skojiga grejer! weee.

 

det enda som jag vet; inga järnrör biter på mig


fruktsallad och turkisk yoghurt plus godaste téet ur bästa lilla my muggen = bra avslut på bra dag! har dessutom hittat bilen jag ska köpa. på lördag hämtar vi hem VIGGO! IIH.
 
 

det var så fint när jag gjorde slut, jag bjöd på middag med levande ljus

idag är en himla bra dag för att:

1. solen skiner
2. idag ska jag och paps till luleå och titta på en bil(!!!)
3. ikväll ska jag träffa joel som kommit hem från stockholmo
 
mer har jag egentligen inte att berätta. HA EN BRA DAG.
 
 

so fuck the world and what it wants me to be

 
yay! spegelvänt! och en nyvaken bild tagen at some point under förra veckan. vad har jag gjort idag? läst ut john greens paper towns. himla bra den med, även fast jag nog gillar hans looking for alaska & the fault in our stars snäppet mer. fast slutet på denna var fantastiskt. ledsamt men sant och fint och tragiskt osv osv

annars har jag jobbat 12-16, lyssnat på APRIL-listan på spotify som bara innehåller två låtar, båda med the wonder years, än så länge. snöat in på living room song nu också, så himla bra. sen fick jag hem en beställning från adlibris, innehållande tre nya böcker! franz kafkas processen, nick and norahs infinite playlist och george orwells 1984. spännande!!!

pussen
 

and they keep asking me what i'm doing with my life

 
 
jahapp, då var den här helgen slut också! väldigt bra har den då varit, har ju haft erika på besök och det blev utgång på lotus (ovanligt när det gäller oss) med suss & sandra! sen har raringen överraskat mig med kärleksförklaringar, jag har tagit halvsneda egobilder och till sist har jag och ellen avslutat helgen med att se mando diao på kulturens hus. så himla bra var dom, helt klart långt över förväntan. och gustaf norén är så jävla snygg. i kid you not. pussen
 
 

jesus christ, did i fuck up?

 
 
som sagt, åh.

all the people i graduated with all have kids, all have wives

herregud. the wonder years. så jävla fantastiska alltid. passing through a screen door är så himla himla bra.
 
blev som sagt luleå idag och fika med erika & louise. massa FINT. sen har jag och ellen varit och tränat nu på kvällen också, weo weo! annars fortsätter min biljakt. alltså, på att hitta en bil that is. har så himla abstinens och känner mig helt sjukt limiterad till allt. UH, det värsta någonsin. 

pepp inför kalaslördag imorn!! och nu ska jag lägga mig och läsa john greens paper towns. puss.
 
 

life is not a spark in space, an episode of will and grace

ah, det märks att jag bara var godkänd i webbdesign. gud vad tråkigt det är med koder och allt och bajs. NÅJA, nu ser det väl lite mer propert ut här än för ett tag sen. fast jag orkar inte engagera mig att menyn är under alla inlägg..... JA OKEJ HEJ.

har blivit så himla förälskad i bandet say anything på senaste. do better är en av de bästa låtar jag hört och jag skojar inte ens LITE!!! 

search the ruins for trapped doors
wonder what you're put here for
 
 

what do you have to say for yourself?

 
hade en av de sämsta nätterna nu inatt. träffade joel efter jag slutade jobba klockan nio och så kör jag in i en korsning, det slår slint i huvudet och addera halka på det. krockade såklart. bilens ena sida, med bakdörren och allt blev intryckt, punka på båda hjulen och de pekade åt helvete. ingen idé att reparera, kostar lika mycket som att köpa en ny (om det inte rent utav blir billigare). 
 
ingen blev skadad som jag är så himla himla glad över. även fast jag såklart hatar mig själv så obeskrivligt mycket känns det ändå bättre idag än igår och det är väl bra antar jag! det fixar sig. allt fixar sig. (joel, jag är så glad att jag har dig och älskar dig alltid alltid)
 
 imorgon ska jag i alla fall ta mig till luleå för att träffa väldens bästa erika. ska bli väldans fint! och i helgen ska vi kalasa. sådetså. 

RSS 2.0