Five more minutes in bed, with the covers over my head

Lägesrapport: lyssnar väldigt mycket på Man Overboard (om ni inte räknat ut det redan) men även Handguns. Speciellt Early Retirement av någon anledning. Vet inte riktigt varför för egentligen gillar jag ju att jobba, har väl bara kommit in i nån svacka. 
 
Igår köpte jag en ny dator, mmmm fucking interesting, jag vet. Anledningen till det var att min gamla dator (som jag egentligen tänkt göra mig av med efter vi tagit studenten) mer eller mindre gav upp. Can't blame it though, fem år är väl rätt mycket för en tretusenkronors dator. Eller vad vet jag, är väl ingen expert!!! Blev en MacBook i alla fall och jag blev helt sjukligt nöjd.
 
Äsch, annars är det väl bra! Börjar känna mig lite sugen på att börja plugga något faktiskt. Måste bara våga ta steget (och kanske eventuellt komma på VAD), för jag har lovat mig själv att aldrig börja läsa något här uppe. Hmhmhm.

Åh, gormigaste och mest delade inlägget någonsin i hela världen. Har i alla fall mycket att se fram emot närmsta tiden! På onsdag blir det en tripp till finland (mest för roadtrippandet för min del) så hoppas det inte är lika mycket snöstorm som det var idag. Hua. Sen till helgen så blir det kalasigheter med Erika! Wee!! Ska bli himla skoj. Plus att Kristian Anttila kommer till Luleå den 11:e februari och honom vill jag se! Ih.
 
Fast nu ska jag pysa. Först hänga lite, sen träna! Puss & cheers raringar

Blått ljus på gator där vi lärde oss att gå

 
Igår var jag och middagade på Harrys med ett par rara som jag inte träffat (samtidigt) på väldigt länge. Efter det bowlade vi och drack drinkar och vin. Fast jag var alkoholfri för jag körde bil. (p.s drack godaste alkoholfria drinken. MMM HALLON ily 4-eva) Det var hursomhaver väldigt fint att träffas igen <3 hihi.

Idag har dagen spenderats till största delen i sängen. Illamående från helvetet fick kombineras med Patti Smith så det blev lite bättre. (Just Kids är fantastisk så långt jag kommit förresten), sen till eftermiddagen redde det upp sig och nu på kvällen har jag varit och träffat finaste Joeln i ett par timmar. Micket bra!

Så jävla fantastiskt band

  
  
 
Orkar inte med hur äckligt, fantastiskt och OTROLIGT bra Man Overboard är. Allvarligt. Får ont i magen. DEFEND POP-PUNK.

I mapped it all out, I mapped our lives out

Hej ALLIHOPEN! Är ju kanske mest kass på att skriva. Har (som vanligt) inget att berätta. Jobbar mest och träffar folk. Var tillexempel med Joel i lördags och var ute och gled och pratade och gosade som vanligt!!! Ah det var väl det. Nödvändigt. VILL BARA HA FREDAG SÅ JAG KAN FÅ LÖN. 

Nuså.
Hejrå
 
P.S fick keshas 'warrior' av joel. tack BEBS DU ÄR BÄST

NYE -12

 
Anarchy in the UK!!! Hehe ne men ikväll har Lisa och Katarina varit hit och självklart tvingade jag Lisa ta med sig ett USB-minne med bilder hon tagit under our tripppp. Här är i alla fall från själva nyårsafton, som jag inte hade jättemucho från.

Kan sammafatta genom att säga att vi fikade massa på starbuckan, var inne i en galet stor (,fin och bra) bokaffär som var tre våningar och åt godmiddag i form av fish and chips (HEHE BÖJD FISK) innan vi kollade fyrisar! Galet bra new years eve mothafucka!!!!

I drove through Berlin tonight

 
Får fortfarande rysningar vid tanken att jag äger den här. Och att jag varit till den här butiken. (IIIIIHHHHH!!!!)

most accurate description ever

 
I've grown to hate this connection, this connection that I weave
I drowned you in alcohol last night, but you poked air holes through my chest

baby ur so perfect

 
 
It's well known that we have a fragile heart

Årsresumén som aldrig blev


Satt och läste på Lisas blogg (där jag snodde bilden från också) och kom på att jag inte riktigt skrivit nån årsresumé. OCH JAG ORKAR VERKLIGEN INTE. Blir helt arg på mig själv men orkar fan inte sammanfatta!!! Haha :(

Men vi kan väl ta det lite snabbt så den inte kommer i juli i alla fall; 2012 har varit ett så jävla bra år för mig. Har hunnit ta körkort, ta studenten, se mitt favoritband, skaffa mig ett jobb, varit alldeles för full flertal tillfällen (och haft så jävla KUL), sett maskinen, åkt till london och träffat så mycket fina människor hela året.

Alltså blir helt till mig när jag skriver det här!!!! Så himla lycklig och tacksam för allihopa och kanske främst Joel som alltid alltid står ut med mitt tjat och gnällande och vill sitta i kalla bilar med mig på tomma parkeringsplatser mitt i natten. (+ Lisa som jag får klaga till om saker bara vi förstår!!!)

Bubblar i magen när jag tänker på studenten också, hade en jättefin studentvecka och studentdag trots att det var kallt. Så himla glad att jag fick gå i den bästa bästa klassen under tre år. (Älskar er och saknar er MP09!!) 

Ååååh. Vet inte vad jag skriva mer. PUSS 2012 och VÄLKOMMEN 2013 I'M SO EXCITED FOR YOUUU

I London blev en del av mig kvar

Alltså har verkligen ingenting att varken säga eller berätta typ någonsin. Haha, allt bleknar alltid när man kommer hem till verkligheten. Har i alla fall hunnit dra på mig en till halsfluss OCH senare en förkylning. Va e oddsen!!!! Äsch.
 
På bilden är i allafall ett urval av saker jag köpte i ENGELANDET! Favoriterna väl. Hihi.
 

Panic on the streets of London

 
P
 
Världens längsta inlägg, JAG VET. FÖRLÅT DÅ. Men svårt att få ner 500+ bilder till bara ett par stycken ju, hehe. Tänkte inte skriva så mycket mer än att vi har haft en gaa-a-a-alet bra resa till London!!! Så himla skoj, så himla nöjd och så himla fin stad! (MEN STOR) 

Vi har bland annat blivit förbannade på tunnelbanesystemet, embraceat att vi var i England med att svälja ner medicinen med te, sett bland annat buckingham palace, picadilly circus, hyde park (WINTER WONDERLAND!!), oxford street, big ben, london eye OSV, kollat in fiskar på SEA LIFE (serri dom hade till och med ABBORRAR, hahahhaha) + klappat en sjöstjärna!!!, spenderat timmar inne på primark (aldrig varit så utmattad som efter det ok) smugglat in sprit på fyrverkeriområdet (okej, mest jag), sett en FANTASTISK jävla fyrverkerishow på tolvslaget!!!, promenerat i folksamling (en 45 mins promenad tog 3 timmar, just sayin), lärt engelsmän säga GOTT NYTT ÅR, sjungit one directions 'live while we're young' i flera dagar, varit till världens BÄSTA skivbutik, fikat i timmar på starbucks & pratat om äckliga saker under luncher och middagar bara för att ingen ändå fattade vad vi sa.

Tänkte lägga till mer men NU ÄR JAG TRÖTT OCH DET FÅR VA NOG!!! hihi. Hit åker vi i alla fall igen:) CHEERS LOVE! 

RSS 2.0