and we danced, and we cried

hej hej hej. happ, är ju som sagt sådär mysledig nu så försöker utnyttja det på bästa sätt!
 
i tisdags var jag och katarina på bodensia och drack nån cider på uteserveringen där, galet mysigt och somrigt! igårkväll så for jag och plockade upp joel efter han slutat jobbet och vi for och gjorde lite ärenden samt plockade upp melinda efter vägen innan vi begav oss mot erika och ersnäs! där blev det massa bus och prat till tidiga morgonen.
 
_ÄLSKAR_ livet just nu. så himla fantastiskt; varmt, tillgång till egen bil och tar mig överallt jag vill, dubbla löner nästa månad (okej, skatteåterbäring men är ju typ samma), världens finaste vänner, jobbar på ett jobb jag trivs på, kesha & stockholmsresa under en ledig helg i juli. man vill ju nästan gråta lite.
 
puss!

i always knew i had the answer, but i never understood the question

 
hej mina hjärtan! jag har inte så mycket att rapportera men gör väl det i alla fall; har spenderat senaste veckan i kaosboden (kaosboden just pga allt som hänt här senaste tiden nyhetsmässigt) och har dessutom jobbat största delen av veckan så det är ju hur bra som helst (mvh tjej som tycker om bra lönespecar!!!!) nåja. är ledig nu ikväll och lördag också innan jag avslutar och börjar nästa vecka med en delad tur och en långkväll. sen ska jag vara ledig litegrann innan sommarviket! (okej, typ lite mindre än en vecka hahah) 

hur som haver blev jag väldigt less det urtvättade och sunkiga orangeblonda så valde att färga bort det. blev mörkrött och jag blev nöjd. lite ovant men skönt med nåt nytt! vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att nu ska jag vänta på att joel slutar jobba sen styr vi mot ersnäs och erikan! puss. 

när klimatet svalnat gör man som tranorna och ger sig av

 
hej och hå! har varit på vift igen i helgen, som vanligt. lördagsmorgonen spenderades till en början ute på nyuppsatta studsmattan på baksidan, sen mot eftermiddagen begav jag mig mot storheden och mötte upp erika! vi trallade runt där ett tag och jag införskaffade ett par högtalare till mobilen så nu är jag redo för sommar jappjapp! hihi.

kvällen spenderades hos henne i ersnäs (dunkasjärvi) och vi lagade lite mat och sen blev det lite kalasande med! fantastiskt väder och livet lekte. hur fint som helst. 

du har inte en aning att jag tänker på dig precis just nu

 
slutade jobba vid fyra igår eftermiddag, joel slutade vid sju och sen åt vi tacos hos maj. efter det for vi ut och besökte våra sommarställen och när klockan slagit elva så bestämde vi oss för att styra mot ersnäs och erika! så det gjorde vi, kom dit och myste pratade och sov där. vaknade upp till världens finaste (och varmaste) dag, jag och erika styrde in till luleåstaden, släppte av joel på skolan och uträttade ett par ärenden i stan.

hann jag komma hem en stund innan det bar av till luleå igen, där det blev ostbricka och nå godrinkar och spel med saknade tjejer. så himla fint! väldigt bra dag. 

same love


make the money, don't let the money make you

alltså orkar inteee! tyckte inte mitt schema inför sommaren var så farligt när jag såg det först, visst; jag jobbar mycket och i princip hela sommaren, vilket är bra. mindre bra är att alla mina jobbhelger är när diverse festivaler och spelningar som jag vill gå på, ASSÅ! VAD ÄR GREJEN. och vad är grejen med att farmen ska boka nåt jag vill se när jag inte (mest troligt) är i stan. johnossi och de vet du samma helg som kesha i stockholm. precis som maskinen var här samtidigt som jag var och såg blink i dublin. hahhaa asså livet. 

i used to drink away my paycheck, celebrate the mistakes i hadn't made yet

vet inte riktigt vad jag ska säga, försökte leta en bild för att göra inlägget mer intressant men sanningen är att jag inte har nåt av värde att berätta, inte ens en enda grej! vaknar (senare eller tidigare), jobbar, kommer hem och lyssnar på the heist, sover. så himla olikt mig för även om jag jobbar så brukar jag hitta på grejer men det blir bara inte, är trött. utmattad.
 
men nu har jag bara fredag, lördag & söndag kvar. sen ska jag vara ledig ett tag och hänga med fina människor, bland annat erika såklarre! och titta in huset som hon ska hyra i ersnäs, weo weo!! ska bli jättefint. borde inte klaga egentligen för jag är jätteglad att jag har ett jobb som jag trivs med och att jag får jobba skapligt med pass varje månad.

puss mina sockerhjärtan (bästa gullordet okej)

on on on and on we go

 
for till luleå och träffade erikan i lördags, vi lunchade lite på mat & prat och hängde mest. på kvällen begav jag mig ut med bilen och finaste joeln i hela världen, vilket var fint som alltid. fast den här gången tog jag med mig polaroidkameran så det blev lite mysbilder också, wee! ih. älskar polaroid.
 
om dagen idag har jag absolut inget intressant att berätta; har jobbat delad tur och på timmarna for jag hem och la mig i soffan, haha. imorn blir det 12-21 (tack gud för sovmorgonen i alla fall). men innan det ska jag SOVA!!! puss.

no freedom till we’re equal, damn right i support it

 
orkar inte med vilken bra dag det här har varit alltså!!! har varit superfint väder, har fredagsfikat på friends med julia, carro och alexandra plus har fucking bokat biljetter till macklemore & ryan lewis spelning på annexet i stockholm den fjärde oktober (!!!!!!!!) LYCKA. så jälva bra och så jävla VIKTIG artist/er inom sin genre. blir inte sämre för att jag får dela det med erika heller!!!!!!

åååååh. IIIH.

you can choke on your irony

 
allt med den här dagen är värdelöst. pendlar mellan säng och soffa med man overboard
 

hot mess

 
hej hej hej! firade valborg igår med födelsedagsfest hos ellen som fyllde tjugo hela år! massa spel och lekar, trevligt sällskap och beerpong ('MERICA FUCK YE) innan det blev utgång på lotus. väldigt bra kväll!!! 

RSS 2.0