nothing but time to kill, sipping life from bottles


i live this way

 
okej, skriver väl egentligen fortfarande blogg för att komma ihåg vad jag har gjort. är ju dock sämst på att uppdatera så blir bara en massa klumpinlägg??? nåja, har ju inte tid och så jävla intressant liv har jag väl inte. nåja; på senaste? jag for en sväng till mormor där erik & mamma redan var. vi badade i älven (ja, jag har tydligen badat den här sommaren?? vad hände??) men det var himla trevligt och sen åt vi bräckt lax och potte (mm, viktigt). 
 
sen har jag varit till sundom en helg, ätit gott, druckit öl och badat i havet med jolina, amanda, errao & victor! veckan efter det så firade jag, ellen & marie jobbade helg med onsdagsbränna med lite mer bra människor och sen så busade jag och marie även på torsdagkväll och hamnade lite överallt; kvarnängen, alder osv!!!
 
ja, sen jobbade jag helg - var ledig måndag och då köpte jag med mig lite blommor och satte på josefines grav eftersom det var ett år sen dagen därpå. sen styrde jag vidare mot porsön för att födelsedagsfika lite i efterskott hos lisa & rickard:) avslutade kvällen med att hänga med melle och nu väntar jag bara på att få helg!!! mmmmmm.
 
puss
 
 

silvana imam//i min zon

"vi måste bestämma oss nu, vi ska visa vart skåpet ska stå.
hur vi än försöker kategorisera, gruppera och ordna faller vi ändå utanför ramarna. vem spände dom här ramarna? det finns inga ramar, allt är en konstruktion och patriarkatet måste störtas, det enda äkta vi har är våra drömmar." 
 

saknade vänner

 
du har snart varit borta i ett år men det känns så väldigt mycket längre. jag saknar dig så himla himla mycket.

you have always worn your flaws upon your sleeve

 
hoho! här sitter jag i min ensamhet och lyssnar på bastille. va fint. 
nåja; sen sist? jag har hunnit vara och härja på hamfestivalen i luleå. fredag åt jag och melle thaimat och kikade runt lite. osså träffade vi alexandra & erika bland annat! lördag blev det först bolagspreimär & gomiddag hos melle som fyllde hela tjugo bast! efteråt hamnade vi i luleå hos erika & robin innan vi begav oss in till stan för lite häng i öltält. och lite senare efter vi träffat terese och hennes vän julia hamnade vi såsmåningom i boden och på bränna. hahaha. så jävla rolig kväll.
 
söndagen spenderade jag med gullemartin!!! vi vandrade runt på stan, köpte smoothies & frukt och hängde hos terese. osså åt vi glass på kvällen. mmm.

osså!! känner att jag varit så negativ på senaste så nu är det dags för en positiv lista!!!

1. snart helg!!! sjukt att jag får vara ledig så många helger. schema äger!!!
2. jag bokade en resa till london igår!!! jaaaaa
3. det börjar klara lite framåt hösten. hur bra som helst.

puss åde
 

kent//innan himlen faller ner

"vi äger ingenting, se det som ett lån
vi får inget med oss när vi går

innan himlen faller ner
så är du allt jag har
jag ska jag göra allt jag kan
för att ha dig kvar."

mitt enda liv

 
hoho! fick äntligen gå av jobbhelg igår och när det var gjort styrde jag & marie dirr mot harads för stughäng. sjukt fint väder och så himla BRA har vi haft det med vin, fiske och bus!!!
 
idag har vi härjat runt och bland annat varit på alder med ellen & melinda, sen for vi till gruvberget och åt maxmat där. bäst!!
 
 

snälla vänta till morgondagen

 
ja men ja. jag summerar senaste veckan (veckorna kanske?) med fem mobilbilder. hursom; har mest härjat och jobbat. som vanligt. bland annat har jag läst och skrivit en del, terese tog med mig på mitt första bilbingo i skogså!!! (roligare än jag trodde faktiskt, trots att vinsten uteblev), härjat på kläppenfestivalen med marie (plus annat bra folk såklart), druckit kvällskaffe med melinda och så vidare!
 
nu idag har jag haft min enda lediga dag den här veckan (woo) och försöker tagga igång inför jobbhelg. eller ja. funkar väl sådär. är kanske sjukt omotiverad va! nåja, har spenderat dagen med att luncha med jolina och amanda på oregano, efter det blev det en sväng till luleå för att träffa erika och jennifer + storhedenbesök och köpte ett par trådlösa högtalare jag trånat efter en smula. mot kvällen begav jag mig mot harads för att fira jolina lite i förväg (grattis oliven!) och hänga med ett par av mina favvisar såklart. fick även gofika, bästa rabarbermuffinsarna!!! weee.
 
nä, nu måste jag sluta. fem procent batteri kvar i datorn och en kropp som behöver laddas också. godnatt!
 

"du är så okunnig att det är ganska genant att prata med dig om dom här frågorna"

 
visserligen en gammal debatt från 2010, men jag gråter över hur fantastisk den här kvinnan är på alla sätt och vis.

RSS 2.0