josh kilmer-purcell//i am not myself these days

"i try to make myself realize that i have learned the difference between right and wrong. that there is such a thing as right and wrong. but instead i've learned that these are things - this is "right", this is "wrong" - these are the things we are told. simply told to believe.

these are things we have not tested. and while most of the things we are told may be true, it's not until we have tested them, taunted them, flaunted them, that we truly know they are right. or wrong. or true. or false. or somewhere in-the-fucking-between. and i think i know now a little better which is which. and i also know i'll never quit testing this world. i'll never rely on common knowledge. or common denominators. or even common sense, for that matter." 

förlåt för allt jag aldrig sa

hoho!!! jahapp. vad har jag gjort på senaste? hängt med terese & nicke mest kanske! jobbade i princip hela förra veckan, och äntligen ledig helg!!! när jag slutade i fredags for jag och birgit och lunchade, förtidsröstade och satte lite blommor på graven.
 
på kvällen hamnade jag hos petra och det blev balkonghäng och öldrickande i det fantastiska vädret, wee!! var tänkt att bara ta det lugnt men hamnade på bränna efter en stund i alla fall.. haha!
på lördagen så var det kalas hemma hos ellen med massa trevliga peeps, så jag och nicke tog vårt pick och pack och for dit. sjukt trevligt och festligt!!! blev utgång på lotus. blev bra.

och nu ikväll har jag och terese haft picnic på kvarnägen, mmm!!! lite blåsigt men var himla mysigt det. martin och moa kom en stund med, sen följde vi dom och röstade i trånkan och då var vi som stolta föräldrar vill jag lova.
följt valvakan nu på kvällen osså. är himla glad över både F! och MP men samtidigt ledsen över SD som har alldeles alldeles för många procent.  
 
nåja, nu orkar jag inget mer. puss! 

vi äger ingenting, se det som ett lån

 
weee. vet ej varför jag försöker hålla den här bloggen vid liv? nått lite av en existential crisis på sistone. tror jag. hursom; jobbar som sagt mest om dagarna. men något positivt är att jag fått gå på ett vik!!! vilket betyder att jag faktiskt har ett schema att gå på till tjugonde augusti. yaaa. annars har jag och nicke hängt i betongen en massa och busat lite. sen har jag hängt med terese, melle och varit på äventyr till harads och träffat mina favoritflator! har nog gjort en del till men kommer inte på nuu!!! 
 
äh, nu ska jag njuta av mina timmar. fem timmar kvar av jobbhelgen!!!!!! kbk
 

både hösten & jag har nog insett - vi kom för att stanna

 

let's go let's go let's go nu är jag din yo

 
har haft det väldigt bra senaste dagarna! har hängt med melle och myst på i torsdags (bland annat på killingholmen som är kanske bodens mest underskattade plats), igår var jag och niklas och såg kristian anttila på café tingshuset som var fantastiskt! denna man alltså, så himla bra live. sjukt. (starstruck tjej, ja) väldigt fint med så liten och intim spelning osså. och bästa: jag och niklas (mest niklas) introducerade honom för betongen och sen fick jag önska självmordsblond som sista och avslutande låt. AMAZING. (högstadiehjärtat gick sönder tusen gånger om). sen avslutade vi kvällen i det omtalade betongen med bus å en öl! 

idag har vi haft heldag i luleå! jag och niklas startade tidigt med hotellfrukost, vandrande på stan, radiointervju, häng med erika, kaffe och till sist anslöt sig melinda och terese inför föreläsning med gudrun schyman som förövrigt var sjukt bra och intressant. wee!!! (p.s: snodde en kram av henne efteråt i förbifarten osså, shhh)
 
...och ungefär där var ledigheten slut också, nu går jag på jobbhelg imorgon, eller ja - jobbhelg och jobbhelg, jobbar helgen och fram till torsdag, har en ledig dag och sen jobbhelg igen. skål! 
 
 
 
 
 
 

these streets are yours, you can keep them

hoho! har gjort rätt mycket skoj sen sist va. bland annat spenderat valborg med att fira ellen som fyllde tjugoett! helfestlig och jätterolig kväll!!! sen har jag hängt med terese en massa, vi har bland annat sett thomas di leva på saga, har bara en sak att säga: INSPIRATION!!! så jävla bra jag dör. vi var frälsta och starstruck.

sen har jaaag... druckit vin med malin & frida, varit till stugan över helgen, hängt med martin, bilbusat med melle & nicke, varit på konsthallen med pappa & nu ikväll har jag varit en sväng till petra. mycket bra!
 
väldigt nödvändig rapport och såklart inte en endaste bild. ni får klara er, mina kära. 
kan även rapportera om att kents nya album tigerdrottningen är helt fantastiskt. mhmmm.

jag är bränderna i paris

 
ja men hej! lite bilder väl. nu har vi varit till paris och allt var bra förutom vädret! hihi. nej men, fantastiskt fin stad!!! och kul har vi haft. vi har bland annat varit upp i eiffeltornet, sett triumfbågen & notre dame, strosat efter champs-élyseés (apostrofer på fel ställen säkerligen), hälsat på bargatan på rue de lappe, varit på utställning med robert mapplethorpe, druckit dyrt vin, ätit sniglar och köpt oss fina grejer. wee!!

RSS 2.0