Förlåt men det är så jävla bra


Köper allt som inte kan köpas för pengar

Hade höga förhoppningar för den här dagen, men nä. Strunta i det då.

Körde till Luleå, när vi kom in i stan kändes det som jag glömt typ alla trafikregler, MMMM SKITBRA STINA. Hämtade ut konsertbiljetterna vilket gick bra. Hämtade ut mobilen som varit inne på lagning vilket var mindre bra eftersom jag fick betala för att få ut den, 350 kronor. Kanske inte låter som så mycket pengar men det känns som betydligt mer när man kommer hem och märker att DET FORTFARANDE ÄR SAMMA JÄVLA FEL PÅ DEN. 

Less. JA. Fick stressa iväg till jobbet och skjutsa alla överallt. Mer less. Att jobba gick bra men nu har jag precis ätit världens äckligaste nudlar som jag trodde skulle vara goda:( Idag är andra dagen att jag säger att jag ska lyssna på maskinen, men nu är det för att muntra upp mig själv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HEJDÅ

Dom har fan aldrig vart i malmö

Å int jag heller!!! HEHEHE.
Nä, men idag har det regnat som ett jävla sär men det trotsade vi och begav oss till Haparanda och Finland i alla fall! Där inhandlade vi päron, jordgubb, körsbär, ananas och mangovin. Vad fint. Synd bara att det inte blir någon utgång eller kalas som var planerat i helgen, åkte nämligen på jobb fredag, lördag och söndag. Nåja, det är välbehövliga pengar så det är ba å bita ihop!!!!


Bokade min stockholmsresa inatt också, när lönen kom. Weee!! 23-26 november och det kommer bli kalasbra! Synd bara att (nästan) hela lönen försvann direkt då den kom på räkningar och sparkonton, nåja kunde väl vart värre väl!

Nu ska jag tagga och lyssna på Maskinen. BÄST. 

Livin' hard, just like we should

 
 
Mhm. Ke$ha släppte ju nytt för ett par dagar sen. SÅ JÄVLA BRA VILL BARA DANSAAAAAAAAA. Underbar

Varför finns det inga kvoter för idioter?


Let's make the most of the night

 
Har haft två bra dagar i Stockholm, jaa-adå. Vi (läs: jag) har köpt lite musik och sen var vi på Moderna Muséet och tittade på utställningen dom hade där med Picasso & Duchamp. Köpte som vanligt ett par vykort, haha börjar bli standard efter de från Liljevachls och Fotografiska. Men jag har nog en liten plan för dem i framtiden också!

Nåja, nu är jag hemma i alla falls. Känns rätt bra det med, kanske av den anledningen att jag ska boka en ny resa dit imorgon! SKA JU SOM SAGT SE MASKINEN DEN 24:E NOVEMBER. Fuck YEs.
 

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

 
AAAAH!!! TAGGAD

Han beter sig som han hyr stället

 
Justja, Far & Son släppte nytt idag! JA.

Det brukar ju inte hända mycket i denna staden, samma saker varje dag man blir ju nästan galen

 
Hej raringar, här sitter jag och lyssnar på Zacke och känner mig lugn och hetsig på samma gång. Idag har jag Paps varit och tagit lite bilder nere vid älven. Det var fint som tusan, älskar ju höst mest av allt. Efter det for vi och tittade på Erik som spelade hockey en kortis! Dutti pojk. 

Neh. Det var väl allt. Imorn ska jag till Luleå med Joelbebs. Finfinfint.



Samma himmel som vi tittar på, kan du se att den är lika blå?

 
Sitter och funderar på såna där saker som är roliga och trevliga att tänka på, men inte lika roliga att läsa om kanske. Jaja, struntar jag väl i!

Jag tycker allt är så sjukt egentligen. Hur mycket som har hänt. När de här bilderna är tagna hade jag aldrig haft ett jobb. Favoritbandet hade inte återförenats och idag är det nästan exakt ett år sen de släppte nytt album (27:e september), och lite mer än tre månader sen jag bara var några meter från mina hjältar. När de här bilderna är tagna hade jag dock lekt med tanken, men blivit så ledsen över den av den enkla anledningen att det aldrig skulle hända. (Älskar att ha fel, iih.) 

Här hade jag aldrig rest längre än till Luleå själv. Jag hade absolut inte körkort. Jag hade ännu inte stått på ett lastbilsflak iförd en VIT KLÄNNING (!!) och en vit mössa med MITT namn och MIN klass på. Jag hade inte ens träffat min gymnasieklass. 

Hade du frågat mig vad Dolcontin, Movicol och Gaviscon var för något hade jag inte haft en blekaste jävla aning om vad du pratat om. Jag hade aldrig betalat en räkning. Jag hatade hiphop, idag älskar jag Maskinen (och Afasi och Frejs tidigare projekt) plus ett dussin andra artister inom den genren. Jag hade inte träffat varken Joel eller Josefine, som är två av mina närmaste vänner nu. 

Skulle kunna fortsätta i all evighet. Sitter med ett fånigt leénde på läpparna när jag skriver det här, men jag kan inte hjälpa att vara glad över hur allt är annorlunda. Samtidigt är jag så jävla rädd för att bli vuxen på riktigt, trots att jag längtar. Låter konstigt. Är konstigt. Men bra.

The raven

 
 
Det är mörkt ute. Jag är trött i hela kroppen efter lite mer jobb än sömn. Sitter och lyssnar på Edgar Allan Poe-dikter som läses av William Control. Bästa. Ska krypa ner i sängen och läsa Choke snart. Ännu bättre. Imorgon får jag dessutom sovmorgon för jag ska jobba kväll:) OCH om inte allt för länge, den 23:e närmare bestämt, åker jag till Stockholm!!! Känner mig jättenöjd ba.

Att tiga... är också brons

 

Tar exakta kliv som i ett schackparti

 
Jahaja! Har inte hänt så mycket sen sist. Har firat mamma som fyllde år igår och pappa idag och idag har jag varit till Luleå och lämnat min mobil på lagning, samt träffat Joel. 

Nu ska jag läsa Choke. Hehe. 

Colorado Sunrise

Ont i huvudet, trött i kroppen och tusen grejer till.
Nu ska jag duscha och SOVA. Inte aspepp på 07.30 - 20.00 imorgon, men det blir nog bra! Puss.

The difference between facebook and tumblr

 
 
TUMBLR GETS ME

I am what I am - a train wreck

 
Fuck bitches get weed!!!!! Mjaa, idag har jag hängt i L-town! Fika med Erika på Friends blev det, massa mys. Lite spring på stan också, hittade mig ett fint fotoalbum. Sen när jag kom hem hade jag fått massa framkallade bilder i posten :D YAY. Så det har jag pysslat med ikvälll! Känns som en fredag. Det är väl bra för missar ju min fredagkväll mer eller mindre för jobb imorgon, satteehhh!
 
Pussss!

Snus porr och brännvin

 
JA. Vet att ni älskar att läsa om mitt liv (naah) hursomhelst så är jag ledig idag (och imorn med för den delen) ja, wooo!!! Har i alla fall hängt med José i staden. Sen begav det sig till Luleå och vi (okej, mamma och pappa egentligen) HAR KÖPT NY BIL! Den är jättefin. Hejdå, gamla Bettan! Kommer sakna dig. Men det är dags att skiljas nu. OKOK. Självklart var jag tvungen att ta en premiärtur med Joelbebs. He va great. Lyxigt som fan med CD-spelare. (Slutparantes). Puss!

Cool som en istid, sov du lilla videung

 
Två bilder från igår, följde med mamma och Erik till mormor och morfar, vilket var galet längesen sist! Trevligt var det i alla fall. Började läsa Choke också och är helt inne i den redan, hehehe. Bezt. När jag kom hem for jag och Joel ut och bilade lite. Och handlade på Ica. Sånt som vi gör som gift par, mhm! Haha, kvällen fick ett fint avslut också ♥, är bara vi som lyckas med sånt.

Idag har jag visst jobbat, intressant, intressant! 07-16 och fick ett samtal idag som visade sig innebära att det blir 07-12 imorgon med :) Glatjei!!


JAG GRÄT OKEJ

 

Get out of this place while we still have time

 
 
Det bubblar och spränger i hjärtat och jag repeterar allt du någonsin sagt till mig i mitt huvud, om och om igen.

Say hello to good times

 
Fyller min höstlista med massa massa Jimmy Eat World. Jag är så himla kär, så fina som dom är. JÄTTEFINA.
Nåja, vaknade i alla fall från konstigaste drömmen nånsin imorse. Jobbig och så jävla konstig. Typ inception. A DREAM WITHIN A DREAM!! Nej, men lite sådär oförklarlig. Resten av dagen har spenderats till största delen i Luleå där det blev fika i ett par timmar på BO's med Josefine. Det var asfint och kärleksparet bredvid hatade oss. Hehe. 

Igår träffade jag förresten Joel för första gången på typ evigheter. Jävla pojkspoling som flyr till Stockholm! Har även kommit underfund med vad som är det bästa med honom: han är den enda personen som vill sitta i en gammal Jetta, på en ishallsparkering och sjunga med i Hungover med Ke$ha tillsammans med mig. 

Nej men, nu ska jag fortsätta fylla listan och sen bege mig ut på en promenad! Puss.

Ge mig superbas

 
Eh, jatack. Världens bästa föräldrar kom hem från Stockholm igår och hade med sig en fin pressis. <3 Iiih. Hihi.

Annars då? Ja, idag har jag jobbat! Jätteintressant. Snart kommer Lisa och Ricco hit och dricker lite kaffe, wiho!!  Och imorn ska jag jobba igen, 7-16. YAY!


Jag har aldrig vart ett speciellt stort fan av kokain, men jag har sett bieffekter av hur känd man blir

Fin rubrik, VET. Passar ju inte direkt men helvete vad jag lyssnat på den låten idag. 

Jaha, ska jag berätta om min helg nu eller?!?!? Nä, men i fredags blev det fika med fina vänner på Friends i Luleåstaden! Lördag drog jag och Erik en sväng till Storheden, han köpte en lampa och jag Fucking Åmål och Paris Hiltons självbiografi, heheheh ska bli intressant. 

Idag har jag umgåtts med JOSÉ! Vi har ätit smörgåstårta och gottat oss. MÖMZ. Förresten Josefine, om du läser det här, så glömde vi bli medlem på den där jävla sidan!!!!!!! Grrr.

Ja, fint, massa gormtext och inga bilder. Imorgon ska jag i alla fall jobba! Tisdag också, YEAH!

Får ingen luft

 
 
VARTENDA ORD, OKEJ. VARTENDA ORD STÄMMER.

Dansa dansa era jävla svin, i takt till alla framgångar i mitt liv

 
På hjärnan hela dagen. MEN BRA!!! Älskar Frej Larsson ok.

RSS 2.0