I'm better off this way

Tisdag. Tisdag! Tisdag? Hahaha. Okej, jag vet inte. Dagen har i vilket fall rullat på bra med två lektioner. Arbetsmiljö och säkerhet och engelska därefter. På engelskan fick vi våran första uppgift som betygsätts, lite nervös men det ska nog gå bra!

Efter vi slutat så blev det fika på Waynes med Lisa, Josse och Louise! Louise som dessutom åker till London i ett år på torsdag. Ååååh, avis, fan så kul! Lite galet vad alla drar ut på äventyr, jag vill också! Men snart är det förhoppningsvis min tur också, hehehe.

All these demons, they keep me up all night

Fick lite panik när jag fick reda på att musikvideon till Up All Night skulle släppas mindnatt (pacific time) på fredagen. Alltså då jag inte var hemma. Men som tur så behövde jag bara vänta till på lördag tills jag äntligen fick se den. Log igenom hela och grät en skvätt bara för att allt är så underbart.
Sen tycker jag även det är lite fint att den påminner om Stay Together For The Kids på något sätt. Finfint.

Han är kontinental och orginell

Jahapp, hallå!
Idag kan jag berätta att jag hunnit med en sväng förbi tandläkaren, träffat Josse som jag inte på drygt tre veckor och även ätit toblerone (tackis raring) sen mötte jag upp Ellenpellen på ica mot kvällen och där blev det inköp av hårfärg för hennes del, fabolous brunettegirl! 

Nu ska jag sova. Sådeså.

Stockholm syndrome

Hemma igen efter ett par dagar av rännande i Stockholm med Suss. Har haft en jättefin och bra resa, och jag saknar redan stället som tusan. Åh, vad jag älskar den staden. Annars så känner jag mig som vanligt rätt dålig på att skriva ner sånt som vi gjort men här är ett par bilder i alla fall! Puss

And if I'm being honest; I'm getting there

Jag känner för första gången att mitt liv är hektiskt, därför jag knappt har tid att skriva här mer.
Igår var vi grymma och stekte parisare på gültzauudden, sen blev det ett träningspass på Helex efteråt. Sisådär lagomt trött på kvällen, jo! Fast kunde ändå inte riktigt hålla mig när Jonte frågade om vi skulle hitta på något på kvällen så vi for ut en sväng och hängde i nån timme.

Idag drog jag mig till skolan vid halv tio, hade lektioner till fem. Sprang en snabbis på stan i Luleåstaden innan jag tog mig till Bodenstaden för att jag glömde hämta ut pengar, smart som jag är. Mötte upp Jolina en snabbis också, finfint. Nu har jag nyss kommit hem och egentligen borde jag packa istället för att sitta här, för imorgon bär det ju av mot Stockholm för mig och Suss, ska bli himla fint!! Så jag ska väl ta tag i det där med packandet nu. Tusen grejer att göra känns det som.

Så, blir nog inte så mycket uppdatering under helgen, om ens nån, bara så ni vet!

Puss beloved ones!

P.s jag gillar att jag och Suss är bra förberedda, vi har tre systemkameror med oss, haha bäst.


Memories

Hahaha jag dör, började skratta som fan åt det här. Vi har fan inte förändrats ett dugg, eller vad säger du Lisa? ;)

If you have to kill me - use a tommy-gun, baby


Var jättefint att få kramas med fina klassisar idag igen som man inte sett på hela sommaren!!! Kändes dessutom jävligt bra att få tillbaka Luleåkortet också. All access to Luleyo, fuck yeah! Efter vi slutat drog jag och Alexandra till Helex och tränade ett tag innan det bar av hemåt igen. WUH!

Så här ser mitt schema ut förresten, kunde varit bättre, men kunde samtidigt varit sämre. Så jag ska väl inte klaga!

This man






I'm not sad anymore, I'm just tired of this place

Fandå! Jag hade ställt alarmet på halv tio, och så vaknar jag åtta. Och såklart går det inte att somna om, woho! Då hade det kanske passat bra att säga att jag har hunnit med jättemycket saker nu såhär på morgonen, men jag kan berätta för er att jag har inte gjort ett dugg! Haha, nu sitter jag bara och väntar på att få gå till bussen som går 11.44. I've got some time to kill! 

I'm not a self-help book; I'm just a fucked up kid

Jaha. Då var den här. Sommarlovets sista dag. Känns faktiskt lite konstigt att åka till skolan imorgon, haha. Det här kanske borde vara ett sånt inlägg där jag sammanfattar min sommar och skriver en massa händelser och sånt, men vet ni vad? Jag orkar inte. Men jag kan ju säga såhär: sommaren 2011 har varit galet fin och bra, japp, det har den.

Drog ner på stan och till Jolina idag på eftermiddagen, vi tänkte gå och fika men kom på att det var söndag och klockan fem har inga fik öppet, heh... så det blev frasses en sväng och sen hängde vi hos henne. Fina lilla oliven!

Nu har jag spelat in ett till blandband på kassett så jag ska lyssna några varv på det, hihi. Sen ska jag försöka lägga mig i någolunda tid, trots att jag faktiskt börjar klockan ett imorgon.

Puss!


I don't want to grow up

I don't want to grow up
I don't want to grow up

You're grown up told what to do
Your suit can't hide the truth

You're a fool
And I refuse to be like you

Skolan börjar på måndag. Jag påbörjar mitt sista år på gymnasiet. Jag är livrädd, fast samtidigt känns det lite skönt. Men ja, jag vet hur fort ett år går så det känns så galet bara. Känner mig lite som den här låten, jo.



Here we go again

Hej hej hallå världen. Ikväll spelar bob hund i Luleå på Musikens Makt. Har varit taggad hela veckan, men nu vet jag faktiskt inte. Är inte alls pepp om jag ska vara ärlig, haha. Har kanske inte nån att gå med och det verkar inte som att så värst många jag känner ska dit heller. Utöver det så är vädret en bidragande faktor... äsch, vi får väl se hur det blir!

Annars så saknar jag Jossegirl som befinner sig i Grekiz. Och Ellen som man hittar i den södra delen av Sverige. KOM HEM NU, BÅDATVÅ!
Puss



Today was just a downer

Idag har jag inte gjort någonting. Eller jo, varit ner på stan en sväng med pappa, men det är inte så intressant så istället tänkte jag avslöja lite saker om mig själv som du kanske inte visste! Fast kanske ändå. Beroende på vem du är. Haha.

1. Jag hatar att planera
Verkligen hatar. Eller ja, om det är en resa eller så kanske, men annars vill jag bara göra allt spontant. Göra det jag känner för för stunden.

2. Jag kan tycka "mörk musik" är galet fin, trots att jag ofta är glad som person
Ja, att jag skämtsamt kallas för emo kanske inte är helt taget ur luften, hahaha. Jag tycker "mörkare" låttexter är fina. Exempelvis lyssnar jag mycket på William Control, Depeche Mode och Nine Inch Nails för tillfället.

"I feel nothing
Fuck like sick despair

All this suffering, goddamn don't you care?
Here's the rope
Tie me up to the bed

Pull it hard, break the skin, take me out of my head"

3. Jag tycker det är snyggt att röka och lukten av cigarettrök ger mig en fin känsla i hjärtat
Nej, jag har aldrig provat röka, men jag tycker det är så fruktansvärt snyggt. Kolla bara här. Eller här. Anledningen till varför jag jag tycker cigarettrök luktar gott vet jag faktiskt inte. Det är nog för att det för mina tankar till sena sommarnätter med fina människor.
Nu orkar jag fasen inte skriva mer, så ni får nöja er för ett tag. Pusses!





After midnight

I can't get my feet up off the edge
I kinda like the little rush you get
When you're standing close to death
And you're driving me crazy

It's too late, there's no time

Ni får ursäkta men det fanns verkligen inte ord för hur sliten jag såg ut, hahaha. Well, här sitter jag och knyter lite på ett armband som ska bli galet fint. Ja, jag har åldrats bakåt i tiden och min nya hobby är att knyta armband i fina färger, såna man gjorde på syslöjden i femman. Annars är det bra, tackar som frågar. Nu tänkte jag och pappa dra oss ner på stan och luncha litegrann. HEJ!

All I want is a place to call my own


Finfinfin dag. Har druckit kaffe på Hanssons med dessa två och sen förflyttade vi oss hem till Lilloliven och hängde där ett tag, lyssnade på finmusik och umgicks. ♥

Oh, vad det är skönt att inte veta sitt eget bästa

Åh, jag vet. Ni behöver inte påpeka hur intressanta och fina mina mobilbilder är. Det vet jag redan. Typ. 
Nåja, igår tog jag mig ut och träffade Jonte, köpte kaffe på Seven Eleven och satte vid våra fina bänkar i någon timme och pratade. Åt blåbärskaka gjorde vi också. WOH! Finfint.

Och nu ska jag hoppa in i duschen och lite senare dra mig mot stan för att träffa Jolina, hihi!
Pus

Radiosurgery


Vi är barn av vår tid

Spenderade kvällen i Sävast med Suss! Vi satt ute och pratade, gick en promenad och drack Coca-Cola. Helt galet fint. Insåg även ännu en gång hur mycket jag verkligen älskar att åka buss på kvällen. Så jävla fint.

Watch the clock on the wall, feel the slowing of time


Vet ni vad? Idag blev det Luleå! Kändes som att det var ett tag sen. Mötte upp Erika för en fika på Waynes och sen promenerade vi runt lite på stan också. Superfint! Sen när jag kom hem hade pappa köpt en present till mig - Lilla Stjärna! Åh, har velat läsa den hur länge som helst. John Ajvide Lindqvist ♥

Don't pressure us, anxiety

Kanske inte jordens bästa kvalla, och det känns förövrigt som att jag spammar med låtar hela tiden, men herregud kan inte riktigt fatta att det kommer så mycket fin musik just nu. Här är i alla fall AvAs nya låt Anxiety och ja, FYI, jag började gråta i introt och gjorde det genom hela låten första gången jag hörde den. Kanske är det för Toms röst är helt jävla underbar, eller så kanske är för att den passar så fruktansvärt bra nu, textmässigt, tänker bara på all stress med sista året och studenten och den ständiga frågan "vad ska du göra sen?" Jag har ingen jävla aning, förresten. Bara så ni vet.

"I'm running from the truth, 'cause it fucks with my mind"

She woke the dead, her passion painted in red


Faaan. Jag som hatar att kompromissa och prioritera. FML

I'm coming up only to hold you under

Fick finbesök av dessa två igårkväll, galet fint! Vi fikade, pratade en massa och jag drack för mycket kaffe, haha. Som vanligt då... nej, men himla fint var det i alla fall ♥

Jag är så rädd för att sluta i ett gathörn


Hej hej hallåååå, här sitter jag och sitter! Har inte så mycket att säga egentligen, har mest gjort ingenting idag! Skönt, för snart lär det bli mindre av det. När skolan börjar, det vill säga. Ikväll får jag dessutom finbesök av ett par snygga cheyer. Askalas!

P.s jag vet, visst är jag duktig på att posera i badrum i motljus?


Worst combination of addiction


A junkie, an addict, a slave for your love
But I'm not in love
I'm just obsessed with hearing you say
"yes please Markus come to me"

Alltså. Jag säger bara en sak, den här jävla låten. Är helt perfekt nu. Allt stämmer in och det kinda freaks me out litegrann.

I know I'll get it right, but I don't know when

Hade fruktansvärt tråkigt idag, så jag bestämde mig för att göra lite mixtapes. Eller ja, egentligen mer att spela in massa bra låtar från vinylskivor på kassettband. Det slutade med att jag låg ett par timmar på golvet och lyssnade på Blink, Depeche Mode, Joan Jett and the Blackhearts, Nationalteatern, KSMB och sånt där fint.

Sen mot kvällen tog jag och Lisa oss till Step In en sväng också, duktiga som vi är!

Let's forget all about equality


But honeypie, we're not safe here

Spenderade ett par timmar, närmare bestämt fem, på Opalen idag tillsammans med fina Kero. Massa prat och massa kaffe. Galet fint!

Now I'm leaving and you're not even my friend

Min dag har varit rätt händelselös. Legat hemma och såsat själv till klockan blev sju och jag träffade Ellen i lurisen. Vi promenerade en bit och satt oss på en lastbrygga och gossipade och pratade nån timme! Sen har jag även hunnit med att färga håret, blev intensivrött istället för kashmirrött eftersom Ica Maxi inte ville samarbeta och hade slut av den sorten. Just nu är det dock mest mörkt och ser lite brunt ut, men det försvinner efter några tvättar, så det är lugna puckar grabbeeeen!

Intressant inlägg. Nu ska jag lyssna på Depeche och sova.

You seemed so sweet from the start

Pappa och mamma åkte till luleå och kalasade igår så jag och Erik hade FF. Coolt. Det firade vi med att springa på max och köpa mat samt såsa framför Discovery Channel hela kvällen! Dvs tills han blev trött och gick och la sig. Jag däremot blev rastlös efter ett tag så jag sprang och hängde med Jonte och Sam ikväll igen, vi hade det asmys och satt ute och rökte vattenpipa och filosoferade. 



All the decades and the years have passed

Dessa tvillingar är fenomenala. Underbara. Och lite lustigt är det hur lika röster dom har också, har alltid trott att det är Joel som sjunger största delen av den här låten.

Panic

"Burn down the disco
Hang the blessed DJ
Because the music that they constantly play
It says nothing to me about my life."


Spenderar dagen inomhus och lyssnar på The Smiths medan jag funderar över livet och längtar efter något nytt. Känner mig inte riktigt som mig själv idag, men så är det väl ibland också. Fast jag har fortfarande lite spår av lycka kvar i kroppen. Haha, det där lät som en innehållsförteckning "med spår av lycka" eller kanske en dålig film.
Nåja.

I wanna fall in love tonight

Känner inget sug att skriva egentligen, men kan säga att den här dagen har gått fort! Vaknat sent, övningskört till Ica maxi och fick med mig lite hårfärg hem, sen valde jag att dissa LuleåKalaset ikväll och drog och hängde med Jonte och Sam istället, astrevligt!

Nu är jag himla tröttis och ska krypa ner i sängen. Puss

Never let me down again


Går alltid in med tron att 'jag ska inte köpa något när vi åker bort' men, ja. Det går ju som det går. Nåja; köpte i alla fall allt detta förutom tidningen och NFGplattan i Stockholm, Gävle och Estoniaaa! Har fyllt på mitt förråd för ett tag.

Kerrang! från 2001
All Time Low - So Wrong, It's Right (CD)
Drive-Thru Records - Greatest Hits (CD)
William Control - Hate Culture (CD)
New Found Glory - Sticks and Stones (CD)
Depeche Mode - Music For The Masses (LP)



Deep in our legacy

Ligger på min säng och täcker munnen med den enda handen för att inte skrika det allra högsta jag kan medan jag känner ett lyckobubblande och sjudande i magen och varenda muskel i kroppen är spänd, och tårarna bara rinner. Tårarna rinner för livet är fint. Jag ryser. Känns ungefär som jag har feber. Men jag älskar livet för att mitt älskade och finaste favoritband helt oannonserat valde att släppa en ny singel idag.

Det här är så fint och vackert och magiskt att jag egentligen saknar ord och vet inte riktigt vad jag ska säga. Lycka. Det finaste jag vet. Finaste i världen.

"Blink-182 life. For life."
Forever and after

Neighborhoods


Måste bara få nörda lite för jag blir lycklig i hjärtat av det här. Albumomslaget till Neighborhoods. Lite underbart, nej vänta, mycket underbart!!! Om man tittar noga så ser man massa fina grejer till om man är lika nördig som jag, hihi. Åh så underbart. <3 Känns helt overkligt. 27:e september. Åååh.

Useless


Ibland är det väldigt skönt att bara sluta ögonen, lyssna på Depeche och känna att det är okej att vara ledsen.

I woke up in a car


Skellefteå, Stjärnhov, Flen, Gnesta, Stockholm, Tallinn, Åkersberga, Uppsala, Gävle, Rättvik, Mora. Och ett par tusen ställen till. Jag vet inte riktigt var jag ska börja och vad jag ska berätta om. Men jag kan ju säga såhär:

Vi har virrat runt på e4an, varit på bilmuséum, besökt en av Sveriges dödaste städer, fikat med Siri och familj på Waynes Coffee i innerstan, kryssat med Tallink Silja, varit irriterade och skrattat åt japaner, åkt tunnelbana, köpt skivor, hälsat på morbror, besökt Uppsala domkyrka och sett bland annat Gustav Vasas och Carl Von Linnés gravar, ätit massa hotellfrukost, besökt Carl Larssongården, bott en natt i Mora, köpt dalahästar i Nusnäs, köpt vinyler i Gävle, och åkt hur mycket bil som helst.

You can have the best of me

Har haft en helt galet bra dag idag! Började i stan med fika och efter ett tag drog jag, Suss, Josse & Josse ut till Sävast där det blev middagslagande och häng i gräset med avalkoliserade roséflarran. Coolt som fan. Hahahaha, fint som fan i alla fall! Sen mot kvällen blev det massa deeptalk med två asfina brydar också innan det blev dags att säga adjö och hoppa på bussen hem.

Puss love!

RSS 2.0