Suburbia, stop pushing

Bra kväll, Lisa och Rickard kom förbi som sagt! Vi spelade lite gammalt hederligt alfapet mitt i denna Wordfeud-hysteri. Hahaha, fint att jag förlorade rätt så jävla stort också ♥ MEN DET ÄR OKEJ!!!

Hej!

Grafisk Kommunikation C - Fotokomposition


Två av de fyra bilder som jag fått ihop till fotokompositionsuppgiften (långt ord) i GKO C. Rätt nöjd ändå, så det får duga! Har inte så mycket att säga idag egentligen, snart kommer i alla fall Lisa och Rickard hit! YAY.

This is how it feels for me to be on my own

Idag har jag pendlat mellan soffa och säng i princip. Lyssnat på jättemycket på Real Talk också. 
Trött, trött, trött mest hela tiden, jajameeen. Fint med klagoisar. Nä, annars är det bra faktiskt, känner mig rätt lugn och det känns som att allt kommer lösa sig på nåt vis. Snart kommer mamma hem med juice och minttuggisar som jag har beställt, hehe. Finaste.

My world is my mind, I'm locking myself inside


You're so worth all of this torture

Can’t get a word in,
Can’t feel your body close to mine.

And yeah, it’s really quite more painful than it sounds,
I can’t believe we’re losing the connection that we found.
I’m heavy with the weight of missing you, my dear,
And I would tell you how but you’re too far away to hear.

Skjut mig i huvet med en Lüger

Det är synd om mig. 
Vadå, om jag har blivit rånad? Eller fått reda på att jag inte har någon framtid? Nja, jag har blivit förkyld. Fast det är väl same same but different egentligen. (Eller ja, något sånt...) Kanske inte så konstigt eftersom jag inte varit det på skitlänge, men vafan.. åh så jävla jobbigt. Vill inte.

Nåja; har varit ute och övningskört lite, fikat på retro och även fotat litegrann idag. Det blev även en sväng till Media Markt lite senare med la family! Fint. Dregglade nog lite för mycket över kamera och macbook-avdelningen, jag ber om ursäkt för det.


Stop banging away on my kaleidoscope

Jag älskar att se band jag älskar/gillar live. Det är bland det bästa som finns i hela världen, lovar. Simple Plan kommer till Sverige i April. Jag vill, vill, viiiiill! Grejen är ju bara den att jag då är precis hemkommen från en resa till Prag (Kommer hem den 16 April) och boende & resa till Stockholm är rätt dyrt om man har en student och Irlandsresa framför sig. 

Så, nu tänker jag vara rebellisk och göra en vacker lista på band/artister som jag SKA se innan jag dör.

blink-182 (snaaart!!)
Angels & Airwaves
The Wonder Years
All Time Low
Good Charlotte
Descendents
Sum 41
Man Overboard
New Found Glory
NOFX
Kent
Markus Krunegård
Henrik Berggren
Depeche Mode
Simple Plan

Vill ju se hur många band som helst egentligen, men dessa har nog gjort störst inverkan på mig som person.
Haha, det är så roligt för en sån där text som går runt på tumblr är ba "....blabla finding out that your favorite band isn't coming to your town ruins your week." Haha börjar alltid skratta åt den, för jag får alltid en bild att något av dessa band spelar typ i örat, HAHAHAHA. Vackert.




Om jag hade lite hjärta att dela med mig

En lektion och en jävla massa fint skolhäng = min fredag. Nu sitter jag här och gör ingenting, vilket jag gjort sen jag kom hem. Får se om jag mot förmodan orkar palla mig ut för att möta upp Jonte en snabbis lite senare. Sista bilden beskriver rätt bra hur livet känns nuförtiden förresten, hahaha. Miserabelt men sant.

It's not about forcing happiness

Så fruktansvärt jävla less på att höra om ditt perfekta liv
och jag är så fruktansvärt less på att höra om ditt miserabla liv.
Sluta, nej, ja, fast nej, jag vill inte höra. 

Vill inte hålla med.
Vill inte se framåt.

Hatar personlighet. Hatar det yttre. Hatar att inte kunna ta tag i saker. Hatar att skriva. Hatar att läsa. Hatar att prata. Hatar att skratta. Hatar att gråta. Hatar liv. Hatar död. Hatar facebook. Hatar blogg. Hatar skola. Hatar tjat.

Kan saker bara lösa sig nån gång?
Vill inte prata om saker. Det gör inget bättre. Vill inte låtsas som ingenting. 
Vill ligga på golv och skrika. Varva Adams Song med Local Man Ruins Everything.

Behöver nåt att se fram emot.
Har något att se fram emot. För länge.

Nu. Nu.
Behöver dig. Klyschhelvete.
Hatar DET HÄR. Det är precis som i underbart fina skins. Inte riktigt som med Effy och Freddie, men du har gjort mig svag. Det här är inte jag. Jag vill inte att det här ska vara jag. Behöver det här, ju. Fast det gör inte du. Och det är okej för mig, säger jag i alla fall. Fast min hjärna och kropp begår självmord innifrån i hemlighet.

Hejdå



Push my back up against the wall

Vackeeerrrt. Blev hemma idag, sermanpååå. Har ungefär varit lika snabb och produktiv som vanligt, har precis hunnit duscha och klä på mig, haha. Jag har dock varit snäll och gjort scones till lillebror som är hemma och är förkyld. 

"Vad säger man nu då när jag varit gullig och gjort gofrukost till dig?"
"Dra åt helvete... vad gott det var. Tack"

Hade tänkt fortsätta med lite skolarbete, fastän jag inte vill. Och jag känner mig dessutom på skrivarhumör så ska försöka jobba lite på projektarbetet med! Finfint.

Ja må den leva!, tidningen alltså

Jobb förmiddag och tiden gick galet fort kändes det som, efter det begav jag och Carro oss till skolan. Där blev det 1-års jubileum för vår webbtidning eNTIdning! Vi hade en kickass fiskedamm och fiket var fullproppat med folk, kalas!

We're bi-products of a lifestyle obsession

"Murder, crime, poverty - these things don't concern me.
What concerns me is celebrity magazines, television with 500 channels, some guy's name on my underwear. Rogaine, Viagra, Olestra."

"Martha Stewart."

"Fuck Martha Stewart. Martha's polishing the brass on the titanic. It's all going down, man.
So fuck off with your sofa units and Strinn green stripe patterns.
I say; never be complete. I say; stop being perfect. I say; let's evolve."

Can't separate from everything

Canon EOS 60D, ett finfint objektiv, Fight Club på bok (på engelska, viktigt!!), boken Flowers + Filth, Suburbia I've Given You All And Now I'm Nothing, Cool To Be You, What Separates Me From You på CD, "boxarna" LOVE & Straight To DVD och Violator på LP.

Tyckte jag gjorde en fin liten önskelista till mamma och pappa inför födelsedag och jul. Dock så märker jag att jag på riktigt börjar bli gammal, mina önskelistor brukar alltid vara på minst tre sidor. I år var den en. Men hehe, however. Hade inte tackat nej något av det här. Och en massa pengar då. Och presentkort på Make Up Store.

Ja, just det


Ja, ni vet väl att jag snart fyller år? *Hint hint* Hehehehehe. Åh fina bebben komsiiii.

I Hagnesta Hill blinkar TV-ljusen

Känns som att jag varit vaken i en evighet. Fast ja, när jag tänker efter är det faktiskt inte helt osant. Underbara väckarklocka som är ställd på 04.30. Måndagmorgon, åhja. Pengar blir det då i alla fall.

Började som sagt dagen med jobb i tre timmar, vidare till skolan och hade en lektion, direkt till tandläkaren och efter det hemåt. Nu har jag varit ut och träffat Ellen en sväng, det var meningen att jag skulle lämna ett paket till henne men istället råkade det bli en långpromenad runt stan och tillbaka, haha. 

Nu ska jag sova, och tacka gud för sovmorgonen imorgon. 09:44-bussen, jag älskar dig.


The seconds before the fall

Edit:
That awkward moment när du råkar citera ditt favoritband utan att först veta om det

"I have never wanted to fuck a hologram so much"


"Yeah, this guy just looks like a sex offender"
Hahahaha

It hurts



Angels & Airwaves - It Hurts

Believe me if you could

Jag har städat. Hela dagen. Ungefär så intressant har mitt liv varit en lördag som denna, haha. Funderar på att göra mig ett par planer till kvällen om jag orkar. Kanske, kanske inte!

Puss

Darkness, everybody


"And I know that this won't be the last time that I walk these streets and I hang my head
And I know that this won't be the last time that I walk these streets and I wish I was dead."

I know that this wont be the last time that I walk these streets and I hang my head

(Bra bild)

Lång skoldag och mot kvällen tog jag och Lisa en långpromenad runt hela Boden (och förbi statoil med såklart, kaffeeeee!). Tror vi var ute och vandrade i två timmar i alla fall, haha! Men det är så det blir när man har mycket att prata om juuu. Himla fint, älskar våra kvällsliga deeptalk/gossippromenader.

I Like You

"I miss you most when I try to act like I don't care about the warm hands, I think that we're best friends."

I've been trying to pretend


Hej torsdag. Här sitter jag och äter hallon rakt ur förpackningen, dricker vatten och lyssnar på Man Overboard. Nu ska jag bestämt krypa ner i sängen och kolla lite snabbt igenom samhällsen, lär ju somna direkt. Äckelsamhälls. Äsch, det är fredag imorgon i alla fall!

You're not your fucking khakis


"You're not your job,
you're not how much money you have in the bank.
You're not the car you drive,
you're not the contents of your wallet.

You're not your fucking khakis.
You're the all-singing, all-dancing crap of the world."

(Världens bästa film. Åhja)


I'm tired so let me be broken

Jobb 07.30 - 10.30, skola, hem. Intressannnnntttt.
Fick hem Always promon jag vann på tradera här om dagen, så jävla stort. Kostade mig trettiotrekronor sammanlagt. Galet, once again.

I'm trying to hold it together

It's not about forcing happiness,
It's about not letting sadness win.

For another night of plastic cup politics

Börja dagen med helvetespanik och trodde jag tappat bort min ipod, eller att den blivit stulen. Eller ja, trodde det hela dagen men som tur kom den till rätta när jag kom hem, sån jävla lättnad... Fick även den här fina tidningen i min brevlåda när jag kom hem, asglad hehehhee. Började typ hyperventilera, men det är väl så jag är. Så himla fin är den, massa gamla och nya posters, en fin arikel och massa klistermärken, hehe fangirl.

Howeverrr, jag började ju jobba igår förresten! Gick bara bra, känns hur bra som helst. Dessutom är min konsultchef sjukt bra sååå! Efter det drog jag till skolan, hade en lektion, hängde lite på skolan och sen blev det ett pass på Helex innan jag drog mig hemåt. 

Intressant fakta, pusspuss!

You will always be my hero

Ja, farsdag. Pappadagen.

Min fardagspresent var ett blandband. Eller ja, kanske mer bland-cd. Kanske ser lite tacky ut, men känns rätt onödigt att köpa typ en slips eller något som jag vet att han inte uppskattar lika mycket, haha. Hursom; jag har världens bästa pappa någonsin och jag är så himla glad över det. 

Jag älskar våra musikkvällar, när vi tittar på gamla inspelade VHSband med sjuttio och åttiotalsmusik, eller lyssnar på musik i mitt rum. "Spela Stockholmslåten! Alltså det här är så jävla bra", våra diskussioner om livet och framtiden, att cruisa runt i alla de små byarna runt vår lilla stad och få höra gamla historier om personer.

Finaste pappa, tack för att du alltid finns och alltid har funnits där för mig. Jag älskar dig mer än ord någonsin kommer kunna beskriva.

Puss!

På en trottoar i en småstad


Firre med chirre vad helt klart det godaste den här veckan. Fin kväll också, 'cause we're worth it!

Precious and fragile

Duschar länge, färgbombar håret, plockar ögonbrynen, överkonsumerar hudkräm, tvättar sminkpenslar, styr upp. Ja, idag är en sån dag. Känns himla braaa. Ikväll har dessutom jag och Ellen bokat bord på Ming, det blir romantic fancydinner för två. Galet bra!


Båtdrinkar



"Det är så det fungerar, vi kommer och går
Syns imorn eller om många år
Men gråt inte, för vi syns igen
Då ska jag blanda dig en båtdrink min vän"

Skulle inte vilja påstå att jag är speciellt förtjust i hiphop alls, men alltså; Zacke. Älskarrrrr. ÄLSKAR.

1000-0 till idioterna


Lost eternal glory

Hittade en musiktidning från -99 på rädda barnen idag för två kronor. Det tyckte jag att den kunde vara värd! Nu ska jag sticka till stan, för det blir nämligen middag på Bodensia med familyyy. Fuck yessss.

Och som nog inte speciellt många har undgått är det ju 11/11/11 idag. Det är en bra dag, för idag släpps Angel and Airwaves nya album LOVE II tillsammans med LOVE I och filmen LOVE i butiker. Ska klicka hem deluxeversionen (alla tre alltså) lite senare ikväll. Mhm<3

I refuse to sink



It seeps through the hall

Kul att jag som egentligen borde göra klart min hemsida i webbdesignen istället sitter och pillar på min egen bloggdesign... nåväl. Vet inte om jag är riktigt klar heller, men den får duga tills vidare.

Har inte så jättemycket att berätta, som vanligt. Skrev samhällsprov idag, ungefär så intressant som det kan bli. Fast nä, så jävla tråkigt och jobbigt, men jag håller tummarna och hoppas på godkänt. 


The things you said

"How can a view become so twisted?
How can a view become so twisted?
They know my weaknesses
I never tried to hide them"

Säg vad ni vill men bland det finaste är att sitta i ett mörkt rum med mysbelysning och lyssna på Depeche på vinyl. For real. Speciellt Music For The Masses och Black Celebration också.

Började dagen med ett tandläkarbesök, sen hade vi arbetsmiljö och säkerhet. Så jävla intensiv dag alltså!!! Nä. Efter det blev det lite häng på skolan och nu borde jag plugga samhälls men ååååh... det är så tråkigt.

You'll rebel to anything

Jahaja. Idag? Vakna, skola, helex, hem.
Sen har jag dessutom fixat lite intyg och skrivit under anställningsavtal, samt inhandlat ett fempack med nittiominutare på stan. Yayyyyy!

My world is my mind

Den här söndagen har varit väldigt olik mina vanliga söndagar vilka brukar se ut såhär ungefär:

Vakna > få ångest över alla uppgifter jag borde göra > ligga kvar i sängen till klockan två/tre och ha ångest > möjligtvis öppna ett worddokument bara för att sen stänga det igen > gå ut och gå/träffa någon människa > sova.

Började min dag på golvet i mitt rum, fixade lite kassettband och drömde mig bort. Sen drog jag till Alexandra vid tvåtiden för att plugga. Gick igenom samhällsen och gjorde klart ARL-uppgiften, sjukt produktiva kände vi oss! Har dock webbdesignen kvar men vafan, allt kan man inte hinna med! Träffade Lisa och Rickard en stund också, så fick vi höra lite om helgens bravader, hehehehe. Begav mig hemåt sen där vid halv tio och nu ska jag sova, kära ni! 

Puss

He he he it's a funny joke


"The first rule of Fight Club is: you do not talk about Fight Club.
The second rule of Fight Club is: you DO NOT talk about Fight Club!"

Strangelove


Vad gör man när (nästan) hela ens umgängeskrets drar på Farmen medans man själv inte kommer in? Man sitter och målar naglarna. Varvar Depeche Mode med Sum 41. Funderar. Hetsar. Näääääääää.

Hejdå

P.s videon är jävligt snygg. D.s.
P.s2. Jag har skaffat en ny tumblr, och tagit bort den gamla. Min nya hittar man om man klickar...här. D.s

Småstadsblues


Ibland är det borta bra, hemma sämst
Hat-kärlek känner du för sakerna du känner igen

(Precis så här är det. PRECIS. Hela låten, ja.)

Haha, godnatt Josefine


Jag vill också dansa, men inte än, kanske sen


Blev en sväng på stan med Ellen idag, shoppingspree på apoteket och lunch på dagoberts hann vi med! Sen nu på kvällen som Lisa och Rickard förbi på kaffe och häng, det räddade min kväll helt klaaaart. Annars hade jag haft himla tråkigt. Dom är som fina dom!

Puss!

Let love take away all this pain

Hängt med Jonte lite runt om i Boden. Fint, har ju saknat sparveln!

We're watching the world pass us by

Började dagen med att dra in till stan och träffa Julia, vi vandrade runt lite på stan och fikade på hanssons! Sen mot kvällen fick jag besök av dessa tre; Katarina, Lisa och Ricco. Vi har snackat skit, kollat i skolkataloger och druckit kaffe. It's all good. Finfint.

Puss!

SS 2.11.2011

Cheshire Cat
Dude Ranch
Enema Of The State
The Mark, Tom and Travis Show (The Enema Strikes Back)
Take Off Your Pants and Jacket
Take Off Your Pants and Jacket (Digipack w/bonustracks. Yellow pants disc)
Blink-182 (selftitled)
Greatest hits
Neighborhoods (Deluxe Edition)
Filmer
Urethra Chronicles I (DVD)
Urethra Chronicles I (VHS)
Urethra Chronicles II (DVD)
Greatest Hits (DVD)
Vinyler
Buddha (12" LP)
Down (7" Single/LTD edition)
They Came To Conquer Uranus (7" EP/purple vinyl)
Böcker
Tales From Beneath Your Mom (Official biography)
Blink-182: The Unauthorized Biography In Words and Pictures
Tidningar
Kerrang! Issue 856 (5 pages + cover)
Kerrang! Issue 1317 (3 pages)
Kerrang! Issue 1328 (6 pages + cover)
Kerrang! Issue 1340 (2 pages)
Kerrang! Issue 1343 (2 pages interview w/ Mark Hoppus)
Kerrang! Issue 1344 (1 page)
Kerrang! Issue 1346 (6 pages + cover)
Kerrang! Issue 1348 (½ page)
Kerrang! Issue 1383 (6 pages + cover)
Rocksound Issue 140 (3 pages)
Rocksound Issue 153 (4 pages)
Alternative Press Issue 279 (8 pages, poster + Tom cover)
Singlar
I Won't Be Home For Christmas, All The Small Things, Josie, Please Take Me Home (Maxi Single)
All The Small Things (W/ Dumpweed live)
All The Small Things CD 1 (w/ Dumpweed & What's My Age Again? live)
All The Small Things CD 2 (w/ All The Small Things & Dammit live + All The Small Things video)
What's My Age Again? CD 1 (w/ Pathetic & Untitled live)
What's My Age Again? CD 2 (w/ Josie live + visual interview)
First Date (w/ Don't Tell Me That It's Over & Mothers Day)
The Rock Show (w/ Aliens Exist live + Adam's Song video)
Feeling This (w/ The Rock Show Live)
Feeling This (w/ Violence)
I Miss You (w/ Go @ BBC Radio 1 Sessions)
I Miss You (w/ Not Now)
Kassetter
What's My Age Again? (w/Pathetic live)
Annat
Collectors Box
Blink-182: X-Posed (Interview CD)
Folk som inte är sjukt intresserade av min fina 'samling' kan hoppa över det här inlägget.
Publicerar det mest bara för att jag vill ha det uppskrivet nånstans och alltid tappar bort dokument i datorn. Cheers!



CD
Buddha
Cheshire Cat
Dude Ranch
Enema Of The State
The Mark, Tom and Travis Show (The Enema Strikes Back)
Take Off Your Pants and Jacket
Take Off Your Pants and Jacket (Digipack w/bonustracks. Yellow pants disc)
Blink-182 (Selftitled) (Enchanced CD w/ Anthem Pt.2 live)
Blink-182 (Selftitled UK Tour Edition)
Greatest Hits
Neighborhoods (Deluxe Edition)

Filmer
The Urethra Chronicles I (DVD)
The Urethra Chronicles I (VHS)
The Urethra Chronicles II (DVD)
Greatest Hits (DVD)

Vinyler
Buddha (12" LP)
Down (7" Single/LTD edition)
They Came To Conquer Uranus (7" EP/purple vinyl)

Böcker
Tales From Beneath Your Mom (Official biography)
Blink-182: The Unauthorized Biography In Words and Pictures

Tidningar
Kerrang! Issue 856 (5 pages + cover)
Kerrang! Issue 1317 (3 pages)
Kerrang! Issue 1328 (6 pages + cover)
Kerrang! Issue 1340 (2 pages)
Kerrang! Issue 1343 (2 pages interview w/ Mark Hoppus)
Kerrang! Issue 1344 (1 page)
Kerrang! Issue 1346 (6 pages + cover)
Kerrang! Issue 1348 (½ page)
Kerrang! Issue 1383 (6 pages + cover)
Kerrang! Issue 1384 (2 pages)
Rocksound Issue 140 (3 pages)
Rocksound Issue 153 (4 pages)
Alternative Press Issue 279 (8 pages, poster + Tom cover)

Singlar
I Won't Be Home For Christmas, All The Small Things, Josie, Please Take Me Home (Maxi Single)
All The Small Things (w/ Dumpweed live)
All The Small Things CD 1 (w/ Dumpweed & What's My Age Again? live)
All The Small Things CD 2 (w/ All The Small Things & Dammit live + All The Small Things video)
What's My Age Again? CD 1 (w/ Pathetic & Untitled live)
What's My Age Again? CD 2 (w/ Josie live + visual interview)
First Date (w/ Don't Tell Me That It's Over & Mothers Day)
The Rock Show (w/ Aliens Exist live + Adam's Song video)
Feeling This (w/ The Rock Show Live)
Feeling This (w/ Violence)
I Miss You (w/ Go @ BBC Radio 1 Sessions)
I Miss You (w/ Not Now)

Promos
Always (EU)

Kassetter
What's My Age Again? (w/ Pathetic live)

Annat
Collectors Box
Blink-182: X-Posed (Interview CD)

Silent, damned and strange


RSS 2.0