You're all I've got

To wake up she fucks the pain
(Wipe those tears away)
She wears make-up to hide the shame
(Wipe those tears away)
Her sanity rides low and self esteem won't grow

Jag önskar så himla mycket att jag kunde känna mig det minsta lilla kreativ. Eller analyserande. Men nej. Känner mig helt jävla tom för allt är så himla himla himla mycket just nu och jag vet att det löser sig men jag känner mig bara så... jag vet inte. Allt. Fast ändå inget. Går inte att förklara riktigt.

Tror att jag är på väg in i en sån där period då jag bara vill stänga in mig med massa massa massa musik och aldrig komma ut. Wonder Years är så himla underbara förresten. Och jag saknar stora staden, som vanligt.


Forever doesn't live here anymore



Känner mig lite sådär... skör? Liten? Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig, men jag känner mig på ett speciellt sätt när jag lyssnar på Marit Bergman. Lite som att jag vill krypa upp i ett hörn och viska hennes fina texter så tyst, tyst, tyst. Nu låter jag som ett litet emo, men det är ju så jag känneeeer! Haha. Fin är hon då i alla fall.

Idag var det visst aktivitetsdag på ormberget med skolan, men jag kände mig inte riktigt taggad på att först ta en tidigare buss (och få vänta i tusen år i stan eller på skolan) och sen ta en lokalbuss ut dit för att gå. Så jag stannade hemma, ehehe, rebell. Nä.

Har hunnit träffa Ellen en kortkort sväng, hon ville visst låna ett par nördbrillor av mig, den lilla NV-nörden. 
Nu finns inget mer att rapportera! Pussis





Love, love is so dangerous

Blä, blä, blä. Har inget att säga egentligen. Tänkte bara klaga på att jag har mycket i skolan, eller ja, känns som det. Utöver det som är uppskrivet så tillkommer ju även det där som kallas projektarbete. Synd där att det känns som att jag har tappat orken totalt, som vanligt. Äsch, det löser sig väl. Får slå mig själv på käften och ta mig själv i kragen!

Fill it up with sound and scenarios

Vill ni veta vad jag har gjort idag? Jag har varit i Luleå, som jag är i typ alla dagar i veckan. Hehe nejdå, jag och mamma for dit och jag ville gå på second hand, och så fick det bli! Hittade bland annat första American Pie-filmen (min favorit by the way) och Backstreet Boys och Martin Svensson (Du är så, YEAH YEAH WOW WOW!!!) på CD. Coolt eller?! Ja.Det tyckte jag i varje fall. (Notera att jag blev nostalgisk och detta var anledningen till dessa inköp.) Sen hann vi också förbi Rusta för att köpa CDskivor, så ikväll ska jag göra lite mixtapes var det tänkt.

Men först ska jag ut och träffa Ellen som jag inte träffat på typ fem år!!! 

Puss
P.s. första bilden var tänkt att det skulle bli en egobild, men det gick ju åt helvete. Tänkte bara dela med mig av mitt fail.

Take me out tonight

And if a double-decker bus
Crashes into us
To die by your side
Is such a heavenly way to die

And if a ten ton truck
Kills the both of us
To die by your side
Well the pleasure, the privilege is mine

We dance like fucking animals


Känner mig hur duktig som helst för tillfället, för nu ikväll (notera att det är fredag idag) har jag nämligen fått ihop 4665 tecken på en uppsats om engelskans globalisering i världen. Mina duktighetspoäng drogs dock ner ett snäpp när deadline var igår, men vad tusan! 

Annars har den här fredagen resulterat i prövning av studentmössor på skolan (och en beställning av en senare mot kvällen) och sen fika med Katarina, Lisa och Ricco på Waynes i några timmar. Och nu är det fan höst på riktigt, för jag drack min första stora, fina och underbart goda chailatte! ASFINT.

Washed up along the shore

Så här har min dag sett ut: kaffe, engelska, häng, regn, sol. Typ. Nu vet ni!

I turn each day into night

Söndagen bestod av en blixtvisit i stugan, och även lite övningskörning för min del. Senare mot kvällen kom Lisa och Rickard hit för kaffe och prat dessutom, askalas! Nu ska jag faktiskt snart sova för väckarklockan imorgon står på 06.00. Som tur är så är det dock enda gången på hela veckan som den gör det, hehehe.
Puss

Natives


Do you have something to hide?
Because I think that we all do

I am a child inside,
Back up and give me some room

Mixtape of her favorite bands


Måste bara berätta att jag blev galet nöjd när jag hittade dessa tre saker (Fight Club på VHS och två oöppnade och oinspelade kassetter) för femton kronor allt tillsammans på Rädda Barnen igår. EH, helt galet bra!

Coffee Eyes

Har spenderat min fredagkväll hemma hos Josse i Luleåstaden. Vi har fotat och myst och skrattat och... sånt där man kan göra! Finfinfint har det varit i alla fall. Måste även erkänna att bussresan hem var galet mysig. Sötaste busschaffisen också, more of those please!


I can dance to anything you wanna sing


"I'm a little bit shy, a bit strange and a little bit manic."

Känner mig helt... jag vet inte. Har inga ord kvar. Eller tårar heller för den delen, om ni ville veta. Igår hade jag min värsta ångestdag ever. Neighborhoods läckte ut på internet och jag var stark och stod emot med orden och tanken "JAG SKA HÅLLA MIG TILL DET OFFICIELLA RELEASEDATUMET!" ända tills kvällen kom och jag kände hur mitt begär tog över mig och vips, så var den på min dator. 

Fy fan. Fyyy helvetes fan i helvetes hejpådig jag dör. Det var det finaste. Happiness overload gånger tusen ungefär, och jag ångrar fan inte ens för en sekund att jag lyssnade. Hade aldrig i mitt liv klarat typ två veckor med tanken att jag kan lyssna på det om jag vill.

Anyhow; orkar inte dra värsta reviewen men albumet är underfuckingbart. Alla låtar gör mig så himla varm i hjärtat och jag fick sitta och hålla tillbaka tårarna när jag lyssnade på Natives på bussen till skolan.

Fick kommentaren "Alltså jag förstår inte, det är ju bara ett band?" för ett tag sen. Svaret på det är nej. Det är inte "bara" ett band. Det är världens finaste band någonsin och jag minns när jag gick och klottrade "TMD" (Thomas Matthew DeLonge) på händerna för fem år sen och hur glad jag blev när jag fick min första blinktröja när jag precis hade börjat sjuan, hur jag målade ena handens (vänster) naglar svarta för Tom hade så,  alla singlar, skivor, vinyler och kassetter jag har köpt, alla nätter jag suttit uppe, den gången jag fick för mig att lyssna igenom alla deras låtar bara för att. 

Det har alltid varit mer än ett band för mig. Det är mina hjältar, min trygghet och att lyssna på deras musik när allt går åt helvete ger mig en sån tröst så det finns inte. Allt är så himla vackert och fint och jag kräver inte att någon ska förstå över huvud taget för det lär nog inte nån göra förutom möjligtvis en person. Det känns bara så sjukt och vrickat att sitta här sex år efter jag upptäckte världens finaste band och åtta år efter senaste albumet släpptes och bara.. lyssna på nya låtar. Fan, när ska det sjunka in?

Vet inte vad jag vill komma fram till, vill bara säga att jag är fruktansvärt glad, lycklig och euforisk för tillfället.

"blink-182 life. For life."

I never noticed, you're so amazing

Mår bra när jag får avsluta dagen med Mindless Self Indulgence. Vet inte riktigt varför jag gillar det bandet så mycket, eftersom det skiljer sig till rätt stor del från vad jag brukar lyssna på vanligtvis. Men det är nog för att dom är så provocerande och klyftiga, hehehe!

Kanske skulle skriva nåt relaterat till bilden också, för jag fick nämligen den här underbara skivan av min fina pappa när han kom hem från Gävle, asfint ååååh!!!

Annars har jag varit i skolan idag, intressant. Gick förvånadsvärt bra på engelskan, eller ja, något betyg har vi inte fått än men det kändes bra och kul var det minsann. Efteråt tog jag mig till Bodenstaden och det blev en sväng förbi trafikskolan för att boka teorilektioner, körkort here I come! Om ett tag i alla fall...

Puss



Do you grin inside? You're killing me


Får ursäkta för att jag inte har så mycket intressent att dela med mig av nowadays. Sitter och försöker ihop något till morgondagens engelskalektion för tillfället, fan att det ska vara så jävla svårt för mig att vara lite djup och analyserande. Ääääsch, hejdå.

Put another X on the calendar


Spenderade min lördagkväll i Luleå med Suss, det var ju kulturnatten! Vad vi gjorde var väl i princip att fika på dyra KH caféet och hänga kring socialdemokraternas tält på storgatan, där Gustav var! Det var dessutom himla trevligt och mysigt med lite liv och rörelse (mer än vanligt i alla fall) så det var värt som fan!

They just play tragic

Igår efter skolan blev det max och senare bio med dessa fina damer! Vi såg Jag saknar dig och jag tyckte den var brabrabra! Nu vet ni. Och fint var det!

I got no regret right now

This place was never the same again, after you came and went
How can you say you meant anything different to anyone standing alone?
On the street with a cigarette, on the first night we met

Look to the past
And remember and smile
And maybe tonight
I can breathe for awhile
I'm not in the scene
I think I'm fallin' asleep

But then all that it means is
I'll always be dreaming of you

Ge mig en chans till, jag kan

Har så dåligt med bilder nuförtiden, men här är en fin från gårdagens mediefabrik!
However, idag har det varit skolaskolaskola, som vanligt väl. Sjukt oproduktiv har jag varit idag. Sjukt. Måste bättra mig, for real. Efter skolan så stack jag ut med Jonte ett tag, vi satt i en lekpark under ett minitak för det började regna. Jag drack kaffe och vi pratade. Finfint.

Har inte så jättemycket att berätta. Imorgon blir det i vilket fall bio, ska bli himla trevligt!

And you're driving me crazy

Sitter och lyssnar på BBC Radio 1 för tillfället och blir helt lycklig i hjärtat när dom spelar ett medley med massa blinklåtar och taggar inför senare då det är premiär för deras tredje singel från 'Neighborhoods', After Midnight. IIIH!!!!! Jag är som ett barn på julafton all over again. 

Annars har jag haft en trevlig dag idag, väldigt kort skoldag som innehöll en lektion på ca 20 minuter och sen blev det en lååång fika med två fina tjejer på Waynes, Josse och Erika!

Nu är jag too excited för att skriva mer, är så himla nervös och ryser och snart börjar jag gråta hahahaha. OM EN HALVTIMME DÖR JAG, MEN DET ÄR FINT. 

Puss

I'll always be here

Nå, idag kan jag berätta för er att jag har varit på konstutställning! Med resten av min klass dårå. Kulturella medieelever, jajamensan. Efteråt blev det lite häng på skolan och sen drog jag och Alexandra och tränade. Nu kan jag berätta för er att jag är galet trött och seg i kroppen, men ändå nöjdis! Saker och ting känns bra och min positiva inställning är påväg tillbaka. Liveeet ägeerrr.

Puss raringar. Puss, puss, puss!!

I'll be waiting, miles and miles away


Jag kan inte för allt i världen förstå varför jag är så jävla trött när jag inte har rört mig många meter idag och dessutom druckit en jävla massa kaffe. NÅJA!

Anledningen till bilden är för att världens bästa Lisa kom förbi på kvällskvisten och vi pratade en massa och åt kakor och drack käffäää. Rätade ut lite frågetecken och nu känns saker och ting bra! Och nä, jag orkade inte trycka upp kameran i hennes ansikte denna kväll så här har ni en bild från ett brygghäng i somras!

Puss

I'm sick and tired of writing songs about you


Julia kom på besök! Galet trevligt. Vi har spenderat kvällen med att prata och titta på Fight Club. Asbraaa.

Coloring my senses cherry red


Sitter och lyssnar på fina Girl's A Straight-Up Hustler med fina All Time Low. Min favoritlåt för tillfället, kan inte sluta lyssna. Hehehe. Nåja, på ett tag ska jag till Julia. Tror jag åtminstone! Om det löser sig med skjuts och så, faaan att det ska vara så jävla dåliga bussförbindelser i den här staden! 

Äsch, har inte så mycket att rapportera. Puss!

I woke up older

Spenderade gårkvällen, natten och morgonen med Josse! Vi lagade asgod mat, cyklade till stan, jag råkade vara lite otrevlig mot en bilist utan att jag menade det, hängde på Bodensia och drack kaffe, åt chirre med dirre, hängde med Jonte, Sam, Lisa och Emma i en busskur vid ett på natten. Sånt galet fint, ja!



Take off your make-up and put down the camera


I'm just delirious
You can't be serious

Inte helt orelaterad bild faktiskt, då fallet är så att jag saknar fina staden rätt så rejält. Nåja - skola idag. Suprise, suprise! Samhällskunskap och grafisk kommunikation stod på schemat, engelskan blev visst hemstudier. Inte mig emot, rätt skönt att slippa gå till fem. Hursom, efter vi slutat trallade jag och Lisa iväg till Helex och tränade ett tag innan det blev hemåt, och nu sitter jag här! Galet. 

Nu finns det inget mer att berätta. SÅDESÅ!


RSS 2.0