Gothenburg, I came back to you


Jappjapp, så här ser det ut nu! Jag är framme, har hunnit ta en dusch, stöka ner i hotellrummet som jag delar med min lillebror och dessutom fixa mig med det lilla jag tog med mig. 

Nu väntar vi bara på att få gå ut och äta! 
//s

If you're wondering if I want you to

Snabb uppdatering: jag sitter i kupén och lyssnar på Weezer med kanske lite för hög volym med tanke på att våra grannar är bittra äldre människor och att klockan är halv tio snart, haha. Annars lever jag och har det bra! Nu ska jag lägga mig och titta på ett par avsnitt av The Big Bang Theory. Jappjapp!

//s

Your hands they shake with goodbyes

Man vet att det är en bra dag om man får ligga kvar i sin varma säng trots att klockan snart är tolv, lyssna på Always och drömma sig bort lite för en sekund eller två. 

Jag har egentligen inte så värst mycket att säga som är av värde, men å andra sidan - när har jag det? Haha, jaja, men gårdagen var himla trevlig förresten. Det blev Inception som var jävligt bra gjord och bra over all, dock måste man hänga med hela tiden för att fatta den (vilket jag faktiskt lyckades med! Hehe.) 

Ikväll, eller i eftermiddag så drar jag iväg till Göteborg och kommer tillbaka på onsdag. Ska bli himla trevligt, jag har inte varit i Göteborg sen vi var där på klassresa typ -06 tror jag bestämt. Nu så håller jag på att fixa mig lite filmer och serier att se på tåget, så om vi inte hörs innan jag drar så säger jag HEJDÅ!

I don't give a fuck


Allt är magiskt




"Do you ever feel things here aren't right?
And do you ever feel the time slip by?
I can say that I have,
I can say that I have."

Please mom, you ground me all the time

Jag är lite tröttis efter dagens bravader, vilket innebar att prova på vuxenlivet genom att stå i en ishall och titta på U14 som spelade hockey med en kopp med ishallskaffe i handen. Kan inte säga att det var speciellt roligt men det gjorde mig stolt i alla fall.

Fick med mig en flanellskjorta hem också, fast inte från ishallen då, det hade varit lite väl... hahaha. Nej, men jag gillar den himla mycket och det var ett tag sen jag köpte något jag faktiskt behövde. Dessutom har jag och Ellen gjor oss planer till kvällen, det blir massa godis och film! Låter som en jävligt bra lördagkväll.

Nu ska jag ta mig en panodil.
//s

Sing a hymn for the dead


(Be the voice of a generation,
You've got a choice to make.)

Minus två grader och strålande sol, jadå! Det kanske finns ett hopp för världen i alla fall. Idag ska jag till Luleå blev det bestämt, en sväng in till stan där och sen se Erik spela match i Coop Arena. Ikväll har jag inga planer men funderar på att göra mig ett par kanskeee.

Nuuu ska jag in i duschen. Puss!
//s

The bright lights of America



The bright lights of America,
life and death in a sold out ‘Merica
To live and die in the heart of America,
where they sell souls.


Sixteen year old girl, in a hollow carved out place

Åh vilken jävla dag! Är helt utmattad. Dock har det inte riktigt sjunkt in ännu att jag faktiskt har sportlov, och att jag åker till Göteborg på söndag! Ih. Dagen började i alla fall med en riktigt rolig lektion i naturkunskap :D!!! nej, det var nog det tråkigaste jag varit med om på länge.

Sen på mediekommen på fortsätte jag och Julia våran jakt på band till vernissaget. Hur det gick? Nja, njo, sådär! Fast jag måste medge att jag kände mig vuxen när jag ringde till typ tusen samtal till viktiga Stockholms-människor som har hand om artistbokningar. Multimedian var det inte så mycket med, orkade inte anstränga mig riktigt.... haha.

Ja just det, vi kom förresten på var vi borde åka på klassresa. Till skåne, för där finns det tydligen självplock på majs!!! Fatta fint att kunna gå runt på ett majsfält och plocka majskolvar, hahaha.

Nejni, nu ska jag kolla på ett BB-avsnitt och vänta på att maten ska bli klar. Efter det så ska jag och Lisa kolla Linas Kvällsbok, fuck yes!!!

//s

This vacation's useless, these white pills aren't kind



Om jag är nöjd? Jag är förjävla nöjd. De passade perfekt och där rök mina sparpengar som jag skulle till Stockholm med. Nejdå, bara lugn. They will be replaced. Kan det inte bara bli vår nu så jag får använda these pretty shoes?!

Något som dock var lite roligt var att jag fick två SMS-avier när jag skulle hämta ut paketet, det visade sig sen att jag fått nån annans skor också, haha. Tycker synd om människan som väntar på sin beställning i en ort i söder och sen ligger den i norrland istället...

Nåååå, annars har jag haft en väldigt bra dag idag! Känns ju rättså fint. Älskar dessutom när Lisa råkar säga saker liiite för högt på bussen ;) Hahaha, underbart.

//s

 


Det strålar från ditt hjärta, som en motorväg av ljus

(Fint med störande skugga i halva ansiktet, haha...)

Godmorgon! Idag känns som en bra dag. Solen lyser, termometern står på ynka tjugo grader, ur min stereo spelas kent och jag har en lång sovmorgon för att toppa allt. Dessutom så får jag skjuts till skolan och slipper trängas på bussen. Pappa skulle tydligen till Luleå också så, yeaah!

Nej nu ska jag ta och hoppa in i duschen och fixa till mig lite.

//s

They came to conquer... URANUS


Ni får ursäkta mig men det här känns väldigt stort. Det här är en sån sak som jag suktat efter och hoppats någon gång i mitt liv äga. They came to conquer uranus, 7", lila vinyl. Stort.

Movin' on

When I think about my life
I wonder if I will survive
To live to see 25
Or will I just fall?
Like all my friends
They just keep dying
People 'round me
Always crying
In this place that I like to
Call my home.

Some friends become enemies
Some friends become your family
Make the best with what your given

This ain't dying!
This is living!

She's the girl all the bad guys want

Japp, jag köpte den. Underbart fin. Den kanske mosar mina fingrar litegrann, lite för mycket kanske, men jag ska behålla den ändå för den är så fiiiin! Hihi.

Nå, dagen idag? Graf och engelska, sen hem. Nu gör jag inte nåt alls så jag tänkte göra klart grafuppgiften vi fick idag, dels för att det är skönt att ha den klar men mest för att det är kul!

//s


Let love take away all this pain

Jag är så jävla trött. Förstår inte ens varför egentligen, jag är för trött för att ens leta fram en vettig bild så det får bli en massa text bara. Hursomhelst... idag har jag varit i skolan (mhm, suprise!) och sen efter vi slutat så gick jag & Alexandra på Waynes och drog en fika innan vi begav oss hem till henne. Det blev lite hårfärgning som vi båda blev rätt nöjda med. Lite rödare iallafall!!

Tog bussen hem vid halv nio och nu känner att nu tippar jag snart omkull av trötthet, så... godnatt!

//s

I believe I can see the future

Det är söndag och solen skiner samtidigt som lukten av ögonfranslim sprider sig i rummet. Duktig som jag är så råkade jag trycka på den ytterst känsliga tuben medans korken var av. Joy. Känner mig förövrigt lite manad att gå ut, men det blir nog inte förrens senare ikväll.

Jag och pappa ska ut och övningsköra på ett litet tag så det lär väl bli en sväng runt om B-town eller så. Mys!

Puss
//s

I wanna live a life from a new perspective





//s

Exotiskt




Mr. Crybaby

Dagen har flutit på och något speciellt har väl inte hänt direkt. Vid åtta blev det ica, jag & Ellen bestämde oss för att inhandla en massa roliga frukter. Ja, de hade roliga namn åtminstone! Honungspompelo, tamarillo, pepino plus passionsfrukt och mango blev det. Passions och mango var godast ifall ni ville veta, fast de hade vi ju redan smakat innan. (De andra smakade antingen inte så mycket alls eller beskt...) Sen har vi väl inte gjort så mycket. Mest hängt!

Nu säger jag godnatt!
//s

Säg mig var du står ikväll

Det är fredag. Fredag är för det mesta och alltid bra, fast idag har varit extra bra! För det första så fick vi sluta tidigare, istället för 15.30 blev det 14.00, v-i-c-t-o-r-y! Efter vi slutat så drog jag till sävast på direkten och traskade hem till Stina för att spendera eftermiddagen och kvällen där. Vi har hängt, sett forrest gump (finally, ja!) och dessutom fick hennes hår ett dussin nya rastaflätor, haha. Sen blev jag bjuden på massa god mat och det var ju inte helt fel det heller!

Efter jag kommit hem vid halv tolv så blev det en varm dusch, kiwi och sen tittade jag och pappa på inspelade musik-VHS-filmer från sjuttio & åttiotalet. Fick se en massa Sex Pistols så det var sweet! Hihi.

Puss
//s

Fuck forever, if you don't mind

Dagar som denna önskar man att det kunde bli vår eller sommar bara sådär. Jag ska vara ärlig och medge att det tog emot lite att gå till bussen i -29 graders kyla. Eller, kyla? Det är fan inte ens värt att kallas kyla, det är tusen gånger värre.

Nåja, tog mig till skolan iallafall och började dagen med psykologi som var intressant och skoj. Sen blev det lunch på sushibar med Suss & Josse, sen ett par till lektioner och avlslutade dagen med text och jag och Suss kämpade på med vårat skomärke och fick fin feedback på our hard workwork, hehe.

Så har min dag sett ut. Nu är jag trött. Blir nog en tidig kväll, mmh. FREDAG IMORN!

//s

Spread love like violence


"Who do we think we are?
We're Angels and Airwaves"

Har aldrig varit mycket för ringar och dylikt, men den här fick min mage att vrida sig en smula. Åh så fin, vill ha! Underunderbar.

//s

Come with me, into the trees

Känner att det här är ett rätt bra sätt att spendera en onsdagkväll på! Nu ska jag samla mina sista krafter och plocka bort alla kläder som ligger på sängen. Sen ska jag läsa ur min braiga bok som jag fått låna av Lisa (som tyvärr snart är slut...) Freakin' great!

//s

Come on and lie to me, tell me you love me

Bjuder på massa bilder men dessvärre mindre text. För att sammanfatta dagen skulle jag kunna säga att jag haaaar: fotat en massa folk med äpplen, ätit kebab med Suss i en trappuppgång, inte varit på skrivarhumör idag men ändå skrivit klart min artikel (yay for me), åkt kvällsbuss & inhandlat två nya tidningar. Love!

//s


We believe



Sitter på grafen nu, känner att jag inte gjort så mycket vettigt... sitter och läser gossip sites med Lisa och längtar tills vi får lunch för då ska jag och Alexandra springa och äta sushi! Efter det så har jag engelska och eftersom vi (tyvärr........) inte har någon idrott idag så slutar jag efter det. Sweetness!

Nä, nu ska jag fortsätta på mina frukter! Puss

//s

 


There's no love here


"I haven't been this scared in a long time
And I'm so unprepared so here's your valentine
Bouquet of clumsy words, a simple melody
This world's an ugly place, but you're so beautiful to me"

Jag är nog rätt neutral till alla hjärtans dag. Tycker inget speciellt egentligen. För mig har det mest varit som en vanlig måndag idag; segt att kliva upp på morgonen, mer segt med en massa lektioner och en jävla massa minusgrader (-30 grader, hej hej!) Ja, häng på skolan blev det efter vi slutat blev det också, trevligt trevligt! (Tack för kortet söta Josefine, och jag skäms för att jag inte gett något tillbaka... men puss!)

Nu känner jag mig arg. Lite less kanske också. Fick nyss veta att mina kära pojkar i mitt favoritband har skjutit fram albumet till slutet av det här året/början av nästa. SLUTA SKJUTA FRAM FÖRFAN. Thomas Matthew DeLonge, speciellt du, är så fruktansvärt dålig på att hålla deadlines. Haha, well... egentligen är ju inte saker och ting bekräftade sådär på riktigt men jag bara väntar på det. En del inom mig hoppas fortfarande...

Nåja, jag älskar de lika mycket för det i alla fall, det gör jag. Och jag väntar om de så tar tusen år.
(Note to self: sluta lyssna på Nine Inch Nails, Stina. Det gör dig bara ledsen och du får en skev syn på livet.)

Massa kärlek
//s



Just breaking apart her heart

"Well, if you wanna be noticed, you've gotta learn to break some hearts."

Jag är nog duktigast i världen. Haha, ja, det är så jag känner mig just nu! Jag har städat mitt rum nu i flera timmar, dammtorkat, tvättat sminkborstar, rensat bort gammalt smink, förflyttat mina böcker till förådet för att få mer plats, dammsugit och en jävla massa mer! Underbaaart, känner mig jävligt nöjd.

Nu ska jag måla mina naglar i nån skojig färg hade jag tänkt, för jag är så jävla tjejig! Hahaha, jaaaa...

Puss!
//s

The beauty of a broken heart



Lite såhär känner jag mig. Lite BLÄ. Lite för att saker inte gått som jag velat ikväll vilket var rätt surt men nåja, finns inget jag kan göra åt det än att se det från den ljusa sidan; jag sparar pengar. Ehe, fast nja, vi får se hur det blir med det inom de kommande dagarna... stay tuned for my not so exciting ending!


Nu dör datorn snart så ska publicera innan det och så säger jag godnatt! Puss

//s

If the world were to die, the light will guide you







Goddag lördag. Idag har jag varit en sväng ner på stan. Hittade mig en jävligt badass oldschool boombox för 75 kronor som jag blev kär i, så nu kan jag spela mina kassetter igen, WIHO!! Lunch blev det också nere på stan, yeh!

Nu borde jag egentligen städa mitt rum, men jag har inte riktigt ork till det så det blir fan inget! Nåja, ska fortsätta med något nu och sådär. Ikväll ska jag vinna en auktion hade jag planerat, hehe.

Puss!
//s

Pick me up now, I need you so bad





Började denna fredag med en sån där redovisning. Så _himla_ skönt att det är bortgjort och klart. Nu har jag ingenting jag behöver göra i helgen! Finns inte ens ord för hur fint det känns. Nåja, efter skolan och allt sånt var klart så stack jag hem, åt middag och gick ut för att möta upp Ellen. Köpte lite gottis (MANGO!) och sen begav vi oss hit till mig. Hon stack hem för ett tag sen och jag måste säga att det är väldigt mycket trevligare att vara två och bara göra ingenting än att göra det själv.

Nu är jag så trött så ska snart plocka bort allt som ligger på sängen och krypa ner under täcket med en bok, faktiskt.

Massa kärlek
//s

If we can make it through the night we'll see the sun




Everyone I know goes away in the end


Jag har svårt att hitta ord, forma meningar och veta hur jag ska uttrycka mig. Det är sjukt, det är hemskt, sinnesjukt och vrickat på samma gång, och jag kan inte riktigt förstå. Inte alls. Det är nog mina mest använda ord sedan igår; jag fattar inte. Även fast jag inte träffade dig mer än ett par gånger så har du lämnat ett tomrum efter dig, det är ett som är säkert. En människa som är så lätt att umgås med direkt och är så omtänksam är svår att hitta.

Jag är glad att jag fick träffa dig. Vila i frid.

Your house is a lonely box that holds you







Godmorgon tänkte jag säga, men insåg att klockan var lite för mycket för det. För mig känns det ändå som morgon eftersom jag vaknade för inte så många timmar sen, haha. Ledig ja, ja, ja!

Har inte hunnit göra speciellt än, och just nu sitter jag och försöker få i mig lite lunch i form av thaiwok och ris plus massa starka såser, mums! Nu ska jag äta upp och göra mig i ordning lite och sen får vi se vad som händer och sker :)

Juste, fick hem min traderasingel idag med. Min tredje All The Small Things!! (Onödigt? Nej absolut inte. Alla är ju olika for god sake!)

Not the way that I do love you


Efter en dusch, en skål med sånt här (fruktsallad med turkisk youghurt) & Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – Home så är min tisdagkväll mer än räddad.

//s

Dance fucker, dance

Ja-a. Precis såhär glad har jag känt mig inombords idag! För det är en väldigt speciell dag idag, den åttonde februari. Ännu mer speciell var den för två år sen dessutom, hihi.

Iallafall, idag har varit en relativt lång dag ändå. Graf på morgonen, lunch, engelska och - håll i er - IDROTT. Japp, typ första idrottslektionen på en månad. Jag är duktig.

Nu sitter jag här och lyssnar på Miley Cyrus version av Girls Just Wanna Have Fun (don't judge, jag behöver omväxling.. jag lovar att du också gör sånt och bara inte vågar erkänna... haha)
Jag ska jag hoppa in i duschen hade jag tänkt och sen ska jag inte göra något aaalls för gissa vad? Imorgon är jag ledig! Åh gud, känslan av att få sova ut på morgonen, underbart. Har ingenting planerat alls för imorgon, förutom att jag och Lisa ska fixa på vårat NK arbete dårå!

Kärlek och pussar
//s

S-S-S-Saturday


Hade ingen aning om att Bowling For Soup redan hade släppt en ny singel, tack för informationen spotify! Lyssnade iallafall på den och den lät himla trevlig (vilket betyder att jag blev glad av den, obviously...) och lovande inför nya albumet, lovelove!

Lyssnaaa... här.

I'm proud and ashamed every forth of July

 

Idag fick jag lite sovmorgon som jag tackade för och tog emot med öppna armar. Väl på skolan så hade vi MUM och efter det så blev det faktiskt utelunch med Suss och Alex vilket var himla trevligt och mätt som tusan blev vi också, hehehe... Sist hade vi psykologiprov och det gick väl helt okej ändå. Skrev 6 sidor och det kändes tamefan som en hel jävla bok, haha!

Sen blev det bussen mot B-town och jag måste bara berätta för er att jag blir allvarligt ledsen när jag kommer in i stan. Åhlens stänger, det är typ ett par hyllor kvar med grejer som de tryckt ihop och rear ut, Lundins skor (vid dressman, visst heter det så?) har blivit nåt ställe där de typ säljer metaltröjor och barnkläder (ser det ut som i vilket fall...) och där reas det också ut för fulla muggar, allt ska bort. När jag tar bussen hem möts jag ett par skyltar som skriker "ledig lokal, ring 070------- för att hyra". Och jag som tyckte Boden var dött tidigare.

Nåja, har inte gjort något speciellt minnesvärt nu ikväll, hetsat upp mig lite och insett att jag behöver (läs: vill ha) en jävla massa grejer jag inte har råd med. Blä!

Godnattt

 


Dear sunday

Första söndagen på längelängelänge som faktiskt känns skön och inte ångestfylld. Jag vann min auktion på tradera vilket känns hur fint som helst och nu sitter jag och äter frukost/lunch medans jag läser bloggar. (ja, tidningen kommer ju inte på söndagar så vi får improvisera lite...)

Nu har jag inte så mycket mer att säga annat än.. HA EN FIN DAG!

//s

All we had were dreams of California

En sak som kinda creeps me out är det faktum att jag ofta går runt och känner mig jobbig och tjatig. Hurdå? Kanske du undrar, och jag har nu kanske kommit på orsaken; jag repeterar saker i mitt huvud tusen gånger och fastnar i mina tankar så ibland tror jag att jag pratat om en massa saker jag bara tänkt egentligen. Låter lite schizo men så är det väl...

Har ingen aning om varför det slog mig just, men det kanske var lite bra. Nu ska jag lägga mig och drömma om fina, tjatiga och jobbiga grejer som bara jag förstår mig på. Puss!

//s

We live in a beautiful place

Bjuder på charmiga mobilbilder. Grattis. Varsågod. Haha, nejdå, min lördagkväll har varit trevlig! Mötte upp Ellen vid ica när klockan hade närmat sig halv nio, sen sprang vi förbi seven eleven så jag fick köpa mig en kopp kaffe och sen vandrade vi vidare genom stan och mot sveafältet.

Väl där så blev det sällskapsspel vilket var himla skoj, haha älskar sånt... och sen promenerade vi hemåt när klockan började närma sig halv tolv. Värt!

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon, för det första ska jag buda på tradera och för det andra så ska jag fucking kolla på psykologin once again. Puss!

//s

I wanna go to parties where they got no guns


Älskar rejvbilder, OKE?!

Godmorgon Sverige! Japp, jag vaknade nyss. För inte så längesen i alla fall, vilket betyder att jag inte hunnit göra något alls ännu. Om ett tag så ska jag faktiskt ut och övningsköra och innan dess hade det nog varit bra om jag tittade lite på psykologin som vi har till på måndag. Lite senare till kvällen ska jag troligtvis hänga med Ellen som det var alldeles för längesen jag träffade!

//s

Men det är inte samma sak nu











Jo, blev bjuden på melodifestivalens genrep här i Luleå. Såå, varför inte tänkte jag. Jag är egentligen ingen melodifestival-människa alls, men det var väl trevligt och sisådär :) Tattade med mig massa gratis vitaminwater iallafall efteråt, hehehe...

Musiken vet jag inte, blev lite glad av Swingfly's låt, annars så var det väl ingenting speciellt skoj direkt, haha. Nu orkar jag inte skriva mer om det utan ni får väl titta imorgon om ni har lust, JARRO!

Just nu är jag trött som en jävla... nånting. Klockan är drygt elva så jag försöker hålla mig vaken ett litet tag till, annars lär jag väl vakna typ åtta på morgonen imorn, ehe.
Pusses!


I'm higher than high, lower than deep



Fika efter skolan på Waynes med fina människor var väldigt trevligt och en massa mys! Nu sitter här hos Alexandra och hennes missekiss och myser. Vi har ätit gottigott och jag har pluggat lite psykologi. Inte mycket, men lite! Hihi. Kom på nyss att jag måste kolla upp lite grejer till NKn imorgon. Well, det är bara att göra det jag skaaa.. even though I really hate it.

Äsch, nu ska jag fortsätta ha det bra och sådär! Förövrigt så vill jag meddela att jag inte har på mig min mobil idag eftersom jag var smart och inte hittade den imorse när jag skulle springa till bussen, haha! Puss

I never wanted to dance with nobody but you



Nu har jag bara text kvar och sen slutar jag, hehehe. Sen blir det stan och fika och efter det vidare till Alexandra för plugga, jarrå. Nu orkar jag inte skriva mer så HEJDÅ

Herr Andersson har drunknat i ett hav av kaffe latte

Jag har förfärligt dåligt med bilder för tillfället av någon anledning så här är en bild på mig och min fina vän Suss från i höstas.

Nu säger jag godnatt och kryper ner i sängen för att läsa ur Fight Club. Åh vad jag gillar den boken, jag har funnit det svårt på senare tid att fastna i böcker, men nuså.. Puss!

Everything counts in large amounts

Sitter faktiskt och lyssnar på Lars Winnerbäck. Det var sannerligen ett tag sen men det är fint. För övrigt så har jag inte så jättemycket att berätta tror jag. Jag är jävligt trött, less, mår illa och det är min anledning till att stanna hemma idag om det nu önskades. Kanske borde rycka upp mig. Vill inte. Orkar inte.

Fan jävla emoinlägg... lever upp till mitt rykte ;) Haha, I'm not even going to try... nu ska jag duscha. Intressanta fakta overload, joho! Puss väl.

Each breath as you take has a thunderous sound

En liten tyst hyllning till en världens (i mina ögon) bästa personer.

(Och nej, jag gillar inte att posta pixliga små bilder egentligen,
sånt gör jag för det mesta bara på min tumblr)

You make me regret those times I spent with you

Det känns som att jag tappat alla ord, jag kan läsa och inspireras hur mycket som helst men nånstans inombords känner jag mig mestadels less med ljusglimtar då och då i form av ny musik och tanken att det blir Göteborg på sportlovet och förhoppningsvis Stockholm om inte allt för länge också.

Vill leva i min lilla bubbla. Drömma. Vill inte vara verklig, inte för tillfället iallafall. Januari är nog månaden när jag vänder mig inåt mest, vill bara vara för mig själv. Bara att acceptera antar jag.


RSS 2.0