We are a hurricane

Brabrabra dag! Vaknade vid halv elva idag och var nöjd över att få vara ledig. For ut med pappa och övningskörde till stugan där vi lämnade lite grejer och på vägen frågade han mig om jag skulle vilja åka till Stockholm med honom nästa helg, iiiih!! SJÄLVKLART. Så glad.

//s

Baby, you don't wanna know

Dricker kopiösa mängder vatten och lägger mig i sängen för att se ett eller kanske rent utav avsnitt av How I met your mother. Annars känner jag mig nöjd. Riktigt jävla nöjd. Och inte känns det sämre för att jag vet att jag får sova hur länge jag vill imorgon, eftersom jag är ledig. Åh, sweet joy!

//s

Skumfuk

Mediefabrik, dålig skrivardag (varför blir de bra allt färre?..), bra med inspiration till andra saker, nästan fri från förkylningen och ett färdigt kök! Så skulle jag nog sammanfatta dagen. Rätt bra after all. Dessutom så fick jag med mig ett par nya byxor från staden Luleå innan jag drog mig hemåt, snajs, det behövdes.
//s

Oh, memories, where'd you go?

Känner inte att jag har så mycket att berätta, allt rullar på i sin takt, är lite skoltrött men annars löser väl sig saker. Känns nog rätt bra i alla fall. Orkar inte riktigt berätta om dagen, mer än att jag och Lisa varit lite impulsiva och vad som kommer ut ur det får vi se! Nå, annars tycker jag ni ska lyssna på låten här ovan för den är från P!ATD's nya plattis och är helt ljuvligt underbar.

Cheers!
//s

(Om du av någon anledning söker efter ångestframkallande musik lyssna på The Cure – Pornography. Just sayin')

I love you

If the sky that we look upon should tumble and fall
Or the mountain should crumble to the sea 

I won't cry, I won't cry, no, I won't shed a tear
Just as long as you stand, stand by me.

Get busy living or get busy dying

Godkväll world wide web.
Söndagar brukar vanligtvis betyda ångest och skolgöra, men jag har faktiskt inte känt någon sån press idag fastän jag kanske borde, skönt har det varit i vilket fall. Jag och Erik har istället ätit våfflor med kiwi (och turkisk youghurt mums) och tittat på hockey. Jag skulle inte vilja påstå att jag är ett särskilt stort fan av hockey men det gick väl an nu när matcherna är lite mer avgörande, hehehe.

Vid halv sju gick jag ut och träffade Ellen, vi drog på långpromenix runt träsket. Har en sak att säga nu: TRÖTT I KROPPEN. Vet inte hur många kilometer det är men det tog oss lite mindre än två timmar iallafall! Nu, en dusch senare ligger jag i min sköna säng och hostar lungorna ur mig så vi får se om jag lyckas dra mig till skolan imorn. Dessutom sörjer jag att jag sett alla mina TBBT-avsnitt. Buhu!

//s


All I want to know is the truth


Sum 41 gör mig nostalgisk, glad, ledsen, full av stolthet på något vis och tusen andra känslor som är svåra att sätta ord på. Men för att summera så är de helt enkelt väldigt fina. Och jag älskarälskarälskar(!!) deras nya, Screaming Bloody Murder. Och den här låten speciellt för tillfället.
//s

Vilken färg har själen, älskling?


I just can't get enough


Åh orka att det blev sämst kvalla på bilderna när jag la upp dom här... men jaja!

Josefine firades i förväg med middag, massa prat och mys! Har inte så mycket att säga direkt känner jag, utan jag låter bilderna tala istället. Himlahimla trevligt var det i alla fall!!!

//s

I don't know how we happened, we just kinda did

Godkväll kära vänner, och annat folk som inte är mina vänner också. Idag har jag pysslat på utav bara tusan, tyvärr med fel saker. Borde plugga som ett psyk, speciellt eftersom jag varit hemma idag, men inte det. Ta tag i saker funkar tametusan inte för tillfället.

Imorgon blir det dock till skolan, ett par viktiga lektioner som jag mer eller mindre måste vara med på och sen så blir det födelsedagsmiddag hos Josse på kvällen, mysmys! Tror jag måste skriva upp en komihåglista inför morgondagen, så mycket har jag att göra. Stresss! 

Men nu är helgen nära, wiho!
//s

Wide awake, my mistake

Trött. Trött och ont i halsen är mina symtom och jag vet att snart så kommer den där jävla förkylningen. Äsch, ska inte klaga, det kunde kommit mer olägligt.

Onsdag som det är idag innebär som vanligt mediefabriken och webbtidning, fast så mycket webbtidning har det inte varit. Efter lunch så fick vi gå på teater på norrbottensteatern och såg Alla älskar Norman. Den var väl sådär, det roligaste var dock att se pensionärernas miner och skratt, hahaha dör.

Och bilderna, ja - eftersom vi inte fick fota inne på föreställningen passade jag på lite i foajén. Jag gillar hur pepp och taggade alla ser ut, haha...
//s

Girl of eighteen, fell in love with everything

Måndag, måndag, måndag. Vad trevligt att träffas! Nu ljög jag lite, för det är sånt vi gör vi svenskar. Som att säga att vi mår bra när vi egentligen inte orkar leva längre, för ingen bryr sig egentligen. Nu vet jag inte riktigt vad som hände där så vi börjar om igen...

Började dagen med NK, oh how I love this exciting and fun subject. (Notera ironin bakom det hela) & svenska. efter det blev jag, Josse, Suss & Lisa skjutsade till brygg av Erika och sen hann vi ju dra raggen nåt varv i samma veva ;) COOLI!!

Äsch, ett par till ämnen på eftermiddagen och sen fick vi gå hem. Men det gjorde inte jag, jag stannade kvar och "pluggade" (har börjat bli ett kodord för att hänga) till typ tjugo i fem. Trevligt!

//s


Vem tror på evig kärlek, ja vem tror på den nu

Har bråkat med naturkunskapsläxan idag. Dessutom har jag gjort det värre för mig och gått och dragit på den hela dagen och det har ju inte gjort saken bättre. Nåja, nu är den inskickad vilket är skönt iallafall. Fast nu är jag för trött för att skriva något vettigt, så jag ska hoppa in i duschen och sen blir det några avsnitt av TBBT också som vanligt då. Pusja!
//s

Minus 30


Efter mycket velande fram och tillbaka så blev det Minus 30 i alla fall! Drog till Luleå med Suss och Josse vid halv sju och började med att se Säkert! Hon var bara bra, kunde dock inte så många låtar, hehehe. Efteråt så gick vi och köpte kaffe, dyrt sådant, och pratade ett tag innan det var dags för Håkan. 

Och jo, visst var det fint. Väldigt fint. Även fast vakten var en riktig douche och hade passat bättre in på stureplan, men screw him! För jag hade skoj i alla fall!!! HA. 
När det var slut så såg vi lite METAL \m/ och sen blev det hemfärd såsmåningom.

Conclusion: Fin kväll med fina människor (tack Suss & Josse ♥) och allt annat fint folk som man stötte på!

(P.s ursäkta bilderna, dessa var de mest värda att lägga ut eftersom det flesta var suddiga som tusan eller alldeles konstiga, varje gång jag använder min kompaktkamera minns jag varför jag köpte en system...)

//s

We shout the anthem of our lives

Efter en extra lååååång dag i skolan idag så blev det vid halv fyra äntligen(!) hemfärd. Hann dock bara vara hemma i typ fyrtio minuter innan det var dags att dra iväg igen, denna gång till stan!

Jag och Lisa hoppade på bussen och mötte upp Katarina inne i Bodentown, gick till Sushi & Te och köpte mat och sprang fort som faaa-a-a-a-n till Coop för att köpa lite andra grejer också. Kom hem till mig, åt våran goda sushi med två sushin00bs!!! Hahaha skoja... efteråt blev det lite häng och sen såg vi Van Wilder, den var bra tyckte jag ändå, jag är ju en sån som faller för värdelösa American Pie-liknande filmer, haha.

Kvällen avslutades med lite musiklyssnande med daddy och nu ska jag lägga mig och sova på en straxis.
Puss!

//s

Live young, die fast



Avslutar den här braiga dagen med ett par fina låtar från mitt favoritband och sådär. Det måste varit min turdag idag, eller ja, kanske inte skulle beskriva det som tur direkt, men en bra dag iallafall! Den började med psykologi och jag fick även veta att jag kirrade MVG på provet, n-i-c-e!

På lunchen spelade jag GENI med Suss, Josse & Ricco! Hehehe, det var skoj. Ett par lektioner till och avslutade dagen med text där jag och Suss blev "anställda" av LANCE för våran HIRO-kampanj!!! Med andra ord så fick vi massa beröm får vårat arbete och toblerone, hihi. Nöjda_cheyer, TEAMWORK!

//s

Han vet hur man flyr från den här planeten

Dagen i korthet. Var lite finklädd, hämtade ut biljetterna till minus 30 som är i helgen och som jag och Suss ska gå på :) Sen på första bilden där så ser det ut som jag gjorde en cool gangsterhälsning så den fick komma med också. 

PEACE OUT HOMIES!!
//s

På nära håll



Sitter för tillfället i en soffa i skolan och chillidillar, jag och Josefine har ganska precis skrivit klart våran artikelintervju om nya våra nya fikatant, hehehehe... (den kan ni förresten läsa här

Annars så dunkar vi Eric Saade's Popular, hahaha. och snart ska vi lyssna på radiogruppen som sänder radio (logiskt jag vet) om vi nu lyckas få in frekvensen! Nu ska jag sluta skriva för det blir bara gorm, puss!

P.s Grattis Jocke Berg idag!!!

Celebration



Massa, massa grattis till den här mannen idag.
Tack för all fin musik, alla skratt och dessutom all hjälp du gett mig under de sex senaste åren.
Once again, grattis på trettionioårs-dagen Mark Hoppus!

Don't let me get me



Om någon undrade vad jag gjort idag så kan jag säga att intressantare än såhär har det faktiskt inte varit. Legat i/på sängen mest hela dagen och tyckt synd om mig själv med en kopp kaffe och BBT.

Imorn tar jag nya tag, eller ah, skola blir det i alla fall!

//s

If I had my own world


(Angels and Airwaves – Secret Crowds)

This one time...

Jag hade en period i mitt liv när jag lyssnade mycket på... sån här musik. Vet inte om jag vill kalla det elektronisk, eftersom jag tänker på annan sorts musik när jag säger det men ah, ni måste helt enkelt lyssna för att fatta! Hahahaha, det är underbart töntigt men jag gillade det så!




Fast Jeffree Star tycker jag faktiskt fortfarande om, bitchezzzz!!


I'll be your distraction


Söndag. Ligger i sängen och lyssnar på Angels and Airwaves - Distraction in fetal position med tankarna någon annanstans, utomlands. Hittills har inte mycket hänt, vaknade vid elva och har hunnit se några avsnitt av älskade Big Bang Theory. Nu kanske jag borde samla ork till att städa mitt rum och plugga lite, men det brukar ju gå som det går så vi får se.

Puss
//s

I'd still pick my friends over you


Började min dag vid tolv nån gång idag, sova ♥♥♥ Efter jag vaknat till och fixat mig i ordning drog jag och Lisa ner på stan för fika på Opalen. Köpte kaffe och satt och pratade i ett par timmar, myspys! Efter ett tag så fick vi även sällskap av Katarina ett tag :) Sen så blev det en vända eller två på Coop innan vi tog bussen hem.

Kom hem, hjälpte daddy handla, åt och sen styrde jag stegen till Lisa för att glo på ze melodifestival! Hahaha, vi ba BODEN!!! YEEE!!! men det hjälpte inte, för Brolle kom sist iallafall... men vi är inte bittra... 

(Man märker att man är medieskadad om man dör i skrattattack när en person tittar in i fel kamera och vinkar. HAHAHAHA. Eller så kanske man bara är trött...)


//s


Calling all skeletons

Godkväll. Sitter i soffan och tittar på sopranos för tillfället, fast är inte så jätteinne i programmet direkt... Det har varit en rätt händelserik dag idag iallafall, även fast det kanske inte har varit det så känns det iallafall så, haha! Tog bussen till skolan vid halv tio och när vi kommit till skolan hade vi en och en halv timme innan vi började så jag och Lisa begav oss till fröjd och drog en fika, sötepajen bjöd mig tillochmed på en chokladboll, sånt uppskattas <3  

Efter det gick vi tillbaka till skolan för att sedan styra stegen mot kulturens hus där vi var på möte och fick lite svar på frågor vi hade till vårvernissaget. Måste säga att det gick brabra och att vi kände oss väldigt viktiga när vi fick sitta i ett konferensrum! Haha. Sen blev det multimedia där jag som vanligt inte fick så mycket gjort eftersom det är fredag...eftermiddag. JA! Sen en bussresa hem och kvällen har mest spenderats i soffan efter middagen (som bestod av sushi... hehehe) Och det har varit himla skönt!

Nu känns det som att jag skrivit en bok så nu slutar jag. Cheers!

We were fucked up and numb



Jahapp, här sitter jag i min ensamhet och lyssnar på Dave Days, finfint! Idag är det torsdag vilket innebär fredag imorgon och den tanken gör mig glad. Vad jag har för planer för fredagen är inte riktigt säkert än, vi får se med det.

Dagen idag har känts lång även fast vi egentligen bara hade en lektion vilket var en redovisning för lansering av vårat skomärke, hehehe. Det gick bra så det känns himla skönt att ha det bortgjort nu!

Nu ska jag lägga mig och titta på The Big Bang Theory, igen... har nog fastnat lite, but I like it so it's all good!

//s



I'm strung out, full of doubt


Godmorgon. Goddag. Godkväll. Godafton. Guten morgen. Va?
Nu har jag varit himla duktig och gjort en affish men tyvärr gick det sämre med engelskan som jag också hade tänkt mig fixa tills imorgon. Idag är ingen skrivardag. Alla bokstäver blir bara bajs och meningar osammanhängande.

However, dagen idag började med studiebesök på Luleå Grafiska, fick se hur de jobbade och trycksaker osv osv! Efter det begav vi oss till skolan och jag förstår inte riktigt hur jävla törstig jag måste varit för jag drack typ tio glas med citronvatten, skojar inte ens... haha. Efter ett tag döhäng på skolan så drog jag ut med lite peeps för att dra raggen (hahaha) i Luleå eftersom en viss Erika firrade körkort igår(?)!!  Fränt som fannn och nu vill jag ha också ha det ännu mer om det nu är möjligt...

//s

California, here we come



Sitter i en fåtölj och hänger med Lisa, Josse och Rickard. Är less och trött på arbete så jag sitter bara, ehe. Måste dock jobba över eftersom jag och Suss ska göra klart vårat arbete till textkommunikationen, men det löser sig och blir bra, jado.

//s

Luften är väl fri, inte sant?

Kände mig inte fullt lika opepp på skola imorse, så jag ska inte klaga! Började dagen med graf och efter lunchen blev det engelska vilken jag faktiskt var jävligt produktiv på, seså, jag kan vara duktig om jag vill. Efter vi slutat, eller ah, "slutat", så vandrade jag tillsammans med Suss, Josse och Alex till en secondhand-butik som ligger i närheten av skolan och vissa av oss fyndade rätt så rejält! Sweetness, känns som att jag måste tillbaka dit snarrrt!

Sen traskade vi vidare mot stan där jag sen träffade fina Madde!! Det var himla fint att träffas eftersom vi inte setts sen i typ augusti! Vi hängde i shopping ett tag och sen traskade vi runt en bit i blåsiga Luleå innan jag tog bussen hem.

Har jag nåt mer att berätta? Egentligen inte. Eller jo; jag har hittat ett nytt jävligt fint älskvärt band vid namn Alkaline Trio. Mmh, love.

Puss!
//s

I like your eyes wide

Ni får ursäkta men jag vet inte hur det kan komma sig att jag är så trött, så blir det alltid när jag varit hos Alexandra, eheheh.. va? Skola idag då, gick bra även fast jag var sjukt seg efter lovet och sådär. Finbesök fick vi också i form av Jolina och det var himla trevligt för vi har inte setts på syperlänge!

Efter vi slutat tog jag, Suss, Josse och Alexandra bussen till Alexandras apartment och åt kladdkaka och såg lesbiska tjejer slåss på TV. (Eh, jaa...) Sen hängde vi såklart också och jag lockade Sussilullans hår! Drog hemåt där vid åtta och redan då började jag känna mig galet trött, nu orkar jag snart inte mer och mina fötter och ben värker. 

Nogtjatat, nu ska jag titta om det nya avsnittet av Ian Is Bored ligger uppe och sen SOVA!

//s

Am I more than you bargained for yet?

Sitter och sjunger med i Sugar, We're Going Down det högsta jag kan och känner mig glad av nån anledning. Sådär onaturligt glad. Varför har jag ingen aning om, men det är väldigt trevligt! Dagen har spenderats med verklighetsflykt i olika former, mhm, jag vägrar inse att det är söndag vilket betyder måndag imorgon.

Jag orkar verkligen inte skola just nu. Speciellt inte naturkunskapsgrejen. Har inte rört minsta lilla plugg på lovet vilket har varit jävligt skönt men det får man igen sen, så är det alltid. Men nu ska vi inte tänka på sånt, övernaturligt glad för ingenting var det ja!! Ska fortsätta lyssna på gladmusik och hjälpa till att tömma köket, renovering på G!

P.s vill bara poängtera att mitt lov har varit superbra! Bara lite kort...

//s

I'd do anything



Godmorgon, jag vaknade för inte så längesen och nu sitter jag och har Lunchtime with smosh- maraton med mig själv. Det är fint och jag blir glad och glömmer bort för en sekund eller två att det är skola imorn.

//s

Högt ovanför gatorna i stan

Idag har jag tyvärr inga nya bilder, så det får bli en tagen i somras. Detta har dock varit min sysselsättning idag, och en väldigt trevlig och fin sådan förresten! Jag har druckit kaffe och pratat med fina Kero i dryga tre timmar tills Opalen tillslut ville stänga. Och ja; caféer är min grej! Haha.

//s

What do you expect from me?

Daddy was a soldier
he taught me about freedom
Peace and all the great things
that we take advantage of

This is my Vietnam
I'm at war
Life keeps on dropping bombs
And I keep score

Doesn't matter, held hands!


Hahahaha, jag dör!!! Det här är nog det bästa som har hänt sen... igår!!! Jag älskar Dave Days.
Sen är Anthony med på ett litet hörn så jag också, hehhee. Youtube_girl_93

I should have listened to my friends

Jaaaag kom hem från stan för kanske en timme sen, har spenderat ett par timmar med Josefine! Lunch på Hanssons blev det och lite fika också, plus vandrande på stan. Massa trevligt!!

Nu så borde jag egentligen plugga NK kanske, och göra lite på min och Suss grej i texten. Tyvärr så är detta inte möjligt och jag har lite ångest över det. Jag var nämligen riktigt duktig och glömde kvar min sladd på tåget mot GBG, så japp, den är borta. Beställde dock nyss hem en ny som jag tror ska passa. Aldrig att jag betalar 800 kr och beställer en genom skolan när jag kan beställa en själv för typ 300. Haha.

//s

THERE'S NO LOVE HERE

Ikväll är en kväll som gått åt helvete. Tänker inte ens försöka vara positiv, nu ska jag lyssna på Nine Inch Nails, alltså framförallt låtar om självförakt och destruktivitet. Och eventuellt lite sån musik som jag lyssnar på när jag är arg. Typ Family Reunion. Hejdå.

På sin flygfärd på väg över plast och neon

Dagen idag har spenderats i stan med fina Julia, vi började med en fika på Opalen i några timmar, sen blev det lite traskande runt på stan och efter det bestämde vi oss för att sätta oss i CQ där uppe i gallerian för en fika till i ytterligare ett par timmar. För att sammanfatta kan jag säga att det har varit en väldigt solig, blåsig, mysig och trevlig dag, more of those please.

Puss.
//s


God's got a sick sense of humor

Måste bara dela med mig av en låt (och video) innan jag går och lägger mig. (Fattar inte varför jag känner ett sånt behov av att sova de senaste dagarna...) och jag brukar inte heller gilla att lägga in hela texten eftersom det ser så ointressant men den här gången eftersom det nästan som en berättelse.

 



Girl of sixteen, whole life ahead of her
Slashed her wrists, bored with life
Didn't succeed, thank the Lord
For small mercies

Fighting back the tears, mother reads the note again

Sixteen candles burn in her mind
She takes the blame, it's always the same
She goes down on her knees and prays

I don't want to start any blasphemous rumours

But I think that God's got a sick sense of humor
And when I die I expect to find Him laughing

Girl of eighteen, fell in love with everything

Found new life in Jesus Christ
Hit by a car, ended up
On a life support machine

Summer's day, as she passed away

Birds were singing in the summer sky
Then came the rain, and once again
A tear fell from her mother's eye

Känn ingen sorg för mig Göteborg

Honey I'm homeee!! Nej, men hemma är jag, tyvärr. Jag kan inte sätta ord på hur stor lust jag hade att hoppa av på Stockholm Central när vi åkte förbi på väg hem. Men ja, så blev det ju självklart inte. Sitter för tillfället och lyssnar på Lars Winnerbäck och går igenom bilder.  Förövrigt har jag haft en asbra vistelse, (åh herregud, hur gammal låter inte jag? Akademiskt språk, jadå.) för Göteborg är en väldigt mysig stad! Stor fast ändå som liten.

Tror jag beskriver och berättar bäst med hjälp av bilder so here we go:

 


Vi fick ett eget hotellrum och såg chansen; VI KAN GÖRA VAD VI VILL!!!


Begav oss utåt


Gick på en jättemysig grekisk resturang på kvällen och åt godjävlamat!


Efter vi ätit typ världens godaste hotellfrukost (skojar inte)
så blev det stan once more och den här gången så kom jag faktiskt ihåg kameran, woho!!




Min favvobutik, hehehehe.


Efter ett tag så promenerade vi förbi trädgårdsföreningen
och gick in för att titta på kakaoträd och andra fina blommor ett tag!

Sen slängde jag och Erik varsinn slant i fontänen och önskade oss saker.


Kristian fick självklart följa med!


Efter vi traskat färdigt och tagit det lugnt på hotellet ett tag så var det dags att bege sig hemåt igen.
Behöver jag ens kommentera den här bilden? Kära, kära Stockholm.



Lars Winnerbäck - Kom (CD)
Good Charlotte - Girls & Boys (Singel)
Depeche Mode - Some Great Reward (Vinyl)
Depeche Mode - Construction Time Again (Vinyl)
= 109 kr.

Troligen det mest budget-iga jag någonsin köpt! Underbart.

//s

RSS 2.0