I don't know why this kind of fate was ment for me



Sitter och lyssnar på Crash (som förövrigt är en av de få låtar jag får så ont i hjärtat av att jag inte alltid kan lyssna på hela) samtidigt som jag är världens tröttaste någonsin. Har varit en jobbig dag, känt mig stressad mest hela tiden. Men så är det ibland! Ikväll ska jag bara göra ingenting, så skönt. Hej helg, du är mer än välkommen.

//s

There's no solution



If just for one day
I wish I could disappear
Just take me far from here

Maybe I'll find out nothing new
Maybe I'll end up just like you

Sitter på bussen och ser ett grått och tri...

Sitter på bussen och ser ett grått och trist Luleå som jag nu lämnar bakom mig. Hejdå Luleå, vi ses imorrn igen! Annars underhåller Sum 41 mig och sånt är fint. Har hunnit med en vända på helex efter vi slutade vid fem. Skönt som faen. Nu ska jag hem för att äta och duscha innan jag drar ner på stan en sväng med Lisa, kvällsöppet ju! //s


All the bullshit can't be ignored

Jag är så trött att jag tänkte skriva godmorgon, haha. Nejni, började med skola vid halv tio och har väl inte varit så jätteproduktiv idag skulle jag vilja erkänna... äsch, efter vi slutat så drog jag, Josse, Lisa och Rickard till Boden och satt oss på Hanssons en stund innan vi gick och mötte upp annat skolfolk och begav oss saga, för vi skulle på biooo!

Men innan det fick vi mingla lite (läs: äta chirre och prata med varandra) och mosas i ett folkhav... men filmen var då bra! 

Puss
//s



På bästa sändningstid får vi ett välserverat styckmord



Oooh, bra dag idag! Lite segt att gå upp halv sju, men äsch, spelar ingen roll. Började dagen med graf där inte mycket blev gjort för min del. Efteråt hade vi lunch och vi tog oss en promenad bort till bryggeriet. Engelskan spenderades på parkeringsplatsen bakom skolan med Julia och Alex och innehöll mestadels solande och såpbubblor, hehehe. 

Efter det slutade vi eftersom idrotten vart inställd (HE HE HE) och jag, Josse och Suss bestämde oss att eftersom det var så fint väder så skulle vi ha lite picknick! Så vi gick till konsum och köpte oss en engångsgrill, majskolvar, chorizo, smoothie och marsmallows! Sen missade vi en buss så vi fick sitta på floras och vänta (inte mig emot) och sen bar det av till Sävast där vi träffade Josefina som vi bjöd in till våran fina lilla grillfeeezt! 

Åh så härligt det var, så himla vårigt. Och Suss hade till och med plockat fram sin sjömansmössa!
FINFINT! (och jag gillar inte mobilbilder, men tyvärr är det allt jag har... fast jag ska sno bilder av Josse senare, hehhe.)

Do you have the time to listen to me whine?

Det är så mycket jag vill säga, och det är så mycket jag vill skriva, men ingenting kommer ut på ett bra sätt. Känns som att jag har fastnat lite i min bubbla för tillfället. Det är bara en sak jag tänker på just nu, och det är ett sätt att ta mig härifrån. Haha, det låter som att jag sitter fast och att jag panikar, inte riktigt. Fast, jo, lite.

Jag känner bara att jag verkligen behöver miljöombyte. Kommer på mig själv rätt ofta nu med att sitta och googla på Au Pair sidor och tanken om hur jag ska skaffa mig 200 timmars erfarenhet av barnskötsel dyker oftare och oftare upp i mitt huvud. 

Fast först hade jag nog velat ta mig nångonstans söderut i Sverige, som en lite prövogrej, och för att jag vill söderut. Stockholm är drömmen. Har ju avfärdat att plugga vidare såhär direkt efter skolan, men jag börjar faktiskt tänka om nu. Hade kanske varit rätt trevligt.

Nä, vi får se vart livet för mig.

Puss
//s

The experts say I'm delerious


"You're from a small town,
you're gonna grow up fast underneath these lights"

Tog mig en promenad igårkväll vid elva nån gång eftersom jag var så uttråkad. Kan ha varit det finaste jag gjort på länge. Iallafall på det här lovet. Fin musik i öronen i form av älskade Good Charlotte och fina samtal i telefonen.
//s


I rock a lawsuit when I'm going to court



Haha, jag har nog finaste rubriken när alla andra skriver "Glad påsk!". Idag har jag inte gjort så värst mycket. Fått ett påskägg fullt med gottisgodis, massa kinapuffar, mums. Och dessutom låg det en slant däri, iih.

Nåja, sen blev det på med lösfransar av någon anledning och det kanske inte var det allra smartaste för jag råkade förstöra dem sen, haha. Mot eftermiddagen blev det lite bakning och hallonmuffins fick det bli! Sen fixade jag och mamma ihop världens godaste påskbuffé och nu kommer jag vara mätt i en vecka.

Ja, glad påsk kanske jag ska säga också!
//s

I think I can figure it out


Sitter och myser ner mig i min fina nya tröja som jag fick av mormor igår. Egentligen fick jag typ en miljon tröjor som var någon annan släktings gamla, och även fast ingen av dem satt sådär jättebra, så gillar jag dem i alla fall!

Annars känner jag mig nöjd för nu har jag världens finaste rum igen efter ett par timmar fyllda med städning, och sen har jag fått världens skönaste nya datastol. Varje gång jag tittar på den vill jag bara säga "Like a boss." Hahaha.

Förresten, om ni ville veta, så är avstånd och saknad något av det värsta som finns. Någonsin.
//s


You're so amazing, so a-ma-mazing!

Little darling,
welcome to the show

You're a failure
played in stereo.

Lyssnar på Straight To Video och är på städhumör, så jag ska se till att göra något av det, JIHI!

Today could be the best day of your life

Sol, renar, bil, ipod, skog, fika, ikea. Så sammanfattar jag dagen. Nothing more, nothing less! Nu är jag trött så How I Met Your Mother får natta mig om en liten stund.

Uuh, är sisådär lagomt trött efter att ha ...

Uuh, är sisådär lagomt trött efter att ha vaknat klockan åtta, men det funkar! Just nu sitter jag i bilen på väg mot mormor och morfar eftersom mormor fyller år idaaag! Efter det blir det IKEA och förhoppningsvis ska jag hitta mig en ny datastol då min nuvarande är helt jävla sönder. Nu pratar dom om hur faschinerande det är att bussar kommer i tid och att posten leverar brev till brevlådor så jag tror jag slutar! //s


Make out with her friends friends


Ni får ursäkta men jag är inne i en MSI-period. Älskar det här.

This world is just an idiots parade


Sitter och lyssnar på Chronicles Life and Death med GC medans jag tittar mig omkring i mitt rum och konstaterar att det verkligen behövs städas här. Jag intalar mig själv att jag inte har tid, men sanningen är att jag har all tid i världen men absolut inte orken.

However, idag har jag inte gjort speciellt mycket. Hunnit ner en sväng på stan för att träffa Ellen en snabbis och sen lunchat på panelen med family. Annars har jag en jobbig känsla som gör att jag inte riktigt kan slappna av, vet inte varför. Men jag gissar på att den släpper om ett tag, förhoppningsvis några dagar... 

Nejnej, nu ska jag fortsätta sneaka runt på tradera. Har hittat en singel med Adams Song som är rätt dyr i andra sammanhang, men (nästan) allt är billigt på tradera så det ju bra. Hehehe.
//s


We believe in this love


You know what I need

Tänkte att jag kunde berätta lite om gårdagen eftersom jag var lite för torn up för det igår, haha. Så jävla förbannad jag var mot kvällen. Sa några väldigt fina saker om vissa människor ♥ 

Hursomhelst, annars var jag och hjälpte till med lite saker hemma hos Birgit. Vi gick bland annat och lunchade på stan, handlade, pantade burkar och lite andra grejer! Vi hann titta in på veckans allehanda en sväng också, där jag hittade en Depeche vinyl för 10 kr, och en kentskiva jag inte hade för 20! Men dessa två blev jag faktiskt dessutom bjuden på så det var ju bara ännu bättre, tack tack tack!
Och när jag kom hem så väntade även Chronicles Of Life and Death på mig i brevlådan, även den fick jag gratis!! Love life.

Och idag: Jag har bokat biljetter till blink. Blink-182. Fattar ni? Förvisso är det inte förren nästa sommar, men ändå. Herregud. Känns så jävla overkligt. Jag och Ellen i Dublin, Irland nästa år alltså. FUCK YES. (Har lite svårt att uttrycka lycka nu för det har inte sjunkit in än. Så nu känner jag mig nervös av nån anledning, och trött. Kanske för att jag inte sovit något inatt..)

Sen har jag och mamma tagit oss en sväng ner på stan, fikat på Opalen och efter det blev det en tur till Storheden där mami införskaffade sig en ny telefon! Och jag känner att jag redan skrivit alldeles för mycket så jag ska avsluta här och sätta mig framför tv:n!

//s

Days when I still felt alive


Möts av världens jävla nyhet när jag kommer hem: Blink 182, världens finaste band i hela världen, som skulle turné i UK (och ett par ställen till) har nu bokat om den till nästa år eftersom de inte hinner bli klara med nya albumet innan turnén är. Jag blir såklart superglad eftersom nästa år betyder att jag är arton år och får åka. Jag har även pengar till att boka biljett (det här går före allt i världen) 

Nu sitter jag här och gråter. Gråter som ett jävla barn och skakar som jag vet inte vad. Det kommer inte bli nåt. Har fan aldrig i mitt liv känt mig så ledsen, jag ska inte ljuga. Varför? Ja, problemet är att jag är ensam om att tycka så där. Det är som att en av mitt livs största drömmar rycks undan för mig, och denna gång inte pga pengar eller tillåtelse, utan för att ingen annan gillar det här bandet nog mycket för att åka till Irland (där nya datum släppts och tickets goes on sale på torsdag).

Fan, jag hatar att skriva såna här inlägg dels för att det får mig att hata mig själv, sluta tjata Stina, din jävla idiot. Men nu tänker jag fan inte bry mig. JAG ÄR LEDSEN. Jag, Stina, som alltid är så jävla glad är nu ledsen. Skitjävlaledsen.

I will never be young, I will never be loved

Åh så fruktansvärt mycket minnen till den här låten! Försökte hitta nåt nytt att lyssna på idag och kom över MSI som jag inte lyssnat på sen säkert tre år tillbaka och jag kunde alla ord i låten fortfarande. Fy fan så mycket ångest och ilska det kan rymmas i en låt, men jag älskar den på något sätt ändå, det är så svårt att förklara. LYSSNA!

I never wanted to dance with nobody but you

Dagen idag har spenderats nere på stan, rättare sagt på Opalen med Julia. Vi har fikat och pratat, massa fint som vanligt. Lisa gjorde oss sällskap ett tag också, wihi :) Ikväll ska nog jag och Ellen promenixa, perfa att jag fixat mig ett par nya walking shoes då, så jag äntligen slipper få blåsor på fötterna haha!
//s

Jag vet inte, jag vet inte än

I don't wanna go,
But it's time I gotta say goodbye.

So hold me now,
'Cause the time I've got's running out.

Wrong. Wrong. Wrong.


I'm not coming back, I've done something so terrible

Kände att det var dags att inviga vårjackan idag och så fick det bli. Drog en sväng till stan med Ellen och vandrade runt lite bland butiker och hittade mig ett par lösögonfransar till extrapris! Sen satte vi oss i solen i stadsparken och andades vår innan det började bli lite för blåsigt och vi drog oss hemåt. 

Nu tänkte jag sätta igång med lite bildredigering, bara mest för att det är kul. Och senare ikväll tänkte jag kanske dra ut på en promenad, om jag hittar orken dvs.

Puss
//s

Jag dras tillbaks till stan som gjorde mig till den jag är



Mycket bilder (som plötsligt blev i väldigt dålig kvalla) och lite text. Är för trött för att skriva och egentligen vara vaken överhuvudtaget, men ja. Efter skolan blev det middag på max och sen bio, black swan såg vi! Hetsryckte som fan, haha. 

Massa finig dag i alla fall, och nu har jag påsklov också, s to the könt!

//s

We can live like Jack and Sally if we want

Fick min traderasingel idag på posten dessutom. I Miss You för 21 kr. Värt? Som fan. 


I FEEL LIKE DANCIN'!

Jahaja, idag har det skrivits nationellt prov i Svenska B. Och jo, visst gick det vägen även fast det inte sådär superjättebäst direkt kanske. Jag hade dock lite tur att det fanns ett ämne jag kände att jag faktiskt kunde skriva om, hihi. Efter vi var klara så bestämde Josefine sig för att följa med mig och Lisa till Boden, så vi tog bussen till stan där vi blev bjudna på mat på Hanssons (Tack Josie!!! I owe you). Efter lite tittande i butiker, blåsande av såpbubblor och häng så begav vi oss hemåt.

Jag vet inte vad det är med mig idag, men känner mig så glad!! Måste nog vara vädret och det faktum att man kan gå runt i stan i bara flanellskjorta utan att frysa. Love!

//s

I'm a walking travesty, but I'm smiling at everything

Gav mig själv en liten sovmorgon imorse, eller ja, jag tog mig helt enkelt inte upp klockan 06.00. Påminnelse till mig själv: sitt inte och hetsgör en uppgift till klockan två på natten. Jag skojar inte, jag har fan drömt om illustrator, lager och penslar inatt. Less.

Nåja, efter vi haft graf och tittat på film om folk som var mer eller mindre obsessed med typsnittet helvetica så blev det lunch och jag och Lisa sprang bort till brygg, där maten vi sett fram emot såklart var slut. Äsch, annars så har jag haft engelska och strukturerat upp mig lite, bokat in muntliga nationella med Josefine och börjat på en filmanalys. 

Som sista lektion blev det idrott på helex (vad duktig jag blivit) där vi hade fritt i gymmet. Skönttt. Efteråt firrade jag mig även ett träningskort där med lite hjälp av mami och papi. Känns asbra. 

//s


Happiness Machine

Take my breath away, I don't need it anyway
'Cause I'm fine here in my old forgotten world

All these thoughts stuck in my mind
spinning round like endless time
For once in my life I do wanna feel
something you call real

(Finns nog ingen låt som beskriver mitt liv och
hur jag känner mig just nu bättre än den här låten.)

Caught up in the moment, but not in the right way


Klockan är halv tolv och jag sitter här och lyssnar på All Time Low. Älskar ATL. Dessutom börjar det bli dags att gå och lägga sig. Bittert. Jag vill sitta uppe hela natten och filosofera. Eller åka till Stockholm igen. Helst alternativ två. 

Äsch, idag har jag iallafall sovit till halv ett och jobbat i illustrator med mitt superhjälte-självporträtt. Har kommit en rätt bra bit, men har lite kvar. Har också hunnit ut på en promenad runt träsket tillsammans med Ellen. Mysigt att gå en tvåtimmarspromenad i spöregn, haha! 

Nu ska jag duscha och lyssna lite till på All Time Low innan jag jag somnar. Puss.

//s

Does this look infected? & Chuck

Lite inköp. Fick Chuck & Does This Look Infected? för 59 kr/st! Nöjd_chey_93

Nån svarar "ja, jag är glad att bo i Stockholm"


Honey, I'm home!
Känns som att jag börjar varje inlägg så när jag varit borta och kommer hem, haha. Nåja, skrev ingenting innan eftersom jag inte hann, men jag och pappa tog tåget ner till Stockholm på torsdagskvällen och fick veta på vägen att det tydligen hade varit kaos på Centralen då det varit strömavbrott och massa skit, så vi trodde vi skulle bli supersena men gissa vad? Vi var precis i tid! Underbart.

Efter vi duschat av oss och fixat till oss lite så traskade vi runt på stan lite. En sväng förbi bengans blev det såklart, tror vi var inne där i drygt en timme, haha! Kom ut därifrån med två stycken sum 41 album, yeh!

Lunch blev det på samma ställe som förra gången, kinesisk/sushi buffé, så j-ä-v-l-a gott. Efter vi suttit där ett tag så traskade vi lite till innan pappa gick tillbaka till hotellet och jag gick för att träffa Johan. Det var supertrevligt, johodu! Vi vandrade runt, tittade lite på skivor och annat. Lärde honom vad en gärdsgård är (järschgårn'). I taught him good.

Sen efter ett tag blev det tyvärr dags att pallra sig tillbaka till hotellet för att hinna med tåget, trodde vi. Men sent blev tåget i dryga två timmar och vi fick åka på taxiäventyr till Hagalund.

Nåja, det gick ju bra tillslut, och jag kan nog säga att jag hade då bästa dagen på länge igår!

//s

Spelas jag inte för att jag är från Norrland? ...ursäkta, mena Bromma

Har gått och nynnat på All Time Lows nya hela dagen. Everybody getting kinda crunk, I think some dude just grabbed my junk and now I know how Ke$ha must be feelin'! Annars har det varit mediefabrik och det enda jag gjort idag är i princip att stoppa in lite bilder i ett bildspel. Woo!

Sen fick vi finbesök på skolan av Jolina, åh så fint! Så vi fick hänga lite med henne och efter vi slutat sprang jag till stan för att träffa na igen, och bjöd på kaffe gjorde hon också! Finfint. Bra dag!

//s

Från genombrott till sammanbrott

Matar cdskivor in och ut lite automatiskt medan jag känner mig trött. Jag skulle gissa på att det blir en relativt tidig kväll iallafall. Annars har det väl inte hänt något speciellt märkvärdigt idag. Det blev en sväng på helex idag igen efter vi haft idrott, och sällskap fick jag av Alexandra och Josse!

Kom hem och insåg att idag är exakt på dagen som Kurt Cobain dog. Fast 1994 då. Nirvana är ett band som har haft stor betydelse för mig under tidigare år (och jag gillar dem otroligt mycket fortfarande) även fast jag inte växte upp under tiden de var som störst. Så det jag ville säga var väl bara vila i frid Kurt.

I don’t have the passion anymore, and so remember, it’s better to burn out than to fade away


Happiness machine

Gissa vad?
Idag har jag inga bilder. Detta, av den enkla anledningen att jag började dagen med att ghosta om datorn. Så jävla sköntttt. 
Annars har dagen bestått av ett par överraskningar, exempelvis att vi hade psykologiprov vilket jag helt och totalt glömt bort att vi skulle ha, men helt okej gick det väl i alla fall, trots omständigheterna!

Efter vi slutat så promenerade jag och Alexandra bort till Helex. Spenderade lite tid i gymmet innan vi bestämde oss för att boka ett indoor walking-pass. Har en sak att säga: jag är slut. Fick vänta på bussen i dryga halvtimmen efter det och det kändes som en evighet, men här är jag. Och nöjd är jag också.

Pus!
//s

Crash


"Hold me now, cause the time i've got is running out
No tears allowed, even though we've become without.

I just want to feel your head laying on my chest,
So hold me now as I take my last breath."

(Dör på att det här är så fruktansvärt fint)

Never want to come down

Hej söndag, hej allt skolarbete som jag inte gör.
Istället sitter jag och lyssnar på Depeche Mode och äter bär. Som vanligt då, börjar bli lite av en vana. Annars så har jag hunnit ner på stan en sväng med mamma. Shoppingspree på apoteket blev det, haha. Nej men behövde lite nya ansiktsrengöringsgrejer och så blev det. Sen hann vi även förbi dollarstore också! Great.

//s

Let's kill tonight


Så här kul kan man ha en lördagkväll! Haha, nädå. Jag gillare. Dagen har passerat rätt fort känns det som. For ut och handlade med pappa, efteråt hann vi även med att ta en kopp kaffe innan jag mötte upp Ellen utanför ica, vi tog oss en promenix runt träsket och pratade en jävla massa. 

Efter en skön dusch blev det middag i form av oxfilé, hehehe. Och nu sitter jag och tittar på gamla avsnitt av Lunchtime w/Smosh och Ian is bored, mysmys.
//s

Take my breath away, I don't need it anyway


Bra och framförallt produktiv dag idag, feels great! På lunchen sprang jag och Lisa på stan och gjorde lite ärenden och hämtade ut lite gratisgröt på pressbyrån, haha. Gottis vare! Efter det hade vi mediekommunikation där jag och Julia gjorde framsteg, vi fick våran första "stora" bokning till vernissaget!! Och som vi kämpat...

Nå, sen på multimedian blev jag faktiskt klar med min diktanimeringsgrej (väldigt avancerad... inte) och det var också fruktansvärt skönt!!! Nu ikväll blev det inget av mina planer, så jag ska nog göra ingenting. Lyssna på lite vinyler, se lite på tv, sitta lite vid datorn. Imorgon kör jag och Ellen heldag, jojo!
//s

RSS 2.0