We all want something we can't have

She drags me to parties where people ask me where I went to collage
She knows damn well I barely finished school


I better work hard nu alltså, grafiska profilen ska vara klar imorgon och jag måste kolla upp typsnitt och färger. Dessutom är jag trött och less, vilket jag varit mest hela dagen. Känns inte sådär askul att stiga upp före sex imorgon, men vad gör man inte för... skolan? Haha. Ska jobba lite nu med diverse och lyssna på beloved GC. Puss

I find beauty in this world every single night



Jag gillare. Fast det kanske inte är så oväntat i och för sig, haha!

It's just a question of time




Så här såg min lördag ut, massa mys:) Josefine kom hit och vi sprang runt på stan på dagen och åt lunch. Sen for vi hem hit till mig för att hänga och springa till ica för att köpa massa gott. Äsch, jag orkar inte skriva något mer, är så trött och stressad inombords så att jag inte vet vad jag håller på med. Nu ska jag sova. Puss

Take me out, where there's people and there's light

Måste ta tag i lite saker innan jag skriver här.

- Göra klart min grafiska profil till största delen iallafall
- Läsa och kolla på NK:n
- Sy fast en grej
- Spela in min dikt

Puss!!

Words of wisdom

"Your favorite band isn’t your favorite just because of the music. Yes, that has a huge part, but it’s also their personalities. It’s that finding out they’re not coming to your city ruins your week. If you’ve seen them live, you can name all the dates by heart. It’s the fact that their videos can make you smile with tears streaming down you face. You can make fun of them like you would with your best friend.

You do things, such as mowing the lawn, just to buy a show ticket, a CD, a shirt, a DVD. You fall in love with their personalities. You cry because you’re so proud of them. You defend them with your life. For some people, they’ve saved their lives. You love their crew as you love the band. They’re the reason why you know some of your best friends."

Stockholm vaknar långsamt, på droger och på sorg






Stockholm var underbart fint. Vi vandrade runt, tittade i lite butiker. Hittade mig min flagg-patch jag sökt efter och velat ha väldigt länge. Dessutom Good Charlotte's Good Morning Revival och en platta med Depeche's samlade singlar på bengans.

Efter det träffade jag Siri för en fika på Waynes och det var himla trevligt även fast det var lite kort, men vi får ses snart igen! Traskade tillbaka till hotellet ensam (hehehe, med mitt dåliga lokalsinne och jag hittade!!) och på vägen insåg jag att jag verkligen älskar denna stressiga, stora stad. Åååh, ville inte åka hem :(

Hotellrummet hade förresten världens bästa fönsterkarm där man kunde sitta och läsa och titta ner på gatan. Fint eller? Ja!!!!

This thursday

(hahahahaha..)

Så här såg min torsdag ut! Mer orkar jag inte skriva, haha. :)



Godmorgon, godmorgon. Det är rätt genomski...

Godmorgon, godmorgon. Det är rätt genomskinligt att jag uppdaterar massa här bara för att jag inte har något bättre för mig, haha... Sitter iallafall och äter frukost för tillfället och vi är i bollnäs tror jag. En bit utanför nu kanske. Jag har inte sovit så bra inatt, vaknat typ 5 gånger och tittat på klockan, jag vill vara framme nu!! Hihi. Pusss


Lalalaa. Gissa vad jag gör? Jag sitter på ...

Lalalaa. Gissa vad jag gör? Jag sitter på ett tåg mot en av mina favoritstäder; Stockholm. Slog precis upp datorn och släckte lyset i kupén och nu sitter jag här och lyssnar på angels&airwaves medan jag försöker frilägga en bild i photoshop men det är inte det lättaste när tåget skakar så mycket, eh eh. Nä, nu ger jag upp för stunden och kilar iväg till resturangvagnen tror jag! Puss <3


Give me a sign, I wanna believe



Jag dör och är övertygad att jag kommer hicka upp mina inälvor inom en snar framtid, tror jag aldrig haft en sån här våldsam hick-attack, hahaha... annars sitter jag och gör ingenting. Har inte gjort det sen jag kom hem heller så sånt är ju bra! Lalala. Det känns som att jag fyller meningarna med obetydliga ord och skulle korta ner det här till hälften och ändå få nåt sagt (=ingenting?) äsch, äsch, äsch jag vet inte.

Jaja, har mediefabrikat idag iallafall, kommit igång lite smått och det är väl bra det med. Nu borde jag egentligen jobba på min grafiska profil. Gör jag det? Självklart inte... känns som att jag kommer slå ihjäl rätt mycket tid med den där uppgiften på tåget imorgon.

Nu ska jag hitta på nåt vettigare. Eller helt enkelt inte! Puss.

Atleast you know it won't get boring







Känner mig väldigt produktiv en kväll som denna av någon anledning, men sånt är väl bra! Efter skolan sprang jag och inhandlade lite nödvändiga saker (enligt mig) som ni ser här på bilderna... två nya issues och ja, nu vet ni vad jag kommer vara upptagen med ett tag, hehehe.

Nåja, har faktiskt inte så jättemycket av värde att berätta, längtar mest ihjäl mig till helgen. Kommer bli himla fint alltihopet, life's good! Puss

Jag har för tillfället lunchrast och sitte...

Jag har för tillfället lunchrast och sitter på ettan med Suss och vi hänger, coola som vi är! Har engelska på ett tag, närmare bestämt tio minuter såg jag nu. Efter det åker jag hem och pluggar bort lite grejer tror jag bestämt! Och nu hoppas jag att det här blogg-i-mobilen-grejen funkar annar har jag slösat typ fem minuter av mitt liv på ett värdelöst sms.. Puss!


I said, "Don't let your future be destroyed by my past" She said, "Don't let my door hit your ass"

Hahahaha jag dööör! Och jag blir så fruktansvärt glad. Jag skulle återskapa mitt twitter account men det gick inte så jag var tvungen att uppge en ny e-mail adress, så jag tog helt enkelt en väldigt gammal sådan. När jag sen loggar in på mitt konto så ser jag att jag har sparat anteckningar av någon anledning, haha den här är från 18/1-06. Fem år sen ganska precis.

Det sjuka är att jag minns det här, jag minns det här precis och i detalj. Don't Leave Me skickade Ellen till mig och jag minns även att vi var i ishallen med skolan och vi gick runt och citerade slutet på live-versionen av låten, som det handlar om. ("Heeeya, hey Mark, we have a very special person here that wants to say hi. Guys, this is Satan") och jag minns även att Happy Holidays You Bastard var på repeat på min avlånga A-ONE mp3 för 899:-.

Det här gjorde min kväll, så jävla fint! Thanks for the memories, love.

Once a failure, always a retard



Sitter och lyssnar på min lugna nerej spotifylista. Den gör mig trött så jag funderar faktiskt på att gå och lägga mig, ehe. Känner mig dessutom lite duktig eftersom jag har lyckats samla mina tankar lite och kommit en liten till bit på min grafiska profil. Imorgon ska jag jobba stenhårt på lektionen och BLI KLAR, DAMMIT!

Annars idag så har jag haft massa lektioner och på lunchen hängde jag och Suss i en soffa på ettan och åt clementiner/mandariner och pratade om livet och framtiden. Sjukt djupt & emotional, aaarå! Hihi.

Nuså ska jag bege mig kära ni. Puss och kärlek!

You are a beautiful noir



Godmorgon. Goddag. Godkväll. Jag har snurrat runt överallt idag känns det som. Vid tio på morgonen blev det avfärd mot Haparanda och Ikea, ett nytt kök är nu beställt, yay! Efter en lång dag av allt som har med Ikea att göra så kom jag hem och traskade med en gång till Ica för att möta Ellen. Vi har hängt och hon har hjälpt mig lite med mitt grafarbete som jag just nu håller på att sitta och pilla på lite. Förhoppningsvis blir det något bra av det också! Börjar bara känna mig lite stressad nu...

Sååå, jag ska fortsätta med det och sen SOVA! Förhoppningsvis så vaknar jag i tid imorgon också, haha. Puss!


You're wrong for hating queers and eating steers



"Hur går det Stina?" Jo, tackar som frågar, det går jävligt bra. Fruktansvärt jävla bra, faktiskt. Nae. Jag är är så fruktansvärt less. Jag är less på ordet less. Jag är arg på TV-shop. Jag vill göra uppror. Jag vill slå nån och skika texten ur Family Reunion på ett torg i en stor stad. Det är precis vad jag vill göra.

So many reasons to be excited

Godmorgon små sparvlar! Jag har inte riktigt orkat ta mig upp ur min säng ännu, men vad gör det? Idag känner jag mig sådär onaturligt glad utan anledning. Varför? Det är nog en blandning. AVA's LOVE pt. 2 (POET?) och LOVE the movie släpps i mars, Blinks nya har en preliminär deadline i april/maj, jag har börjat på något nytt som känns väldigt bra och vidare. Welcome 2011, I'm so excited for you.

Nu hade jag tänkt att skicka in psykologiuppgiften och fixa till min intervju till svenskan som jag nu har gjort, great!

Puss!

I wish for peace with electric silence



Fredag, fredag, fredag, fredag, FREDAG!!!
Jag är glad och det har hänt en massa bra grejer idag. Dagen började i vilket fall med att stoppa nonstop-godisar i plastmuggar med varmt och kallt vatten i, väldigt intressant skulle jag vilja säga, eller inte alls. Som sagt, naturkunskap, eh...

Sen för övrigt så har jag varit riktigt genuint lycklig idag, pappa undrade om jag ville hänga med till Stockholm nästa fredag. Om jag ville det? Det är klart, klart som fan!!! Det blir bara över dagen men det spelar ingen roll, Stockholm är Stockholm och Stockholm är underbart om det så bara varar under ett par timmar.

Efter skolan sprang jag, Lisa och Josefine på stan en snabb sväng och jag köpte mig ett anteckningsblock jag tänkte använda till idéer och annat skolarbete, men jag invigde den med att börja kladda ner lyrik så det blir väl en blandning, haha!

Puss

They move together and dance so colorful





Såhär har min dag sett ut. Haha, kanske lite till grejer då, men i det stora hela så ja. Måste medge att det är jobbigt att gå till halv fem även fast jag började efter tolv, men så är livet här i I-landet Sverige!

För att fortsätta med ytterligare lite ointressant information så har jag bestämt mig för att spara ut håret, eller, inte sådär jättelångt, men lite. Plus att sidecutten ska få fortsätta växa tills den är lika lång som resten av håret. Sådetså.

Nu har jag faktiskt ingen aning om vad man kan tänkas skriva så jag avlsutar bestämt här. Puss och kärlek!

Här under vattnet är jag blå





Jag saknar det här!! Jag saknar våldsamma tyskar vid middagsbuffén, jag saknar tequila sunrise utan tequila, jag saknar fina uteserveringar, jag saknar piren, jag saknar värme, jag saknar turkiet!

Men äsch, vi ska se det från den ljusa sidan istället - jag har faktiskt sovmorgon till halv ett idag och det känns underbart att få sova. Dessutom känns det just nu väldigt mycket som vid den här tiden förra året eftersom nu spelas Young London och det är soligt ute. Det är fint.

Har inte alltför mycket att säga för tillfället, nu ska jag fixa till mig lite och sen äta tonfirre innan jag drar till skolan. Puss!

Can you hear my message?


Leave your pain on the bedroom floor again
Bring a smile to survive
And do you think that you have that in you?

I saw Virginia get rid of Langely, and its secrets too





Idag har vi rockat mediefabrik, Josefine och jag! Vi har mest tagit bilder på folk, och lyckades faktiskt hitta några som ville göra P-gubbe smileyn (:P) för oss. MIN FAVORITPOSE, OKEJ? Sen har vi gjort egna objektiv också, no need to spend flera tusen på objektiv när man kan göra egna, hehehehe...

Efter skolan sprang jag och handlade lite och hann precis med bussen efter det, tur det för annars hade jag fått vänta länge på nästa buss. Väl här hemma så har jag lagat mat som var uppskattat och nu ska jag och lillebror titta på ett avsnitt av solsidan, love!

P.s: Om ni vill läsa våran webbtidning så kan ni göra det här! >eNTIdning

I feel your warmth and it feels like home



Jag ska alldeles strax springa iväg till ica för att handla kakao, för jag ska baaaka! Men som vanligt när jag inte har någon press på mig så skjuter jag upp saker, haha. Lär väl sitta här och fiolosofera tills klockan är kvart i nio och nåt händer... okejdå, jag skaaa! Annars så underhåller plus-44 mig med akustiska låtar och det är jättefint.

Idag då? Idag har jag haft graf och engelska, varit till tandläkaren på blixtvisit och hängt på trean. Idag är det också min och Ellens bröllopsdag, vi firar att det är fyra år sen vi gifte oss på en fyshälsa-runda på högstadiet! (Därav bilden)

Nej hörrni, nu ska jag minsann springa iväg och göra nån nytta! Puss

It starts with F and ends with UCK





Sitter för tillfället hos Alexandra och ska om inte alltför länge börja dra mig hemåt. Just nu sitter vi och skriver jävligt bra grejer på våra psykologiuppsatser, hehehe! Nä men annars har vi sprungit runt lite på stan och bland annat handlat och sen har kvinnan lagat godjävlamat åt mig. Mysmysmys <3 Puss!!

Girls don't like boys, girls like cars and money

Hehehe, det här blev reslutatet av kvällen. Jag gått en jävla massa dessutom så jag lär väl ha träningsvärk imorgon också, haha joy! Först till Ellen, vidare in mot stan, fagernäs och slutligen hem till mig, på vägen passerade vi Ica Supermarket och dom hade extrapris på kiwisar, 10 st för 19 kr! och Ellen köpte sig en mango. (ERE EN MANGO, ERE EN MANGO?!) Så vi bestämde oss för att fira våran anniversary (som är nu på tisdag) lite tidigare med FRUKTKALAS!

Nä, nu ska jag faktiskt vara tråkig och tänka på att jag ska upp tidigt imorgon, rättare sagt så står väckarklockan på sex, så jag ska lägga mig och läsa lite ur Fightclub som jag fått låna!

Pusses

I'll wash my bloody hands and we'll start a new life



It's easy to slip away
And believe it all


Jag tänkte börja med att skriva att jag inte har gjort något alls idag, men det har jag faktiskt! Dock kanske det inte är så kul att höra på men vem bryr sig... anyhow så började jag dagen med en promenad i jävlar snöstorm, jättekul... haha! Sen in i duschen och efter det så har jag rensat min gamla dator på bilder och efter det kan jag  även informera er om att det blev ungefär 2500 nya objekt i papperskorgen.

Nu har jag precis ätit middag och ska bege mig ut i kylan once more (thank god att det har slutat snöa i alla fall) och traska till stan för att träffa Ellen. Vi ska dra ut på en promenad runt till fagge sen för att hämta lite grejer och sen blir det troligtvis ica eller nåt liknande, hehe! Puss


Beautiful, I'm a loser alive




Det känns skönt att jag har fått tillbaka min kreativitet lite, och förhoppningsvis kan det komma att hjälpa mig i framtida skolarbeten också. Just nu vill jag bara springa runt och knäppa kort på allt och alla och det känns tomt när jag inte har något nytt att redigera i Photoshop eller pilla på i InDesign. Jag tror jag har valt rätt linje iallafall, haha!

Idag har jag gjort lite olika saker, varav att springa ute i minus trettio graders kyla med kameran och ta kort på snötäckta landskap var ett. Höll på att förfrysa fingrarna litegrann sådär men det var värt det i alla fall. Efteråt så har jag bland annat försökt styra upp mitt liv lite (vad det nu ska betyda) och badat badkar. Nu sitter jag här ren och luktar solmogna frukter och passion (enligt min bodylotion, alltså) medans William Control spelas ur spotify.

Puss!


BLOODY MURDER WE WILL SCREAM!


"I’m not quite myself these days
Guess we all come undone time to time in different ways
well, I have myself to blame."

Det här är underbart! Sum 41's nya singel "Screaming bloody murder" släpptes/läckte ut nu i dagarna och jag kan inte göra annat än att ha den på repeat.


Reach out and touch faith





Har firat att det är fredag med den här cheyen, lekt med lång slutartid och en konsumerat en jävla massa hårspray!


Dry your hollow eyes and let's go down to the water









Det har varit en bra dag idag och jag är himla glad över att det är fredag. Imorgon ska jag sova mycket och länge, hehehe. I vilket fall så sitter jag för tillfället och lyssnar på Boxcar Racer och väntar på att mamma ska komma hem med middagen som består utav sushi! Sen efter det, vid sjutiden nån gång, ska jag dra ut och träffa Ellen också. Puss!

Carolina is a state in the states



Har det där ämnet som kallas för multimedia för tillfället och det är väl helt okej, vi ska samarbeta med engelskan och skriva dikter och resten orkar jag inte berätta. Jag har i alla fall kommit så långt att jag har skrivit ner mina favoritord i ett dokument!

Tangerine, obvious, raibows, illusions, breathe, misery, spectacular, rollercoaster,violence, silence, predictable, contol, useless, sirens och thunderous har jag kommit fram till hittills, hehe. Och nej, de är inte mina favoritord på grund av vad de betyder, utan hur dom låter när man uttlar dom, haha!

Slutar 13.20 och sen blir det fika på stan! Finfint, puss

She's a star burning across the nightime sky

"The snow has come down on top of everything
The town is alive and well without you

The lights they peer out of the leafless trees
And you wont be alone, I am beside you"

(AVA - True Love)

Jag ryser över hela hela hela kroppen och jag gråter för att det är så himla vackert.

Love will tear us apart

En del som känner mig vet om att jag inte tycker om att titta på film. Eller, missförstå mig rätt - jag tycker det är supertrevligt att se film tillsammans med andra människor men då är det mest kombinationen med sällskap och film som är fin. Titta på film själv har liksom aldrig fallit mig in, förutom när jag tittade på American Pie filmerna 24/7 för nåt år sen då.

Hursomhelst, har velat se filmen Control ett himla bra tag och önskade mig faktiskt den i julklapp till och med, för att dra det här i korta drag så handlar den om bandet Joy Divisions frontman Ian Curtis liv i princip. Och efter att ha sett den här kan jag här med säga att jag har en ny favoritfilm. (Ja, Blink's Urethra Chronicles är en annan typ av film för mig...) Den är så fruktansvärt jävla snyggt gjord att jag smäller av och dessutom är musiken super och ja hela jävla filmen är underbar och fantastisk!!!  Det kanske inte är bra att få ångest av en film, eller det är det kanske visst? Ett bevis på att filmen gjort ett intryck på en. Äsch, fan vad jag babblar, ville bara säga att den här filmen kort och gott är underbar, SE DEN.


She's lost control again

Jag måste medge ändå att det känns fruktansvärt skönt att sluta vid två istället för kvart i fem och därmed vara hemma klockan tre istället för sex! Hade två lektioner idag, psykologi och engelska vilket inte alls var så jobbigt eftersom jag gillar båda två. Nu sitter jag här och gör ingenting i princip, väntar på att daddy ska komma hem och nu precis när jag skrev det där så ringde han och undrade om jag skulle ut med på en fika på retro, så nu ska jag sticka! Cheers

Come on and lie to me


Jag bjuder på en mobilbild, eftersom jag tyvärr inte har annat, haha!


Idag är det Onsdag i vilket fall, och det har betytt webbtidning hela långa dagen för mig, fast jag skulle inte direkt vilja påstå att dagen har känts lång, trots att jag var världens tröttaste på bussen hem. En sak till som är lite konstig är att jag inte vet alls varför och hur jag har kunnat få träningsvärk i det högra benet när jag inte ansträngt mig speciellt mycket, eeh! Intressanta fakta, jag vet.

Nej allvarligt talat så har jag inte så mycket att berätta för er små sparvlar, jo, jag fick hem min sista singel idag (What's My Age Again?) och annars längtar jag tills imorgon för då är det ny Lunchtime w/ smosh! Och med det sagt så tänkte jag krypa ner i min säng alldeles strax och titta på Control. Sweetness!





Låt mig skrika färdigt tills bröstkorgen blir tom



Sitter och lyssnar lite på Sveriges bästa band, ja, kent. Känns inte som att jag har gjort det ordentligt sen i somras. Fint är det i alla fall! Och nu när jag valde den där bilden blev jag direkt sugen på att klä upp mig, haha :(

NÅJA! Har bara varit skola idag som vanligt, efteråt gick jag till Smedjan och mötte upp Pia och hennes Hannes för fika på BO's. Blev inte där så länge, men det var väldigt trevligt i alla fall eftersom det var typ tusen år sen vi träffades och inte bara stötte ihop på stan. Nu vet ni det också, och med det säger jag hejdå för idag!

Breathing in fumes

Min kärlek för den här mannen och bandet han är med i växer sig bara starkare och starkare
DEPECHE MODE ÄR SÅ HIMLA FINA.


Can you feel the cold tonight?





Jovisst, första skoldagen gick bara bra! Förutom det faktum att jag troligen hittat mitt nya hatämne; naturkunskap. Jag trodde verkligen jag skulle få slippa det men what to do liksom... något inom mig säger att jag kommer tvinga Ellen att hjälpa mig x antal gånger, haha! Efter vi var klara så hade jag inget för mig så jag hängde med Josefine ett tag på skolan och sen drog jag mig bort till Clas Ohlssons för att köpa ett par nya hörlurar.

Väl hemma så möttes jag av några styckna paket!! Hihi alltid lika kul. Denna gång kom lite saker jag beställt på juldagen;

- First Date (Singel)
- Blink 182 (CD, aus version)
- All The Small Things CD1 (Singel)
- The Rock Show (Singel)
- En EP med låtar från TOYPAJ, EOTS & DR.

I hate, hate, hate your guts



Firade att det är söndag idag med att lyssna på min spellista jag är arg ett par varv, klippt sönder mina äckliga söndriga hörlurar och... tittat på smoshvideos (som är det bästa jag vet nuförtiden). Imorgon är det skola och jag är inte superpepp på att kliva upp före fan, men what the heck, det är värt det ändå. Så, godnatt!

You're from a small town, you're gonna grow up fast



Jaaa, färgade som sagt håret igår. Jag vet inte, det ser ju helt okej ut, men grejen är att ju att jag saknar mitt närmare knallröda hår, eftersom det är något jag verkligen trivs i... det var meningen att bara fixa utväxten och bättra på färgen, men eftersom inte min nyans fanns när jag handlade hårfärg så provade jag en nyans ifrån "min"... är det här chilirött? Nja, mer brunt. Men nästa gång jag färgar, då jävlar ska det bli rött om jag så behöver ta till hårdhandskarna! (Läs: blekmedel)

Words like violence, break the silence






Har haft en jättebra dag idag, hihi! Fick skjuts till Luleå och fina Alexandra vid två och vi har färgat hår (och vi fick lite oväntade färger, haha) och ätit safariyoghurt! Vi bestämde oss för att ha en liten photosession så jag fick fixa hennes hår och smink och det slutade med att hon såg ut som en liten docka, sweetie! For hem med sista bussen och nu måste jag gå och lägga mig och försöka vrida tillbaka dygnet lite i alla fall, för annars funkar det inte. Pusspusspuss

P.s Alexandra har världens sötaste lilla kissemiss!! Gullegos. D.s

The happiest day of my life is the day that I die





Startar det hela med en väldigt brutal rubrik, haha nä, det är bara en låttext så ni kan vara lugna. Idag har jag sprungit runt i staden Luleå med mamma och Erik, köpte mig bland annat världens finaste vårjacka och jag är så nöjd! Har sökt efter den perfekta jackan nu ett bra tag och jag hittade den på H&Ms herravdelning faktiskt, don't judge! ;) Fast den är inte helt klar än, den ska pimpas lite innan.

Träffade efter några timmar Alexandra och vi sprang runt lite till i butiker och stötte ihop med Josefine också faktiskt, finfint! Nu ska jag hoppa in i duschen lite snabbt och sen iväg till Sam för att umgås med honom och Jonte! Puss

P.s Jag vill bara påpeka att bilden ger varken färgen på jackan eller modellen rättvisa. D.s

Party like the prince of Denmark



Gick och mötte upp Ellen vid åtta och köpte lite gotta, var sjukt sugen på nötter av nån anledning. Sen gick vi hem till mig och rotade bland massa gamla Hits For Kids-skivor och lyssnade på nittiotalsmusik. Hahaha råkade kanske bli en aning sockerhöga också... nu ska jag ta och lägga mig för att sova eftersom jag är hur trött som helst och imorgon väntar möjligvis en tidig morgon, hope not though. Pusse!

On a bridge across the Severn on a Saturday night





Började dagen med lite vinyler och sedan blev det en kort sväng på stan med Ellen. Eftersom det mesta var stängt så röjde vi mest på Åhlens, hehehe. Köpte mig ett nagellack som jag tyckte var himla fint och förövrigt tycker jag ordet 'Tangerine' är ett väldigt fint ord av någon anledning, haha!

Ikväll händer nog inte så jättemycket skulle jag tro, men man vet aldrig. Kanske dyker upp nåt!


Shake the disease



Måste bara bjuda lite på min absoluta favoritlåt för tillfället. Jag ryser, detta är så jävla braaa!

"I'm not going down on my knees begging you to adore me"
Den första lilla meningen fick mig på fall direkt.


All the decades and the years have passed



Jag har mest troligt ätit den godaste middagen på länge ikväll och min mamma är bäst på att göra fransk chokladtårta kan jag även informera er om. Annars så har jag hämtat ut ett paket idag (oh my god, I'm so famous. Sooo Stina-style! Nä.) Två fina t-shirtar från Junkyard och jag är nöjd, hur sköna som helst är dem dessutom.


This is not the place or time for us to speak like this



Städar, städar och städar. Ikväll får vi besök och det kanske vore trevligt om mitt rum inte såg ut som en soptipp då. Med lite Plus 44 och min kaptensmössa som inte är en kaptensmössa går det direkt lite bättre. Nu kör vi!

We'll stay young forever

Har haft en väldigt trevlig eftermiddag och kväll med min fina vän Suss. Vi har druckit te, (jag chaite, mmmh) promenerat i -27 grader och omeglat (ja, det är ett ord...) bland annat! Väldigt fint. Satt extra fint att jag även fick åka kvällsbuss och lyssna på Harlow's Song under tiden, life's great.









Your own personal Jesus

Dricker kaffe och väntar på ett sms eller samtal.


We ran through streets at night

Det är något med mig och nätter. Jag älskar natten. Spelar ingen roll om jag sitter i mitt rum och lyssnar på Depeche Mode ensam eller om jag är ute och ränner en sommarnatt med en eller annan fin människa. Allt är så lugnt och fint bara och jag älskar det.


Oh it's in the air at night
There is a wind coming in
The days dying
Oh it's so beautiful

Misery is looking for me

Ja, ni vet hur jag är vid det här laget kan jag förstå. Det är ett nytt år, och jag behöver något nytt. Vad passar då bättre än en ny blogg? Haha, jag är hopplös på riktigt. Men skillnaden nu är bara att jag inte kommer ta bort min tumblr utan behålla den och posta andra grejer där. Sweetness!

Fixade till min blogg litegrann för som sagt - jag behövde nåt nytt. Jag sparade bara mina funderingsinlägg från förr, soooo... let's go!

RSS 2.0